• Autor
    Odp.
  • Pasiasta20
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja uwielbiam ciucholandy 馃榾 Wi臋kszo偶膰 ciuch贸w jakie posiadam s膮 z lumpeks贸w bo mo偶na tam kupi膰 tanie, niezniszczone i do tego nawet firmowe ciuchy 馃檪 Czasami nawet swojemu ch艂opakowi kupuje jaki偶 fajne koszulki 馃榾
    Ostatnio nawet kupi艂am nowe spodnie jeszcze z metk膮 za 5z艂 i do tego p艂aszcz z H&M za 5zL (gdzie w sklepie s膮 po ok 200z艂).

zelinka
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 22
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

wi臋ksza偶膰 moich ubra艅 to lumpeks

Dok艂adnie ,podpisuj臋 si臋 pod tym 馃檪

jokamar_pl
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Bielizny rzeczywi偶cie nie kupuj臋 w ciucholandach.
    Ale ubrabnia do偶膰 cz臋sto.

marketmoda.pl
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Tam zawsze mo偶na wybrac co偶 ciekawego.
    Cz臋sto robie tam zakupy.

hanna_f
    Member
    • Odp.: 48
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

wi臋ksza偶膰 moich ubra艅 to lumpeks

Dok艂adnie ,podpisuj臋 si臋 pod tym 馃檪

ja r贸wnie偶 馃檪 ju偶 nie pami臋tam kiedy ostatni raz wybra艂am si臋 na normalne zakupy do centrum handlowego, lumpkesy zast膮pi艂y mi sieci贸wki. ostatni 艂up – sukienka River Island za 10 z艂 馃檪

Big-Brands.pl
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Je偶eli jaka rzecz jest warta tego aby j膮 kupi膰,to czemu nie-w ko艅cu mo偶e si臋 przyda膰. Zapraszam tak偶e do mojego sklepu [usuni臋to_link] wyb贸r jest naprawd臋 szeroki.

nadia83
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Ja te偶 ostatnio wr贸ci艂am przeszcz臋偶liwa z SH, gdzie kupi艂am sobie 3 nieu偶ywane – jeszcze z metkami – ubrania – tunik臋, sweterek z Atmosphere i spodnie z wysokim stanem. Wyda艂am jakie偶 30z艂 :).

marketmoda.pl
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

No w takim razie si臋 op艂aca艂o,ja ju偶 bardzo dawno nic nie wybra艂am w SH,nie mam do tego g艂owy ani cierpliwo偶ci. Poza tym ju偶 sam zapach tych sklep贸w…

LOONATYCZKA
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

C贸偶- wszystko zalezy, czy udajemy sie do second-handu z prawdziwwego zdarzenia, czy tez do pierwszego lepszego. bo mimo wszystko to robi r贸偶nic臋.
    A i trezba miec dobre oko i odrobin臋 cierpliwo偶ci do poszukiwan.
    Ale warto
    naturalnie nie widze nic dziwnego ani tym bardziej gorszego, bo w popularnych szmaetksach mo偶na czasem znale藕膰 prawdziwe pere艂ki, niepowtarzalne i unikatowe.
    jakkolwiek polecam r贸wniez sklepy outletowe, z typowo markowymi ciuchami, gdzie ceny takze s膮 przyst臋pne i dopiero mo偶na wybra膰 sobie skarby sposr贸d pojedynczych sztuk.
    Udanych 艂ow贸w!

Sexi-Women_pl
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja te偶 nie widz臋 w tym absolutnie nic z艂ego,ale wyja偶nij r贸偶nic臋 jaka polega na second-handach z prawdziwego zdarzenia i tymi przypadkowymi. Chodzi o wi臋ksz膮 liczb臋 towaru? Bo tego nie rozumiem tak do ko艅ca.

esteraestera
    Member
    • Bywalec

SH s膮 w porz膮dku i era gdzie ka偶dy zaprzecza艂 kupywania w takich sklepach mine艂a

Sexi-Women_pl
    Member
    • Bywalec

Ja mam wra偶enie,偶e nigdy takiej ery nie by艂o i ka偶da z nas zawsze kupi艂a tam kilka rzeczy 馃檪 Myle si臋?

esteraestera
    Member
    • Bywalec

lubi臋 SH

justy
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

uwielbiam ciuchy z drugiej r臋ki! oczywiscie nigdy nie kupilabym tam ani bielizny ani but贸w ani nawet jakis takich bluzek co do ciala przylegaj膮, ale udalo mi sie nie raz wyhaczyc swietne okazje, p艂aszcze, sp贸dnice za pare z艂otych i firmowe sukienki i spodnie.

vertimma
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja kupuj臋 w sh- dla siebie, rodziny, przyjaci贸艂ki, ma艂ych dzieci w rodzinie (dzieci臋ce ciuszki s膮 boksie!)… 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Ciucholandy"

Przewi艅 na g贸r臋