- AutorOdp.
- 5 wrze艣nia 2011 at 08:02
[usuni臋to_link] wrote:
Te偶 nie jestem za kwiatami 馃榾 Teraz jest du偶o fajnych rzeczy, kt贸re przydadz膮 si臋 w mieszkaniu, np. jaki偶 podgrzewacz czy zaparzacz do herbaty, kawy.
Te偶 uwa偶am, 偶e lepiej kupi膰 co偶 po偶ytecznego. Moje znajome zrobi艂y list臋 rzeczy, kt贸rych potrzebuj膮, co zdecydowanie u艂atwi艂o nam dob贸r prezentu.
6 wrze艣nia 2011 at 12:08homedeocrs.pl
sklep z dodatkami – prezentami. Jedynie to mog臋 poleci膰. Tam w艂a偶nie mo偶na znale偶膰 wiele 偶miesznych rzeczy np doniczk臋 z sygnalizacj膮 nawodnienia. U mnie w domu robi to furor臋 …. :ok:
7 wrze艣nia 2011 at 19:46[usuni臋to_link] wrote:
Moje znajome zrobi艂y list臋 rzeczy, kt贸rych potrzebuj膮, co zdecydowanie u艂atwi艂o nam dob贸r prezentu.
Bardzo rozs膮dne. Chocia偶 – przy przeprowadzkach brakuje dos艂ownie wszystkiego, wi臋c czasem po prostu lepiej dopyta膰, 偶eby „utrafi膰 w potrzeb臋”, a jednocze偶nie nie by艂o sytuacji, 偶e 3-4 osoby kupi膮 to samo 馃槈
8 wrze艣nia 2011 at 18:59Ja wol臋 jednak dok艂adnie poogl膮da膰 wszystko sama i potem dopiero wybiera膰 馃檪
11 wrze艣nia 2011 at 20:01A mo偶na te rzeczy znale藕膰 w normalnych sklepach? 馃檪
2 pa藕dziernika 2011 at 19:33Osobi偶cie wol臋 kwiatki na 偶cianach. Tak 艂adnie oplecione wok贸艂 pokoju 馃檪
2 pa藕dziernika 2011 at 20:36[usuni臋to_link] wrote:
Osobi偶cie wol臋 kwiatki na 偶cianach. Tak 艂adnie oplecione wok贸艂 pokoju 馃檪
okazuje si臋, 偶e jeste偶 romantyczk膮 Mierciu 馃榾
wiesz, ja bym kupi艂 zegar – szcz臋偶cia pono膰 si臋 wprawdzie nie liczy,
ale warto wiedzie膰, kt贸ra godzina 馃檪8 pa藕dziernika 2011 at 13:35mnie si臋 wydaje, 偶e 偶wietnym rozwi膮zaniem do nowego domu by艂by ekspres ci偶nieniowy to jest bardzo elegancki prezent , a ma艂o zobowi膮zuj膮cy, dla mi艂o偶nik贸w kawy na pewno b臋dzie to super prezent , widzia艂am bardzo duzo takich ekspres贸w po dobrych cenach nawet do ok 400 z艂 w sklepie medialux
26 pa藕dziernika 2011 at 17:40@Beti999 wrote:
Zegar albo obraz, to dwie rzeczy, kt贸re podkre偶l膮 [usuni臋to_link] w ka偶dym domu czy mieszkaniu, a domownicy na pewno si臋 uciesz膮:)
Raczej w膮tpi臋, 偶e si臋 uciesz膮. Sk膮d wiesz czy trafisz w ich gust z tym obrazem? A potem co? maj膮 wiesza膰 za ka偶dym razem jak b臋dziecie mieli przyj偶膰, 偶eby nie by艂o Wam przykro, 偶e nie powiesili? A co do zegar贸w – jest taki przes膮d, 偶e si臋 w prezencie zegark贸w nie daje.
21 listopada 2011 at 22:29@martynazu wrote:
a jaki to przes膮d?
no jest niby taki, 偶e zegark贸w si臋 nie daje, nie pami臋tam o co chodzi, bo nie jestem przes膮dna, ale zawsze mo偶na trafi膰 na kogo偶 kto jest i to zna 馃槢
23 listopada 2011 at 04:32r贸wnie偶 jestem zwolenniczk膮 kwiatka. ro偶linek nigdy za wiele:) poza tym jakies dodatki do domu, akcesoria kuchenne? duzo fajnych gadzet贸w mozna znalezc na myprivateboutique.
28 listopada 2011 at 20:11Albo susz w pi臋knym gustownym wazonie, robione r臋cznie bywaj膮 przepi臋kne…
5 stycznia 2012 at 06:16ro偶linka .jesli myslisz, 偶e osoby kt贸re mieszkaj膮 w nowym domu nie s膮 dobre w pielegnacji ro偶linek to wtedy bedzie to 艂atwiejsza wersja roslinki: kaktus.
3 sierpnia 2012 at 12:40[usuni臋to_link] wrote:
@martynazu wrote:
a jaki to przes膮d?
no jest niby taki, 偶e zegark贸w si臋 nie daje, nie pami臋tam o co chodzi, bo nie jestem przes膮dna, ale zawsze mo偶na trafi膰 na kogo偶 kto jest i to zna 馃槢
m贸wi膮, 偶e nie daje si臋 w prezencie:
zegar贸w
but贸w
kaktus贸wZegary niby odmierzaj膮 czas do odej偶cia/rozej偶cia
buty przepowiadaj膮 r贸wnie偶 odej偶cie – 偶eby si臋 uchroni膰 tego zabobonu trzeba da膰 osobie obdarowuj膮cej jaki偶 pieni膮偶ek – monet臋 – np. 1 z艂 馃檪
kaktusy – przynosz膮 pecha…PODOBNO 馃檪
13 pa藕dziernika 2012 at 20:48Kwiaty, co偶 do kuchni,艂adne poduszki albo kocyk – du偶o jest 艂adnych i praktycznych rzeczy na tak膮 okazj臋
- AutorOdp.