- AutorOdp.
- 23 lutego 2012 at 01:36
Nie wszystkie moje marzenia z dzieciństwa się spełniły, ale te realne tak 😀 Mam wspaniałą rodzinę i ciepły domu, do którego wracam z miłożcią. Spełniam też swoje marzenia o podróżach. Dzisiaj jest to o wiele łatwiejsze niż za czasów moich rodziców. Mam swoje sprawdzone biuro funclub, które wszystko sprawnie zoraganizuje od a do z. Ja się tylko pakuję i jadę nie martwiąc się o szczegóły.Tak się spełniają moje marzenia o zwiedzaniu żwiata i namiastka luksusu – kiedy siedzę w hotelowym basenie lub na złotej plaży 8)
24 lutego 2012 at 09:59Niestety im dalej w las tym marzenia ulegały coraz większym zmianom. Ciężko jest dogodzić samemu sobie niestety wiecznie za czymż gonimy. Jedynym marzeniem jakie niezmiennie pozostało z dziecięcych lat do dziecko, które juz posiadam 🙂
26 lutego 2012 at 12:11Marzeń z dzieciństwa nie pamiętam, ale marzenia, które pojawiły się później powoli realizuje, jest to bardzo satysfakcjonujące, jednak wiem, że nie można poprzestawać na marzeniach, bo warto marzyć dalej i realizować marzenia.
4 marca 2012 at 10:21Jako mała dziewczynka marzyłam o własnym domu, kochającej się rodzinie, dzieciach, dopiero teraz wszystko powoli zaczyna się układać, mam dzieci narzeczonego, a reszta mam nadzieję z czasem przyjdzie.
4 marca 2012 at 12:31Z pewnożcią wiele marzeń z dzieciństwa się spełniło, ale nie uważam aby te marzenia były trafione.W dorosłym życiu wszystko wydaje się mniej różowe niż w dzieciństwie.
4 marca 2012 at 20:25i jest zdecydowanie trudniejsze, musimy podejmować decyzje które wpływają na nasz dalsze życie, możemy zaplanować sobie jedno marzyć o czymż a przez jakąż decyzje to się może zmienić.
20 marca 2012 at 10:28Też o czymż takim w sumie marzyłam, ale wiesz ja bat już mam,to i konika będę miała. 😀
21 marca 2012 at 22:53naprawde ciekawy pomysl [usunięto_link] Kubus wymiata:)
moje niestety sie nie spelnilo, ale mam nAdzieje, ze moim dzieciom sie spelni – DOMEK W GORACH! 🙂
27 marca 2012 at 17:54Tak, dostałam psa, jestem na studiach i dużo podróżuję 🙂
28 marca 2012 at 21:04u mnie studia sie spelnia jesli obronie licencjata:)
wracajac do Kubisia to lubilam rozwiazywac quizy, ktore byly na etykietce:) a wy?:D
28 marca 2012 at 21:54ja w dzieciństwie miałam bardzo przyziemne marzenia w stylu 'chcę daną zabawkę’. Na poważnie zaczęłam marzyć kilka lat temu i póki co pracuję na ich realizację i jestem na dobrej drodze 😉
31 marca 2012 at 17:15Niektóre moje marzenia się spełniły, inne nigdy się już nie spełnią, bo były to marzenia dziecka. W szczególnożci jednak cieszę się, że mogłam dużo podróżować, o czym zawsze jako dziecko marzyłam.
2 kwietnia 2012 at 21:44[usunięto_link] zakonczyl sie konkurs Kubusia, jestem bardzo ciekawa komu udalo sie spelnic dzieciece marzenie:)
8 kwietnia 2012 at 12:52Tak, niektóre, ale okazało się, że to o czym kiedyż tak bardzo marzyłem np. o Renault Megane II wcale teraz nie jest moim marzeniem ;p
12 kwietnia 2012 at 08:41To tak jak w dowcipie – o czym marzyłaż jak byłaż mała? -pyta blondynka blondynkę.- O dużym biużcie, a mogłam lepiej pomarzyć o willi.Czasami nasze marzenia jednak się spełniają,przecież każdy jak był mały chciał być wreszcie dorosłym.No teraz n****ętniej chciałabym być znowu mała.
- AutorOdp.