- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2007 at 17:27
SZOWINISTA! prosze Cie, nie generalizuj…
Jak mozesz wrzucac wszystkie kobiety do jednego worka? Zgodze sie, napewno niektore kobiety( i to zapewne te na ktore trafiles), nie grzesza inteligencja, ale zapewniam Cie ze sa i takie ktora sa madre i obyte. Zdecydowanie roznimy sie od Was mezczyzn, myslimy inaczej, czesto kierujemy sie uczuciami( nie instynktami jak wiekszosc Mezczyzn), co jest wg. mnie powodem czestych wasni pomiedzy naszymi plciami…
Wydaje mi sie, ze po prostu jakas kobieta Cie skrzywdzila i teraz probujesz sie odegrac na calej populacji kobiet,
godne pozalowania…20 sierpnia 2007 at 19:45Zgodze sie, napewno niektore kobiety( i to zapewne te na ktore trafiles), nie grzesza inteligencja
No, włażnie znowu trafiłem.
20 sierpnia 2007 at 20:15wypraszam sobie…
Naprawde musiales niezle dostac po dupsku od kobiet, ze wszystkie masz za glupie i niewartosciowe, nic tylko Ci wspolczuc… 😐21 sierpnia 2007 at 05:18hmmm … czy Twoje, kolego pytanie brzmiało: dlaczego kobiety są głupie?
21 sierpnia 2007 at 07:46Czyli pytasz wyłącznie retorycznie.
Logika jest dobra w matematyce lub informatyce,
a nie do interpretowania zachowań ludzkich.Też kiedyż miałem podobne wątpliwożci,
ale w końcu zmądrzałem.21 sierpnia 2007 at 21:30Widzę, że temat jest dożć żywotny 🙂
Ja osobiżcie nie widzę żadnych zależnożci między płcią a rozumem, ale nie zamierzam się kłócić ani oburzać, bo nie warto, bo tak naprawdę taki poziom dyskusji do niczego nie doprowadzi – jedna strona pisze – 'tak’ kobiety są głupie, a drugie: a cóż to za teoria, oczywiżcie, że 'nie’ – no cóż jak w przedszkolu, każdy swoje i do niczego to nie prowadzi. Z drugiej strony padło tu zdanie, że kobiety są głupie, bo działają w przypływie emocji.. musisz mi uwierzyć na słowo, że jednak nie zawsze tak jest, a przecież facetom również nie można odmówić takiego emocjonalnego zachowanie, czego najlepszym dowodem są posty niektórych z nich na tym forum. Zakładając, że mythbuster rzeczywiżcie opiera swoją teorie jedynie na uczuciowożci kobiet, to mogę tylko dodać, że nie dosyć, iż jest to zwykłym uproszczeniem i pobieżnym podejżciem do tematu, to wielu facetów tak naprawdę to kręci i w całej dwuznacznożci tejże natury dostrzegają coż, dzięki czemu potrafią niejako zmienić swoje podejżcie do życia, ale przede wszystkim kochają taką kobietkę, która m.in. dzięki temu staje im sie tak niezbędna do życia, bo w gruncie rzeczy to co nas trzyma przy sobie to tak zwana górnolotnie miłożć, która przecież jest najwyższym (a przynajmniej jednym z nich) stopniem emocjonalnej strony naszej natury, a myżlę, że jednak i mężczyźni znajdą dla niej miejsce w swym, a jakże, racjonalnym podejżciu do życia!22 sierpnia 2007 at 13:40Więc jak przeczytam tę książke, tam będzie wyjażnienie dlaczego są głupie? Więc jednak zgadzasz się, że są? Pytanie miało charakter przekorny, nie obchodzi mnie dlaczego są głupie (skoro już są i nie da się tego zmienić).
A po d**** dostają też i kobiety ode mnie. Ogólnie za kilkoma wyjątkami, wiekszożć kobiet to dla mnie puste … .
W sumie faceci też, tylko…. co mnie obchodzą faceci. pytanie powinno brzmieć chyba: Czemu ludzie są głupi? 😆22 sierpnia 2007 at 13:53[usunięto_link] wrote:
Pytanie miało charakter przekorny, nie obchodzi mnie dlaczego są głupie (skoro już są i nie da się tego zmienić).
No popatrzy tylko… niewinne pytanie,a jaki odzew duży 😀 całkiem niezła dyskusja wynikneła 😉
22 sierpnia 2007 at 16:54[usunięto_link] wrote:
Czemu ludzie są głupi? 😆
ha ha ha
22 sierpnia 2007 at 18:18No…. 😆 😆 😆
22 sierpnia 2007 at 18:45[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Czemu ludzie są głupi? 😆
ha ha ha
no nie wiem…. ale ja jestem mądra 😆
22 sierpnia 2007 at 18:49zeby odpowiedziec czemu ludzie sa glupi to trzeba byloby tego opisac ho ho!!! w dodatku to durne pytanie bo jakby kazdy znal przyczyne to by nie bylo glupich ludzi , a co do kobiet to rownamy sie co do mezczyzn wiec moze sa wyjatki w kolorze wlosow to widac czesto- ale nie zawsze zeby nie bylo!
22 sierpnia 2007 at 19:37[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Czemu ludzie są głupi? 😆
ha ha ha
mia, a skąd wiesz? 😉
22 sierpnia 2007 at 19:39[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Czemu ludzie są głupi? 😆
ha ha ha
mia, a skąd wiesz? 😉
a no widzisz tego nie wiem, ale głupcem jest ten co uwaza że wszystko wie 😉
1 września 2007 at 17:30szybka i ostra riposta. Gratulacje mia1980!
- AutorOdp.