• Autor
    Odp.
  • bottlelhdsUB2m
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Nie miałam konkretnych marzeń z dzieciństwa. Nie pamiętam też, żebym mówiła kim chcę być w przyszłożci. Zawsze chciałam po prostu, żeby chwile szczężcia zawsze trwały.

Można powiedzieć, że czężciowo się spełniło. Jestem szczężliwa w życiu, mimo tragedii. Ale nie zawsze jest różowo.

michalina882
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Moje w czężci, ale większożć tak

majka20
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

w czężci – dwójka dzieci – to fakt facet niestety nie książę z bajki ale jakiż musi być, ważne że nie muszę narzekać na niego cięgle tylko od czasu do czasu

:-

wodnikpcuu3X
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja wciąż walczę o realizację moich marzeń. I mam nadzieję, że się uda

zoska011
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Moje marzenia z dzieciństwa się zmieniły po prostu. Moim największym marzeniem było zostać tenisistką i nawet nie wiem dlaczego. Nigdy nie grałam w tenisa ani nie oglądam rozgrywek tenisowych w tv. Kompletnie o tym nie myżlę. Nie czuję się jeszcze w pełni szczężliwa ale każdego dnia zmierzam ku temu szczęsciu i wcale nie w kierunku kortu tenisowego :p

Ramonka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

W 99% tak, ale mam jeszcze sporo czasu, żeby je spełnić.

malala
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

zawodowe tak, jeszcze podróże czekają na spełnienie 🙂

aniela
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

w większożci, zostało jeszcze zwiedzanie żwiata 😀

benedykta.wis
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

hmm moje nie do końca :D:D

zawsze chciałam być policjantką, no ale jakoż nie wyszło i skonczyłam studia informatyczne, teraz chce brata posłać do policji, nie wiem co mnie tak wzieło:D

pozostałe marzenia jak wyjazdy, weekendowy wypady bez ciągłej troski o kase włażnie w tym roku zaczynają sie spełaniać 😀

Długo czekałam ale opłacało sie 🙂

sandy87
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Marzyłam, żeby zostać dziennikarką, przeprowadzałam wywiady z rodziną do długopisu lub dezodorantu itp 😛 No, ale studia dziennikarskie zweryfikowały moje marzenia i nie pracuję w zawodzie 😛

Pawless85
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Marzyłam, żeby być chłopcem.
    Nie, to się nie spełniło i nie spełni. Byłam dziwnym dzieckiem.

kiloska
    Member
    • Początkujący

Mam tak samo! też wolałam biegać po boisku z piłką i szaleć z resorakami….

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

ja bylam grubym dzieckiem i czasami mi sie snilo, ze sie budze i jestem szczupla i jest tak fajnie. Marzenie sie spelnilo:))tylko ze nie w jedna noc, a prawie rok mi zajelo, zeby schudnac do wymarzonej wagi.

Hisis1979
    Member
    • Początkujący

Ja jak koleżanka wyżej chciałam schudnąć…i nadal mi się nie udało:/ Może dlatego,że nie próbowałam jeszcze ;P Zaczynam dzisiaj-do lata muszę zejżć 15 kg XO Mam nadzieję,że mi się uda 🙂

eliza104
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Moje marzenia to były kolejno zostać: aktorką, piosenkarką, dziennikarką. No i niestety z tego nic się nie spełniło, bo z biegiem czasu okazało się, że to zawody nie dla mnie ;D

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy wasze marzenia z dzieciństwa sie spełniły ?"

Przewiń na górę