• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

no tak, a m贸wi膮, 偶e kryzys 馃槢
    T呕 sobie wymy偶li艂, 偶e chce lod贸wke side by side, ale gdzie ja j膮 postawi臋 馃懣

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Kryzys si臋 ko艅czy, a w Polsce taki wyst膮pi艂 w bardzo ma艂ym stopniu 馃槢 Zreszt膮 teraz telewizory i elektronika tak potania艂y, 偶e mo偶na sobie pozwoli膰 na wymian臋 na jak膮偶 porz膮dn膮 plazm臋, albo LCD LED 馃槈

Dorota123
    Participant
    • Maniak

moim zdaniem kryzys od pocz膮tku by艂 tylko wym贸wk膮 na wszystko 馃槈
    to tak nawiasem m贸wi膮c…

wernona
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Kryzys to bywa pod koniec ka偶dego msc jak poszalejemy za duzo. Jak panujemy nad wydatkami to kryzys nas omija… 馃槅
    Zakup lod贸wki side by side to super pomys艂. Kupcie sobie wersj臋 z wbudowana kostkark膮 w drzwi bedzie wi臋cej miejsca. Barek tez by sie przyda艂, lepiej kupic przysz艂o偶ciowy sprz臋t. 馃檪

Fenris
    Member
    • Zas艂u偶ony

Kryzys w Polsce moim zdaniem by艂 spowodowany jedynie przez media, kt贸re narobi艂y szumu. W USA i kilku innych pa艅stwach top rzeczywi偶cie by艂 powa偶ny problem. Ale u nas sami sobie to wymy偶lili偶my:P A wida膰 ju偶 ruch w gospodarce, na targach elektronicznych CES w tym roku przewin臋艂o si臋 kilkadziesi膮t tysi臋cy ludzi, chyba 10 razy wi臋cej ni偶 rok temu:P

Dorota123
    Participant
    • Maniak

kryzys kryzysem, ja nie odczu艂am, w co do lod贸wki side by side, to niestety b臋dzie kompromis, wymierzyli偶my kuchnie i nie zmie偶cimy tak du偶ej lod贸wki, niestety, a szkoda, bo by艂a by ju偶 na p贸藕niej (na wi臋ksz膮 kuchni臋), ale skoro ma byc kostkarka i dystrybutor wody, a lod贸wka ma by膰 w膮ska to b臋dzie ta: [usuni臋to_link]
    te偶 fajna, nie? 馃槢

patunia28
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 986
    • Zas艂u偶ony

Fajniusia ta lod贸wka 馃檪 sama bym sobie tak膮 sprawi艂a 馃榾
    A na tych targach to prawdziwe cude艅ka pokazywali… Ostatnio ogl膮da艂am jak膮偶 fotorelacj臋, super sprz臋cik si臋 zapowiada… Ojcu pokaza艂am te borderless i ju偶 kombinuje czy by tu nie poczeka膰 馃槢
    A kryzys to u nas chyba co偶 standardowego 馃槢 Niby nigdy nie by艂o, tylko wszyscy tak m贸wi膮, bo to dobra wym贸wka 馃槈

Fenris
    Member
    • Zas艂u偶ony

patunia28, to mo偶e poka偶 to:
    [usuni臋to_link]
    [usuni臋to_link]
    [usuni臋to_link]

馃槢

Dorota123
    Participant
    • Maniak

ja te偶, bo w sumie w lod贸wka sbs zajmuje sporo miejsca, ale tam woda jest doprowadzana jako偶 i sporo zajmuje ten mechanizm, a tutaj dolewasz sobie sama, wiec miejsca zabiera tyle co pojemnik na wode

meksykanka
    Member
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Pozwol臋 sobie zboczy膰 nieco z tematu, a w zasadzie wr贸ci膰 do w艂a偶ciwego;) Apropos dekoracji wn臋trz, znalaz艂am na stronie projektant贸w wn臋trz n-design.pl, bardzo 艂adne wn臋trza w galerii. Jedno zdj臋cie kuchni szczeg贸lnie mi si臋 spodoba艂o, bo ma wymarzon膮 przeze mnie wysp臋 i jednocze偶nie kuchnia jest otwarta na jadalni臋: [usuni臋to_link]

wernona
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

艣wietna kuchnia, du偶y blat kuchenny, lod贸wka zabudowana, ciep艂e kolory. 艣wietny wystr贸j. 馃榾

Dorota123
    Participant
    • Maniak

a ja bym chcia艂a tak膮 ramk臋 na zdj臋cie:

co s膮dzicie? uwierzycie, 偶e to klimatyzator?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

dok艂adnie:) Artcool galeria 馃檪 pi臋kne s膮 馃檪

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

A ja bym chcia艂a tak膮 lampk臋 niby drzewo! 馃檪 gdzie mo偶na takie znale藕膰?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

pi臋kna ta lod贸wka, ja jeszcze jej na 偶ywo nie widzia艂am, ale szczerze m贸wi膮c te zwyk艂e inox z pow艂ok膮 titanium te偶 na mnie du偶e wra偶enie zrobi艂y 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Dekoracja wnetrz :)"

Przewi艅 na g贸r臋