• Autor
    Odp.
  • Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Buahahahahh…oj tak, faktycznie, ja to tylko nawołuję „Assha jest zła!” 😆 😆 😆 😆 LOLLLLLL!! Maniakalizm przeżladowczy?

Wrzuć na luz. Skoro temat wciąż wraca na te same tory trudno nie odpisywać na natarczywe zaczepki w stałym stylu.
    Głosu w dyskusji ani Tobie ani Asshy nikt nie odbiera, ale gdy ten głos ma charakter dyskyminacji zawsze natrafi na sprzeciw. I tyle 😉

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

ten temat wrocil, droga kolezanko BOś GO WYCIĄGNĘŁA w innym temacie „atmosera na forum” i tym samym skierowala tu kolejne forumowiczki. żwietnie działasz, mirabelka dobrze pisze- od miesiaca sie czepiasz, z mała przerwą.

[usunięto_link] wrote:

to dziwie się Wam że tak naskakujecie na Assha

a juz sie chyba niczym nie zdziwie jesli o hagemonie chodzi :/

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

nie uwazam sexu z milosci za grzech żmiertelny,a grzechy smiertelne jedynie stoja na przeszkodzie chodzenia do kosciola.

Do kożcioła może pójżć każdy.

A to, czy Ty uważasz coż za grzech, w sytuacji, w której przyjmujesz zasady jakież wiary nie ma znaczenia. To nie Ty ustaliłaż zasady wiary katolickiej.

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ForceRecon – z tym poligonem to mnie zastrzeliłaż!

No tak, jeżli poligon to mogłam tylko zastrzelić 😉

Hegemonia
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ten temat wrocil, droga kolezanko BOś GO WYCIĄGNĘŁA w innym temacie „atmosera na forum” i tym samym skierowala tu kolejne forumowiczki. żwietnie działasz, mirabelka dobrze pisze- od miesiaca sie czepiasz, z mała przerwą.

[usunięto_link] wrote:

to dziwie się Wam że tak naskakujecie na Assha

a juz sie chyba niczym nie zdziwie jesli o hagemonie chodzi :/

Ty też nas już niczym nie zaskakujesz 😉 A temat Twoich poglądów o żlubach wrócił w tym topicu za sprawą komentarza zdaje się OnlyOnly 😉 Znówu popisałaż się wywpowiedziami i znowu ruszyła lawina nieprzychylnych Ci komentarzy 😉
    NIE ODWRACAJ KOTKA OGONKIEM 😉
    W dziale o którym wspomniałaż odniosłam się do Twoich wypowiedzi tu sygnalizując, że Twoje użalanie się nad sobą, bo ktoż Ci wypomina wibrator czy seks analny, jest conajmniej niewporządku, biorąc pod uwagę fakt, że są nie to informacje, o których sama otwarcie pisałaż, oraz to, że inaczej dyskutować w zw. z tym dyskutować nie potrafisz jak tylko operując inwektywami 😉

Coż jest jeszcze nie zrozumiałe dla naszej byster analityczki?

ForceRecon – zastrzeliłaż ale pozytywnie, bo to naprawdę oryginalny pomysł 😉 I pytanie od razu mi się nasunęło – a jakie tło muzyczne? Oklepany marsz Mendelsona czy może Lot Trzemiela albo Walkiria? 😉

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ForceRecon – zastrzeliłaż ale pozytywnie, bo to naprawdę oryginalny pomysł 😉 I pytanie od razu mi się nasunęło – a jakie tło muzyczne? Oklepany marsz Mendelsona czy może Lot Trzemiela albo Walkiria? 😉

Jak już marzyć to z rozmachem 🙂
    Muzyka z jakiegoż filmu wojennego, coż w klimatach wojny w Wietnamie, na prawdę można znaleźć jakież brylanciki muzyczne, więc by to robiło klimat. I wcale to nie przygnębiająca muzyka, wręcz odwrotnie, szalone kawałki rock’rollowe.
    Kiedyż, jak chciałam iżć do wojska, to marzyłam, żeby żlubu udzielił nam kapelan 🙂

rusalka
    Member
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

wracacie do tematu czy mam zamknac temat?

Hegemonia
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Kiedyż, jak chciałam iżć do wojska, to marzyłam, żeby żlubu udzielił nam kapelan 🙂

Czyli jednak kożcielny, a nie cywilny? 😉

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Czyli jednak kożcielny, a nie cywilny? 😉

Powiem tak, jak byłam młodsza to takie marzenie miałam. Ale wczeżniej, na tym forum pisałam, że chce tylko cywilny, bo tak życie zwyrywikowało. Ale…. zobaczymy co bedzie.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Jak już marzyć to z rozmachem 🙂
    Muzyka z jakiegoż filmu wojennego, coż w klimatach wojny w Wietnamie, na prawdę można znaleźć jakież brylanciki muzyczne, więc by to robiło klimat. I wcale to nie przygnębiająca muzyka, wręcz odwrotnie, szalone kawałki rock’rollowe.

iiii… jak o tym wietnamie mojemu miżkowi powiem to się ucieszy… że nie tylko on ma podobnego fisia… 😉

twojaczarnulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

czy zgodzilybyscie sie na slub cywilny lub w ogole zycie bez slubu gdyby wasz partner byl niewierzacy ?

ślub w jakimkolwiek kożciele? brrrrrrr

Ohyda ❗

Nigdy, ale to przenigdy ŻADNEJ kasy nie dam tym pingwinom.

Sama jestem ateistką 8) Na szczężcie ❗

Pingwinom niech płacą mohery i tępe laski 🙂

.

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

.

Mocno przesadziłaż.
    Ty- w przeciwieństwie do innych ateistek, wypowiadających się w tym temacie nie masz szacunku do ludzi, którzy wierzą. 😕

twojaczarnulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

@Olguż wrote:

[usunięto_link] wrote:

.

Mocno przesadziłaż.
    Ty- w przeciwieństwie do innych ateistek, wypowiadających się w tym temacie nie masz szacunku do ludzi, którzy wierzą. 😕

Bo wiara (głównie katolicka) jest wyznacznikiem tępoty.

Im bardziej ktoż „wierzy” tym bardziej jest tępy i mniej wykształcony.

Cóż, statystyka nie kłamie 🙂

.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

czy zgodzilybyscie sie na slub cywilny lub w ogole zycie bez slubu gdyby wasz partner byl niewierzacy ?

Ohyda ❗

.

jestes straszna ignorantka.
    tacy ateisci jak ty sa gorsi niz „mohery”.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ohyda ❗

.

jestes straszna ignorantka.
    tacy ateisci jak ty sa gorsi niz „mohery”.

zgadzam sie.
    i bardziej tępi jeżli o żcisłożć chodzi..

koleznako twojaczarnulka twoja wypowiedz to jeden wielki belkot bez ladu i skladu. masz jakis problem do ludzi wierzacych? to znajdz sobie jakies katolickie forum i tam napisz co myslisz. moze sie pomodla za ciebie:)
    co do statystyk, chyba nie bardzo sie na nich znasz. mozesz powiedziec z jakiego zrodla wzielas owa informacje? chetnie to sprawdze.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy zgodzilybyscie sie na slub cywilny ?"

Przewiń na górę