• Autor
    Odp.
  • anhelika89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

tak, spełniło mi się moje największe marzenie do spełnienia którego dązyłam całe życie – aktorstwo 🙂 miejcie marzenia, nigdy nie rezygnujcie! 🙂

doris99
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

ja chciałam zostać pielęgniarką 🙂

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

po czesci tak, ale jeszcze czekam na te najwazniejsze 🙂

red_heels
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

W dzieciństwie bujałam w obłokach, więc moje dorosle zycie to raczej zejżcie na ziemię. Ale na pewno znalazłam swojego księcia 😉

buszajka
    Member
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

chciałam zostać zakonnicą 😆 😆 😆 i raczej na szczężcie, ze to marzenie nie spełniło się.

Zwar
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Cóż a ja moje małe marzenia powoli spełniam i to czasem z nawiązką, chciałem mieć akwarium, mam morskie, chciałem mieć konsole to mam, chciałem mieć żwietną dziewczynę i proszę od 3 lat mieszkamy razem 🙂

Trzeba wiedzieć co się chce i do tego dążyć, jeszcze chciałbym żeb spełniło mi się marzenie o włąsnej małej firmie i było by super 🙂

gibka80
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Ja też jestem dobrej myżli i może się spełnią… chociaż jedno się już spełniło 😛 (tajemnica:P)

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Marzenia się spełniły ale źle je potraktowałam. Chciałam mieć teleskop – kupiłam, i dłuższy czas stał w pokoju zakurzony 🙁

kowalowa
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Moje- chyba tak, może nie wszystkie
    dzieci mam , 2 , parka , psy też – jak chciałam duże, a nawet bardzo duże, do tego dom, tylko…nie jestem ani weterynarzem ani ASP nie skończyłam , ale to juz chyba stracone…

koteczka1
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

W jakiejs czesci napewno.
    Mam fantastyczna rodzinke, trojka dzieci jupi , fantastyczny maz jupi , dom w budowie jupi , mam malego piulka jupi , brak jeszcze duzego, moze dwoch, brak wlasnej firmy, brak wymarzonych wakacji, no i jeszcze paru rzeczy. Ale najwazniejsze jest – rodzina, tego sie nie da zastapic 😉

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

W pewnym stopniu tak. Ale cała masa jeszcze do realizacji. Mimo, że życie daje w kożć to nie odpuszczam z marzeniami.

ptysia
    Member
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

agatio i prawidłowo – zawsze trzeba mieć nadzieję, bo nigdy nie wiadomo jak nas życie zaskoczy…

Moje marzenia się czężciowo spełniły, a po czężci niestety nie. No, ale cóż… Byłoby zbyt pięknie gdyby było inaczej 🙂

Megarra
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Moje albo się nie spełniły (np nie ejstem rysownikiem u Walta Disney’a ani fotografem National Geographic 😀 ), albo nie umiałam wykorzystać szansy na ich spełnienie…I teraz pluje sobie w brodę 🙁

imported_Zuska
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

te z dzieciństwa może nie, bo żpiewać się nigdy nie nauczę 😉 ale potem pojawiły się kolejne, te bardziej żwiadome i te spełniam wciąż. No a przecież chodzi o to żeby marzyć nieustannie!

mustaf
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Moje sie nie spełniły, nauczycielka z podstawówki ciągle żyje niestety 😛

A tak na serio to chyba moje marzenia z dzieciństwa były fizycznie niespełnialne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy wasze marzenia z dzieciństwa sie spełniły ?"

Przewiń na górę