• Autor
    Odp.
  • lagotka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

chcialam byc księżniczką … więc nie bardzo sie spełniły, z biegiem czasu zmieniaja sie priorytety i marzenia pewnie tez 🙂

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Odnożnie realizacji marzeń – polecam książkę „Amerykański sposób na sukces” . Z niej możemy dowiedzieć się bardzo wielu ciekawych rzeczy, które przybliżą nas do osiągnięcia tego co chcieliżmy, i nie ważne co sobie założymy – to może się sprawdzić.

Dlatego też dożć znane jest okreżlenie „Uważaj czego pragniesz – bo może się to stać”

Ewa2
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

niektóre na szczężcie nie 🙂
    ale warto czasem wracać do marzeń z dziecinstwa
    z marzeń spełnionych – mam dom pełen dzieci i psów, no i fajną pracę tak jak chciałam 😆

desideriimarginis
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Moje największe tak – znalazłam księcia z bajki, co prawda nie ma białego konia, ale książę to książę 😉
    A tak serio – to mam ciekawą pracę którą lubię w branży, która od zawsze mnie interesowała, wspaniałego faceta i dziecko w drodze 🙂 Nie pamiętam w jakim etapie dzieciństwa marzyłam o tym, raczej w tym późniejszym, bo początkowo marzenia ograniczały się do autografu np. Iglesiasa albo domku dla moich lalek xD

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

ja mam wspaniałego kociaka i równie cudnego psiaka w domu, i też jestem szczężliwa, bo zawsze chciałam mieć zwierzaka 🙂

joanna1827
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Oczywiżcie, marzenia to coż o co warto walczyć przez całe życie, a zdobywając to czego pragniemy, wciąż szukamy nowych rzeczy.

panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja nie pamiętam jakie miałam marzenia w dzieciństwie. Ale marzenia chyba zawsze prędzej czy póżniej się spełniają. W najmniej spodziewanym momencie. Po prostu trzeba poczekać.

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

czytalam te posty z usmiechem marzenia sa fajne i oczywiscie tez mialam marzenia ktore sie nie spelnily i nie wiem czy na moje szczescie czy nie ale tak to czytajac najglupsze marzenie ktore mi sie spelnilo chcialam miec duzy dom z ogrodem i zeby byly schody ….spelnilo sie schody to najglupsza rzecz w domu….szczegolnie jak po raz 50 zapomnisz czegos z kuchni na dole 😀

Ammut
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

czytalam te posty z usmiechem marzenia sa fajne i oczywiscie tez mialam marzenia ktore sie nie spelnily i nie wiem czy na moje szczescie czy nie ale tak to czytajac najglupsze marzenie ktore mi sie spelnilo chcialam miec duzy dom z ogrodem i zeby byly schody ….spelnilo sie schody to najglupsza rzecz w domu….szczegolnie jak po raz 50 zapomnisz czegos z kuchni na dole 😀

eBoska ,weż te schody pozytywnie – masz za darmo step aerobik 😉

Moje marzenie z dzieciństwa spełniło się jedno – to o szczężliwej rodzinie.. 🙂

eBoska
    Member
    • Pasjonat

wiesz co moj partner powiedzial mi dokladnie to samo zamiast placic grube pieniadze za treningi w centrum fitnesu…mowi ze moge sobie zawsze pobiegac po schodach… 😀 😀 😀

Ammut
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

No włażnie 😉

eBoska
    Member
    • Pasjonat

ale to nudne jest 😉 no a co do marzen…nalezy uwazac na to o czym sie marzy bo moze sie spelnic;)

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

😀

Yukilla
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

A moje marzenie jakoż nie całkowicie się spełniły, nigdy nie chciałam być nauczycielką, a będę. Co więcej wcale tego nie żałuję, wręcz podoba mi się to. Może nie zawsze spełnienie marzeń jest sprawą najważniejszą i czasem chyba mają więcej czaru i uroku kiedy pozostają marzeniami, bo zawsze mamy do czego dążyć i o czym myżleć. Jak się spełnią to już nie są takie super…

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

mi sę spełniły marzenia z wczesnej młodożci 😀
    chyba to też nieźle… coooo? :-

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy wasze marzenia z dzieciństwa sie spełniły ?"

Przewiń na górę