• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:</em/

Ale sie goraco zrobilo…”Cudownych rodzicow mam..lalala”..

DZIEWCZYNY OPANUJCIE SIE!! Po co te ataki na siebie..(?)

bo dlaczego ktoż ma atakować nas zupełnie bez powodu? Myżlę, że moderator powinien interweniować w takich tematach.

Zielonooka Ciebie to ja rozumiem,masz prawo byc wkurzona bo chodzi tu o Twoja mame(a nie powinno..napewno nie w tym temacie i nie tak),ale moze lepiej czasem nie wdawac sie w dyskusje,bo niektore osoby nie odpuszcza,zawsze musza miec ostatnie slowo,nawet gdy nie maja racji.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

ja uwazam ze najlepsze piosenki na wesele to sa wlasnie disco polo nie wyobrazam sobie wesela z opera lol

rozumiem, ze disco polo i opera to jedyne rodzaje muzyki, ktore umiesz wymienic….

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ja lubię muzykę klasyczną i się tego nie wstydzę. 🙂
    Bo to żwiadczy przede wszystkim o wrażliwożci. Po co od razu kogoż szufladkować i mówić, że jest paniczką? Nie uważam się za taką.

W moim domu zawsze była i będzie klasyka na pierwszym miejscu. Opera, koncerty, tak jestem wychowana, dla mnie to „pokarm dla duszy”.
    Oczywiżcie na co dzień słucham jakichż mniej ambitnych nagrań z radia, bo jestem zabiegana i czekam na jakież wiadomożci. 🙂

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

paróvati akurat sie mylisz bo mam bardzo duza stycznosc z muzyka i niestety musze cie zmartwic ale znam wiecej rodzajow muzyki

parvati
    Member
    • Guru

taaa…z techniawkia i tanim disco?

rusalka
    Member
    • Pasjonat

a skad ty to mozesz wiedziec?nie wiesz czym sie zajmuje, zajmowalam wiec nie pisz takich glupot a to ze techno tez mi sie podoba to nie twoj interes a poza tym nie widze w tym nic zlego zajmij sie lepiej soba

parvati
    Member
    • Guru

buahahahaha

zalosc.

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

parvati wymien rodzaje muzyki ktore ty znasz ?
    widze po twoim zachowaniu ze chyba mam cie zmusza do sluchania tego rodzaju muzyki i trzyma cie jak pieska przy nodze.

muzyka klasyczna- uspokaja mnie jak sie wsluchuje w nia to potrafie sie niezle wyluzowac

muzyka disco polo- swietnie mozna przyu niej poszalec

ja nie lubie metalu rocka itp – i co jakos ludzi sluchajacych tej muzyki nie nazywam polinteligentami bo mam szacunek do wszytskich.

parvati
    Member
    • Guru

taaa…jak pieska przy nodze.

szczegolnie, ze od pieciu lat juz z nia nie mieszkam, a w operze bywalam jedynie na przedstawieniach dla dzieci w wieku odpowiednim.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

wiec rada zbastuj troszke bo inych ranisz swoim mysleniem ktore objawia sie brakiem szacunku.

parvati
    Member
    • Guru

zajmij sie lepiej wlasna postawa zyciowa: mi radzisz wiecej szacunku, a sama walisz tekstami o chujach i gownach…nie sadzisz, ze twoja niekonsekwencja jesa az smieszna?

rusalka
    Member
    • Pasjonat

jovita przynajmiej ma cos do powiedzenia a nie jak ty tylko krutykujesz

parvati
    Member
    • Guru

czyli jak ktos krytykuje mnie, to ma cos do powiedzenia…

chyba techniawka uszkodzila ci nieco synapsy.

rusalka
    Member
    • Pasjonat

mi nic do glowy nie odbija i nie pisze takich glupot jak ty tu wypisujesz a ciebie krytykuja bo wlasnie takie glupoty tu piszesz i to nie potrzebnie zawsze to sie zaczyna kiedy ty cos napiszesz bo jakos w innych postach gdzie nie piszesz wogole to nikt na nikogo nie najezdza….

Jovita
    Member
    • Pasjonat

parvati spokojnie dziewczyno , synaps nie da sie uszkodzic od sluchania muzyki 😆

nie krytykuje tylko naprowadzam cie na prosta bo takie osoby jak ty sie leczy , a tym sie zajmuje 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cudownych rodzicow mam…"

Przewiń na górę