- AutorOdp.
- 5 stycznia 2008 at 10:52
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]
Ale sie goraco zrobilo…”Cudownych rodzicow mam..lalala”..
DZIEWCZYNY OPANUJCIE SIE!! Po co te ataki na siebie..(?)
bo dlaczego ktoż ma atakować nas zupełnie bez powodu? Myżlę, że moderator powinien interweniować w takich tematach.
Zielonooka Ciebie to ja rozumiem,masz prawo byc wkurzona bo chodzi tu o Twoja mame(a nie powinno..napewno nie w tym temacie i nie tak),ale moze lepiej czasem nie wdawac sie w dyskusje,bo niektore osoby nie odpuszcza,zawsze musza miec ostatnie slowo,nawet gdy nie maja racji.
5 stycznia 2008 at 10:58[usunięto_link] wrote:
ja uwazam ze najlepsze piosenki na wesele to sa wlasnie disco polo nie wyobrazam sobie wesela z opera lol
rozumiem, ze disco polo i opera to jedyne rodzaje muzyki, ktore umiesz wymienic….
5 stycznia 2008 at 11:27Ja lubię muzykę klasyczną i się tego nie wstydzę. 🙂
Bo to żwiadczy przede wszystkim o wrażliwożci. Po co od razu kogoż szufladkować i mówić, że jest paniczką? Nie uważam się za taką.W moim domu zawsze była i będzie klasyka na pierwszym miejscu. Opera, koncerty, tak jestem wychowana, dla mnie to „pokarm dla duszy”.
Oczywiżcie na co dzień słucham jakichż mniej ambitnych nagrań z radia, bo jestem zabiegana i czekam na jakież wiadomożci. 🙂5 stycznia 2008 at 12:00paróvati akurat sie mylisz bo mam bardzo duza stycznosc z muzyka i niestety musze cie zmartwic ale znam wiecej rodzajow muzyki
5 stycznia 2008 at 12:01taaa…z techniawkia i tanim disco?
5 stycznia 2008 at 12:07a skad ty to mozesz wiedziec?nie wiesz czym sie zajmuje, zajmowalam wiec nie pisz takich glupot a to ze techno tez mi sie podoba to nie twoj interes a poza tym nie widze w tym nic zlego zajmij sie lepiej soba
5 stycznia 2008 at 12:10buahahahaha
zalosc.
5 stycznia 2008 at 12:24parvati wymien rodzaje muzyki ktore ty znasz ?
widze po twoim zachowaniu ze chyba mam cie zmusza do sluchania tego rodzaju muzyki i trzyma cie jak pieska przy nodze.muzyka klasyczna- uspokaja mnie jak sie wsluchuje w nia to potrafie sie niezle wyluzowac
muzyka disco polo- swietnie mozna przyu niej poszalec
ja nie lubie metalu rocka itp – i co jakos ludzi sluchajacych tej muzyki nie nazywam polinteligentami bo mam szacunek do wszytskich.
5 stycznia 2008 at 12:29taaa…jak pieska przy nodze.
szczegolnie, ze od pieciu lat juz z nia nie mieszkam, a w operze bywalam jedynie na przedstawieniach dla dzieci w wieku odpowiednim.
5 stycznia 2008 at 12:34wiec rada zbastuj troszke bo inych ranisz swoim mysleniem ktore objawia sie brakiem szacunku.
5 stycznia 2008 at 12:36zajmij sie lepiej wlasna postawa zyciowa: mi radzisz wiecej szacunku, a sama walisz tekstami o chujach i gownach…nie sadzisz, ze twoja niekonsekwencja jesa az smieszna?
5 stycznia 2008 at 12:53jovita przynajmiej ma cos do powiedzenia a nie jak ty tylko krutykujesz
5 stycznia 2008 at 12:55czyli jak ktos krytykuje mnie, to ma cos do powiedzenia…
chyba techniawka uszkodzila ci nieco synapsy.
5 stycznia 2008 at 13:00mi nic do glowy nie odbija i nie pisze takich glupot jak ty tu wypisujesz a ciebie krytykuja bo wlasnie takie glupoty tu piszesz i to nie potrzebnie zawsze to sie zaczyna kiedy ty cos napiszesz bo jakos w innych postach gdzie nie piszesz wogole to nikt na nikogo nie najezdza….
5 stycznia 2008 at 20:38parvati spokojnie dziewczyno , synaps nie da sie uszkodzic od sluchania muzyki 😆
nie krytykuje tylko naprowadzam cie na prosta bo takie osoby jak ty sie leczy , a tym sie zajmuje 😉
- AutorOdp.