• Autor
    Odp.
  • kamilka85
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja jeszcze czekam na wycieczke po Skandynawii. Zawsze chciałem zobaczyc te piekne rejony i poczuć mroźny klimat 🙂

Mi akurat to marzenie udało się zrealizować w ubiegłym roku 🙂 Było CUDOWNIE! Teraz jeszcze tylko czeka na mnie Alaska, Tajlandia, Peru, NY, Wielki Kanion, Sydney itp. itd. 😉

Lucyna09
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 22
    • Bywalec

zawsze mogło być lepiej ale nie ma co narzekać 🙂

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Jezu, Kudłacz, ile Ty gadasz – masz to od dzieciństwa? 😉 to choroba…
    […]

hihihi eeeee tam, jaka choroba, blad genetyczny 😉
    To sie nazywa „dwa iksy”.
    Glosowalam za XY, ale nie mialam wtedy sily przebicia no i masz, sa „dwa iksy”.

prawie zrozumiałem – w ogóle to Cię żciskam szalenie 😀

[usunięto_link] wrote:

Polski rzad kopie z luboscia, sama sie o tym przekonalam.

oj kopie kopie… skurczybyki stali się strasznie zarozumiali do tego 👿

[usunięto_link] wrote:

Rada istnieje na wszystko, akurat moja nie bardzo zazwyczaj przypada ludziom do gustu: „czas wyjsc na ulice”, razem.

wiesz… z Tobą to nawet chętnie :- choć uważam że wystarczy dać 'odejżć’ Platformie 😯
    przy urnachchch…

[usunięto_link] wrote:

Islandia poradzila sobie z tym problemem swietnie juz w 2009 roku i chociaz media postaraly sie o blokade informacji na ten temat to mamy nasz kochany internet 🙂

Polecam: [usunięto_link]

Artykulow na ten temat mnogosc 😀
    Telewizja milczy.

włażnie włażnie… obejrzałem… a tam telewizja… telewizja uważa nas za idiotów 😉

no cóż w dzieciństwie marzyłem żeby tv nie kłamała – jeszcze mi przyjdzie poczekać :}}

imegi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Nie pamiętam dokładnie jakie miałam marzenia w dzieciństwie ale te obecne powolutku się spełniają:)) szczególnie to o własnym mieszkaniu…jestem już bardzo blisko:)

dagmara
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Hmm zawsze chciałam mieć domek na drzewie… ale niestety nigdy się to nie udało. Może jak będę mieć dzieci – taki im zbuduje!

Korndob
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja zawsze marzyłam o dobrym, mądrym chłopaku, który będzie mnie kochał i zawsze mi pomoże. Na szczężcie pojawił się na mojej drodze życia ten wymarzony mężczyzna 🙂

tamara124
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja swojego nie pamiętam- muszę chyba mamę zapytać:D

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja marzyłam o wielkim różowym domku dla lalek i dostałam go w końcu na urodziny od chrzestnego. Pobawiłam się tydzień, a potem wróciłam do swoich starych zabawek 😛

hiacynta
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

wczeżniej się nad tym nie zastanawiałam, ale nie, nie spełniły się. trochę to smutne, ale co do niektórych to nawet sie cieszę że tak wyszło 😉

Walicjany
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Moim marzeniem było, a włażciwie nadal jest przejechać stany wzdłuż i wszerz. Niestety jak na razie jeszcze się nie spełniło, ale kto wie, może któregoż pięknego dnia w końcu to się wydarzy 🙂

kobietka23
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

moje marzenia z dzieciństwa się nie spełniły, ale wcale nie uważam, że to coż złego 🙂 po prostu w trakcie dojrzewania, poznawania nowych rzeczy itd., znalazłam nowe marzenia. i teraz realizuję je!

Olifantka
    Member
    • Początkujący

JESZCZE nie.

Ale pracujemy nad tym 🙂 Trochę boję się zdradzać, żeby nie zapeszyć, ale zawsze marzyło mi się żliczne mieszkanko nad poddaszu w ładnej, spokojnej kamienicy, z małym balkonikiem na półpiętrze, wychodzącym na bujny, nieco dziki, ale urokliwy ogród z dużym drzewem i zawieszoną na nim hużtawką. Niby nic, a tak trudno znaleźć takie miejsce… Nie przerywam jednak poszukiwań 🙂

IziRajder
    Member
    • Początkujący

Tak, bo zawsze chciałam mieć w domu kota, a nie mogłam ze względu na alergie brata i teraz jak mieszkam już sama, to mogłam sobie pozwolić na małego sierżciucha 😛 Tylko brat mnie coż rzadko odwiedza… 😆

monikazima123
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Moje się nie spełniło, zawsze chciałam być policjantką jak byłam mała, ale niestety niewiele od tego czasu urosłam i się nie za bardzo nadaję:P Poza tym wybrałam pracę w korpo:P

Artichoke
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

No cóż, nadal się nie spełniło i nadal mam nadzieje, że jeszcze kiedyż się spełni, tylko czasu coraz mniej.

Zawsze chciałam zostać pisarką….

Jako dziecko byłam pewna, że tak się własnie stanie!

I wróciłam do tego marzenia, tylko brak czasu = proza życia bardzo utrudnia jego realizację 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy wasze marzenia z dzieciństwa sie spełniły ?"

Przewiń na górę