- AutorOdp.
- 16 października 2009 at 08:14
BMW? Wioooocha. Jakbys mial Mercedesa to co innego ;P
3 listopada 2009 at 13:22co chcesz od BMW? to wlasnie bedzie moj kolejny woz. w moim przypadku bogaty wizerunek bylby niemozliwy, bo nawet gdybym mial dobra fure, to nigdy bym jej nei bral na randki z nowo poznana dziewczyna. tylko z bucika u tyle. postawic, zaprosic ok. ale bez zlotych prezentow i knajp za kilkaset zlotych. srokom mowimy nie.
3 listopada 2009 at 14:54a Ja zawsze chcialem miec BMW i oglaszam wszem i wobec ze bede Je mial ;p tak sobie postanowilem i koniec 😉
ale w garniakach i z wlosami na zel to smigac nie bede 😀 jednak wole koszulki o 2 rozmiary za duze ;p
a obecnie smigam starym dobrym autobusem a kasy ledwo starcza mi do wyplaty, ale jakso mi to wisi, bardzo dobrze sie czuje, no moze moja obecna praca jest strasznie nudna i pelno w niej ludzi z d***, kttorych chce sie tylko po pyskach lac, no ale jest tez kilka fajnych osob wiec narazie robota mi pasuje 😉
na dziewczyny nie narzekam, leca na mojego Ikarusa3 listopada 2009 at 23:09cóż miszczu…niektórzy mają 'to cos’ a inni muszą stać przy nieswoim bmw,z żelem na włosach i miec nadzieję,że kogoż zainteresuje taka scenka 😉
Swoją drogą kogo można wyrwać na auto?? jedynie pannę na przygodny romans… 😛5 listopada 2009 at 09:28Każdy z nas ma pewne odruchy i instynkty. Jesteżmy tylko ludzmi- każdego, moim zdaniem, kręci kasa, ale chodzi o stopień tego kręcenia :] Bo kasa nie powinna być wyznacznikiem fajnożci, choć fajna jest- sama w sobie.
Krótko i na temat.
5 listopada 2009 at 11:09Jasne,że pieniądze dają szczężcie 😉
Ale rzucanie się na kogoż tylko dlatego,że ma fajną furę i markowy garnitur jest raczej pożałowania godne.5 listopada 2009 at 15:26W skrócie: Tak, galerianki są godne pożałowania :}
5 listopada 2009 at 15:30Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Oj nie tylko galerianki tak robią 😉
5 listopada 2009 at 16:24[usunięto_link] wrote:
Każdy z nas ma pewne odruchy i instynkty. Jesteżmy tylko ludzmi- każdego, moim zdaniem, kręci kasa, ale chodzi o stopień tego kręcenia :] Bo kasa nie powinna być wyznacznikiem fajnożci, choć fajna jest- sama w sobie.
Krótko i na temat.
kasa nie jest fajna sama w sobie, to bzdura
pieniadze powinno sie zarabiac nie po to by ją miec, tylko po to zeby cos zrobic, pomaga w realizacji celow11 listopada 2009 at 11:09Racja, jak mam kase i położę ją na stół to co mi po niej. Ale chodzi o to, że widać, kiedy ktoż ma kase i realizuje swoje cele, jak to nazwałeż. I to kręci każdego- mamy to gdzież w podżwiadomożci zapisane. Ale to, że kręci NIC nie znaczy- na pewno nie znaczy, że biegnie się za kolesiem, by go 'lepiej’ poznać. Przynajmniej ja mam takie stanowisko.
16 listopada 2009 at 11:22Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Wiadomo, że zaradnożć itp. to ważne cechy, więc pieniądze osiągnięte przez faceta samodzielną pracą zestawione z jego intelektem mogą imponować, ale jeżli kobieta leci głównie u faceta na pieniądze i stan jego posiadania (nawet jeżli ma kasę od rodziców) to jest materialistką i prostytutką
17 listopada 2009 at 10:19@zasadniczy wrote:
Wiadomo, że zaradnożć itp. to ważne cechy, więc pieniądze osiągnięte przez faceta samodzielną pracą zestawione z jego intelektem mogą imponować, ale jeżli kobieta leci głównie u faceta na pieniądze i stan jego posiadania (nawet jeżli ma kasę od rodziców) to jest materialistką i prostytutką
Trzeba tutaj dodać, że bez pewnym walorów do pewnych kobiet ciężko jest wystartować. Kobiety poszukują przystojnych facetów, ale przystojniak w T-Shircie z Tesco i w jeansie z Auchan nie podbije serca jakiejż zjebanej na tym punkcie dziewczyny… Prawda jest taka, że w Warszawie jest takich całe multum.
17 listopada 2009 at 21:43tylko kto by chcial miec zjebana na tym punkcie dziewczyne?
19 listopada 2009 at 16:37[usunięto_link] wrote:
tylko kto by chcial miec zjebana na tym punkcie dziewczyne?
Nie wiem… 😉 Tzn. jest opcja, że Ona np. jest zjebana na tym punkcie, ale jednoczeżnie sama ubiera się po prostu odlotowo… Stąd zależy jej by facet nie było „za nią” pod tym względem… Wiesz na ulicach pełno chłopaków poubieranych jak jakież cioty a obok piękna, wystylizowana dziewczyna… Nie ogarniam takiej opcji…
19 listopada 2009 at 18:55Mnie nei zalezy, moze chodzic w koszulce z tesco nawet jak ja sie wystroje. Mam to w sumie gdziec, moze dlatego ze on we wszystkim super wyglada:)
- AutorOdp.