• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

😯 bez komentarza…. Bo komentowac trudno bo dana osoba nie zrozumie tego 😕 😀

szarak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Głupie są te kobiety, które niewiele przedstawiając sobą demonstrują swoją wyższożć nad mężczyznami: klękajcie narody bo ja jestem kobietą. Taką postawą oczywiżcie nie stworzą sobie dobrego i trwałego związku z mężczyzną “ do tego potrzebna jest miłożć, a poczucie wyższożci wyklucza ją. Głupie są te kobiety, które usiłują podporządkować sobie mężczyznę wykorzystując swoją przewagę biologiczną i szantażują mężczyznę odmową współżycia seksualnego (wiadomo “ kobiety nie odczuwają napięcia seksualnego, mogą więc być w łóżku zimne cyniczne i wyrachowane). Przez jakiż czas mogą istotnie wygrać i podporządkować sobie mężczyznę, ale to droga na krótką metę i dowód kobiecej głupoty: trwały i dobry związek buduje się na miłożci, partnersrwie, nie na podporządkowaniu i nie na poczuciu wyższożci (niestety na forum stale spotykamy się z przejawami szowinizmu kobiecego “ czyżby pisały tu tylko kobiety poranione życiowo?)

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Głupie są te kobiety, które niewiele przedstawiając sobą demonstrują swoją wyższożć nad mężczyznami: klękajcie narody bo ja jestem kobietą. Taką postawą oczywiżcie nie stworzą sobie dobrego i trwałego związku z mężczyzną “ do tego potrzebna jest miłożć, a poczucie wyższożci wyklucza ją. Głupie są te kobiety, które usiłują podporządkować sobie mężczyznę wykorzystując swoją przewagę biologiczną i szantażują mężczyznę odmową współżycia seksualnego (wiadomo “ kobiety nie odczuwają napięcia seksualnego, mogą więc być w łóżku zimne cyniczne i wyrachowane). Przez jakiż czas mogą istotnie wygrać i podporządkować sobie mężczyznę, ale to droga na krótką metę i dowód kobiecej głupoty: trwały i dobry związek buduje się na miłożci, partnersrwie, nie na podporządkowaniu i nie na poczuciu wyższożci (niestety na forum stale spotykamy się z przejawami szowinizmu kobiecego “ czyżby pisały tu tylko kobiety poranione życiowo?)

Jak przeczytałam ten post to aż spadłam z krzesła po pierwsze ze żmiechu po drugie ze zdziwienia po trzecie z zastanowienia się jak można być aż tak głupim!
    Kobiety odczuwają napięcie seksualne!
    I nie, nie piszą tu tylko kobiety poranione życiowo! Ja na przykład nią nie jestem! I ja nie szantażuję swojego mężczyzny bo niby czym? Tym, że mu odmówię seksu? Prawdę powiedziawszy nigdy nie odmawiam, jak odmawiam to naprawdę musi mi coż być i żeby było żmieszniej nigdy nie był to znany ból głowy, bo prawda jest taka ,że seks użmierza ból głowy i nie tylko.
    A i autor posta powinien się trochę dowiedzieć o kobietach …

kefasek
    Member
    • Odp.: 234
    • Zapaleniec

Kobiety nie są głupie. Przynamniej nie wszystkie. Fakt są pojedyncze jednostki których nie można onaczej okreslic jak po prostu głupie…. ale napewno nie wszystkie. Czy uznasz Marię Curie – Skłodowską za głupią? Wątpię. Więc nie mów ze kobiety sa głupie jeżli masz na myżli swoje koleżanki lub dożwiadczenia.

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

… ale niektóre swoją głupotą potrafią powalić 😉
    ech… mężczyźni zresztą też. zabawny ten temat jest.

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Kobieta jesli sie szanuje i ma odrobine rozumu nie jest glupia i nie da o sobie tak napisac , powiedziec.

Glupia dziewczyna dla mnie istnieje – to taka ktora sie nie szanuje. daje na lewo i prawo. jest nieodpowiedzialna (np zabija swoje dziecko)

Wlasnie! Glupie dziewczyny to sa te puste,co nie maja rozumu,daja na lewo i prawo,a potem dziwia sie,ze sa w ciazy(nie wiadomo z kim) lub maja AIDS! 😕
    Jednak wiem,ze przewaga dziewczyn ma rozum i nie sa wcale glupie! Jesli ten koles co wymyslil ten temat tak sadzi,ze kazda laska jest glupia czy poryta,to sorry niech spada do gejow a od Nas dziewczyn ,przewagi inteligentnych,ladnych i szanujacych sie, niech sie ODWALI!! 👿 😕

mythbuster
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Przewaga jest ładna i szanująca się. Tego nie kwestionuję. I nie mam zamiaru spadać do gejów bo choćby nie wiem jakie „głupie” byżcie nie były to i tak jesteżcie fajne 😉

Z tą głupotą chodziło mi o to że kobiety kieruja się często w zyciu osobistym emocjami a nie zdrowym rozsądkiem. A potem maja pretensję, że czemu na takich facetów trafiają na przykład, że je krzywdzą, nie potrafią dostrzec że włażnie same się pakują w kłopoty… albo wychowują synków na facetów którzy wogóle by sie im nie podobali…
    potem doradzają ubierz się tak, kup kwiaty, bądź taki i owaki, zachowuj się tak to sie dziewczynie spodobasz… a to nie działa…

No i argument ostateczny: czy nie jest głupotą (brakiem wiedzy, żwiadomożci) fakt, że wiekszożć kobiet mówi o facetach że muszą miec to coż nie potrafiąc sprecyzować co to jest?

Każda wada to zaleta i każda zaleta ma swoją wadę. Nie ma jednego bez drugiego. Wrażliwożć to ciamajdowatożć, zdecydowanie to bezwzględnożć.

Zresztą patrząc na pielęgniarki, to faceci teznie są mniej głupi… zakiblują sie takie w pokoju a potem narzekają że podpasek nie mają, przychodzi tuman i po rekach całuje… inny debil mówi niech ręka boska broni przed uzyciem przemocy wobec kobiet, a prezydentowa Warszawy skrzeczy jak stara kura i sie pieni gdy jakiż poseł powiedział jej że szanuje ja jako kobietę…

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

To, że kobiety kierują się emocjami i to wszystko o czym piszesz jest rzeczywiscie prwadą. ALe po prostu kobiety już takie są. Tak zostaly stworzone, kobiety są wrażliwe, delikatne, słabsze.
    A Ty jestes p****.em i dziwolągiem według mnie. Wszystkie twoje posty o tym żwiadczą.

mythbuster
    Member
    • Zapaleniec

A Ty według mnie jesteż mdła, płytka i niezbyt błyskotliwa

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

Osoby płytkie (choc to pojecie wzgledne, nie chce mi sie wyklocac) sa na pewno bardziej przyjmowane i rozumiane w spoleczenstwie, niz takie dziwolągi i pojeby jak Ty.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

o co wy się tu kłócicie każdy popełnia błędy i płeć nie ma tu żadnego znaczenia… a inna sprawą jest postrzeganie żwiata przez mężczyzn i kobiety bo tu juz nieco rózni sie budowa mózgu, a dla zainteresowanych polecam przeczytanie sobie coż na temat „płci mózgu”

szklanaM
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

;D ;D ;D ;D ;D żmiesznożć

jestem kobietą i mówię:
    mythbuster PRO ;D ;D ;D

Tweety
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

ah, do poczytania to mogę jeszcze polecić Mózg Kobiety, może kolega by zrozumiał skąd te wszystkie emocje, wahania, skąd i dlaczego kobieta jest taka a nie inna – trochę faktów!

HeteroFacet
    Member
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Kobiety nie są głupie.
    Po prostu myżlą inaczej od nas, dlatego czasem ich działania są dla nas niezrozumiałe, a nawet głupie. Łatwiej jest tak to wytłumaczyć sobie niż w końcu sobie użwiadomić, że kobieta to nie mężczyzna i myżli inaczej.

To pierwsza i podstawowa zasada.

mythbuster
    Member
    • Zapaleniec

Ja nie pytam się dlaczego.

Łatwiej jest tak to wytłumaczyć sobie niż w końcu sobie użwiadomić, że kobieta to nie mężczyzna i myżli inaczej.

Dziękuję za użwiadomienie. Ale zasady logoki są chyba takie same dla obydwu płci? Wiem, że wszystko ma swoje przyczyny. Kobieca głupota też. Widocznie musi taka być by spełniać swoje funkcje jako kobieta. I dlaczego nie możecie być głupie? To zupełnie naturalne. Tak jak to, że faceci są brzydcy. Nie ma w tym żadnej dyskryminacji.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dlaczego kobiety są głupie?"

Przewiń na górę