- AutorOdp.
- 24 maja 2007 at 20:32
Dzieki dziewczyny!!Jestescie koffane! 馃槅
Mykam spac. 馃槈 Pa,buzki:*
25 maja 2007 at 00:09Jestem w艂a偶nie w pracy-zjad艂am pyszne lody i teraz wypada艂oby si臋 po艂o偶y膰 spa膰… nie ma to jak praca 馃槈
25 maja 2007 at 07:22Ciesze si臋, 偶e w ko艅cu powsta艂 taki w膮tek dzienny 馃檪
a ja w艂a偶nie szykuj臋 si臋 do pracy 馃檪
MI艂ego dnia!!
25 maja 2007 at 08:11Ja rowniez ciesze sie,ze sie cieszycie,ze ja sie ciesze,ze odpisujecie na moj teamt hihi 馃槅 馃槅 馃槢
A teraz co robie??Przed chwila wstalam aaaa!W koncu sie wyspalam a teraz gonie czas ,snaidanko i NAUKA! 馃槬 A taki upal ,by sie czlowiek poopalal ale nie ma lekko…jak zdam w niedziele to wrrrrrrrrrr….. to baluje,opalam sie i wariuje:D 馃槅
Pozdro all 馃榾 Buziaki! 馃槈
25 maja 2007 at 12:45WIDZE ZE temacik sie nadal, ja znowu w pracy, ale zaraz spadam bo jade z moim synalkiem do laryngologa. Mam nadzieje ze da mi spokoj z tym wycinaniem migdalkow, a zreszta i tak strajkuja. Wlasnie zjadlam kanapke, wypilam wode i juz odliczam do wyjscia. pozdrowionka i zycze milego dzionka.
25 maja 2007 at 14:10ja wlasnie wrocilasm z zawodow ratowniczych dla szkol gimnazjalnych ktore organizowalismy teraz siedze przed kompem w majtkach i staniku bo taki upal……
25 maja 2007 at 14:23ja hmm teraz mam przerwe bo sie ucze na egzamin ale narazie przerwa chociaz pare minutek tzreba odetchn膮膰 馃檪
25 maja 2007 at 16:51W艂a偶nie wr贸ci艂am ze szko艂y i jem 馃榾 a za godzink臋 zmykam oblewac urodziny kumpeli 馃榾
25 maja 2007 at 18:59siedze i dumam, pojechalalam kupic sobie jakas spudnice bo w portkach to mie przypieka co nie co ale przez ta chora mode nie kupilam nic. normalnie w zyciu byla jedna kiecka ktora byla ladna ale za krotka. posladki byloby mi widac.
no i maz w pracy na noc. synus spi a ja znow sama z monitorem. na kolacje kefir kupilam ale chyba jak zjem to mnie zmuli na noc
25 maja 2007 at 19:31XYZ ja tez chce sobie kupic jakas spodnice tylkow cale na mnie nie ma ja bym chcia艂a taka dopasowana ale teraz sa takie rozszezane na dole wiec hcyba bede musia艂aisc do krawcowej tylko musze materia艂 kupi膰
a teraz opdoczywam po nauce na dzis dos膰 patrze na forum i pisze 馃榾
25 maja 2007 at 19:36marta spodnica u krawcowej wyjdzie ci drozej niz w sklepie.
faktycznie rynek opanowaly falbaniaste kiece. ale wierze ze gdzies jest ta jedna i czeka na mnie 馃檪za wypoczynkiem jezdzilam z mezem pol roku to za kiecka tez pochodze. najwyzej na zime dopiero kupie 馃檪
Polacy wygrali mecz w siatkowke 馃檪
25 maja 2007 at 19:38piwo pije i rozmawiam z rodzicami i jezdem tutaj 馃檪
wlasnie brat zadzwonil i jutro tez przyjdzie na moje urodzinki 馃檪25 maja 2007 at 19:58ETA cos sie nie pochwalilas co na urodzinki doslalas
25 maja 2007 at 20:14rodzice mi dali 200 zl… od chlopaka dostane ale nie wiem co… a reszta nie dostalam nic… bo mowilam ze nie chce..
25 maja 2007 at 22:23Wr贸ci艂am z oblewania(trafi艂am do domu wi臋c nie jest 藕le 馃槈 ).Teraz przyda艂oby si臋 i偶c spac,bo jutro z rana wybieram si臋 na shopping 馃榾
- AutorOdp.