• Autor
    Odp.
  • Claritas
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

Je偶li chodzi o kupowane zabawki to jestem za grami. Nie do偶膰 偶e to fajna zabawa to jeszcze integracja i mo偶liwo偶膰 sp臋dzenia czasu z dzieckiem. Puzzle to te偶 偶wietna zabawa.

Stanowczo polecam puzzle. Gry planszowe rozwijaj膮 przede wszystkim zdolno偶膰 analitycznego my偶lenia, ale te偶 ucz膮 przegrywania i zdrowej rywalizacji 馃檪 Swoim dzieciom podarowa艂am gr臋 „Smerfy”, w kt贸r膮 sama gra艂am (jeszcze par臋 lat temu ;))

Claritas
    Member
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

@ananeczka wrote:

oo. to teraz ju偶 nie mam w膮tpliwo偶ci 馃榾 a Powiedz, czy te zwierz膮tka 艂atwo si臋 robi, czy czterolatek sobie z tym poradzi? masz mo偶e jakie偶 zdj臋cia jak Tw贸j synek si臋 bawi? jestem ciekawa jak to wygl膮da w reczywisto偶ci.

na pewno sobie poradzi, nie trzeba w to wk艂ada膰 du偶ej si艂y, piank臋 wk艂ada si臋 do pojemniczka, pojemniczek to tego urz膮dzenia i kr臋ci si臋 korbk膮 na g贸rze, pianka si臋 dociska i jednocze偶nie nakr臋caj膮 sie n贸偶ki, potem si臋 to wszystko 艂膮czy i zwierz膮tko wychodzi (dos艂ownie) samo 馃檪

zostawi臋 linka, bo nie chce mi si臋 zdj臋cia zmniejsza膰,a takie akurat mam w albumie:
    [usuni臋to_link]

艣wietne! Gdzie kupi艂a偶?

tankian00
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

mi sie poszczescilo i w sklepie wzielam ostatni zestaw piankowy z COBI:) mam nadzieje, ze spodoba sie mojemu siostrzencowi. Czesto maluje cos, wycina, a to w sumie taka innowacja. Sama bym sie czyms takim pobawila 馃槢

ola57777
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 612
    • Zas艂u偶ony

Dziewczyny a gdzie Wy kupujecie te pianki? Tak sie zastanawiam czy mojej 5 letniej chrze偶nicy nie kupi膰 w艂asnie takiego zestawu pod choink臋.

kosmo79
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

ja r贸wnei偶 uwazam ze jest to 偶wietny pomys艂 na prezent.Niekt贸re z interaktywnych zabawek zaczynaja juz nudzic dzieci,a wiadomo ze takie zajecia sa o wiele bardziej rozwojowe.

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

S膮 w sklepach z zabawkami, w sklepach internetowych, na allegro… ceny r贸偶ne, ja zazwyczaj kupuj臋 przez internet bo taniej 馃槈 Dla 5-latki taki zestaw b臋dzie super, moim zdaniem 馃檪

tankian00
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja swoj zestaw kupilam w centrum Warszawy, ale tak jak wczesniej napisalam byl to ostatni, takze pianka ta ma branie i trzeba sie spieszyc, jesli chce sie kupic prezent na gwiazdke.

okm
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

fajne, ale jak si臋 zacznie z kim偶 nimi rzuca膰, to b臋dzie bola艂o heheheh nie lepiej kupi膰 jakie偶 lego?

szpileczka99
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 80
    • Sta艂y bywalec

lego to najlepsze klocki i juz:-) plastikowe to lekkie i latwo umyc

nejtan
    Member
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

tez tak uywazam szpileczko. najlepsze sa. ale i bardzo malutkie elementy maja. i jak sobie tylko przypomne ten bol… golej stopy, ktora nadepnie na klocek-KOSZMAR

okm
    Member
    • Zapaleniec

no wszystko ma wady i zalety, ca艂y dzia艂 lego jest w sklepie w Blue City, toys r us tak偶e wyb贸r du偶y, a jesli chodzi o elementy, to wi臋ksze s膮 w serii lego duplo, dla m艂odszych dzieci, by unikn膮膰 po艂kni臋cia

szpileczka99
    Member
    • Sta艂y bywalec

w toys r us to wogole najtansze lego sa ze wszystkich sklepow

okm
    Member
    • Zapaleniec

bo oni maj膮 z lego umow臋 na dystrybucj臋 np. wersji kolekcjonerskich itp

nejtan
    Member
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

o. tak? widzialam lego friends tam. 馃檪

szpileczka99
    Member
    • Sta艂y bywalec

ciekawe, to dlatego maja najtaniej pewnie

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Edukacyjne i ciekawe zabawki dla naszych dzieci"

Przewi艅 na g贸r臋