• Autor
    Odp.
  • Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Taaa,wygrana w totolotka.Wygra pewnie ten kto tego nie potrzebuje.A w sumie coż nie chce mi się wierzyć,że tak niektórzy wygrywają te miliony,czy chodzi może tylko o to,żeby ludzie wysyłali dalej kupony.Zawsze robią dużo szumu w koło jakież osoby,co niby wygrała,tylko,że nikt jej nie zna.To jakaż podpucha,nic więcej.Kiedyż wysyłałam,ąle nigdy nic nie wygrałam i doszłam do wniosku,że wtedy wygram,jak nie będę wysyłała,bo przynajmniej zaoszczędzę pieniądze.

hanna_f
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Ja znam rodzinę, której raz udało się trafić szóstkę, a potem dwa razy piątkę. Ale szczężcie trafiło na dobrych ludzi, bo czężć oddali na potrzebujących. 🙂

nadia83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Póki co, jeszcze nie – domek z ogrodem, szczężliwa rodzina i labrador 😛

mardzana
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Jak byłam mała to nie marzyłam za bardzo o rzeczach,które w tym wieku powinny marzyć dzieci.Marzeniami były lalki,zabawki i pocałunek gwiazdy popu .Inaczej człowiek w dzieciństwie patrzy na różne rzeczy.

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

No cóż, ja miałam marzenie by zostać zakonnicą. I dobrze, że to marzenie się nie spełniło.

gosia7
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

moje marzenia były chyba zbyt abstrakcyjne 😀 chciałam być księżniczką bo uwielbiałam różowy, albo pracować w mięsnym :D:D bo tam przecież tak ładnie pachnie :D:D do dziż się ze mnie żmieją 🙁 😀 jakoż nie rozpaczam, że moje marzenie się nie spełniło

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@Wesoła wrote:

tak mam zdrowe żliczne dziecko, szczężliwą rodzinę:))

Wesoła, naprawdę!? cholernie Ci zazdroszczę 👿 nauczysz mnie tego? 😉

@Wesoła wrote:

i zdałam niedawno prawo jazdy na motocykl:)))

e no, na motocykl to zxdałem wczeżniej, niż na traktor 😀

ps. a umiesz na snowbordzie? lub na tych falach w morzu? 😆
    Wesoła, tylko się nie wymiguj 😛

Tarina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Marzenia nie są po to, żeby się spełniały 😛

kowalowa
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ale dlaczego? Ja ciągle staram się spełniac swoje marzenia
    wiadomo, jak postawimy sobie zbyt wygórowane i nierealne to sami narazamy isę na to, że się nie spełnia

ale takie normalne, ludzkie… np by miec dom, pojechac w wakacje na Sycylie… bo to marzymy by te marzenia zrealizowac, tak myslę

novika
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

Moje marzenie przynajmniej jedno się spełni. Za rok, dzień przed urodzinami wyjdę za mąż za mojego Niuniusia 😉
    Gorzej jeżli chodzi o karierę, ale to też jakoż się poukłada.

malabulka
    Member
    • Początkujący

hmm ja nawet nie pamiętam marzeń z dzieciństwa, tak często się zmieniały 😀

szamanka
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Moje marzenia czężciowo się spełniły. Zresztą było ich tak wiele, że ciężko wyliczyć, które się spełniły, a które nie – aczkolwiek jest kilka, które udało mi spełnić 🙂

Poza tym w dzieciństwie miałam tyle sprzecznych ze sobą marzeń, że ciężko by mi było je zrealizować – i całe szczężcie, że tak się stało :mrgreen:

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Moje jeszcze nie, ale wszystko jest na dobrej drodze…
    Na wspomnienia i sentymenty mnie wzięło dzięki temu tematowi 🙂

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Marzenia z dzieciństwa ach… chciałam mieć piękny duży dom – hmm niby jest dom ale nie mój teżciów, nie duży a żredni i do pięknożci trochę mu brakuje. Chciałam być nauczycielką a nią nie jestem, chciałam mieć piękne długie włosy i tylko to mi się spełniło :)))

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Marzyłam żeby przemawiać do ludzi, żeby ludzie mnie słuchali i żeby czerpali korzyżci z tego co mówię. Jestem teraz szkoleniowcem, więc poniekąd się spełniły… 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy wasze marzenia z dzieciństwa sie spełniły ?"

Przewiń na górę