- AutorOdp.
- 15 maja 2012 at 06:47
A propos zestaw贸w typu „majsterkowicz” to faktycznie fajna sprawa. Ah pami臋tam jak kiedy偶 dla du偶ych dzieciak贸w by艂y zestawy typu „ma艂y chemik” :))
15 maja 2012 at 08:28hmm nawet moze byc, w jakim sklepie to dostane?
15 maja 2012 at 17:21Toys”R”Us z tych wi臋kszych, smyk, ale i pewnie w jaki偶 stacjonarnych sklepikach z zabawkami;) ale jak szukasz jakiego偶 fajniejszego zestawu to raczej wybierz si臋 do wi臋kszego jakiego偶…
16 maja 2012 at 08:31Jestem dosyc wybrednym konsumentem, wi臋c pewnie odwiedz臋 Smyk’a i Toys’a. A w Blue City jest Smyk?
16 maja 2012 at 13:54jest, ale ma艂y, za to Toys R Us ogromny;))
16 maja 2012 at 16:33por贸wnuj膮c te dwa sklepy to raczej toys wygrywa i to zdecydowanie, zreszta tam trzeba p贸j偶膰 i zobaczy膰 i samemu sie przekona膰…
25 maja 2012 at 11:15Ja uwielbia艂am kiedy偶 puzzle, ale nie takie typowe dla dzieci tylko normalnie puzzle, najlepiej tak z tysiac element贸w jak mia艂y 馃榾 Dlatego puzzle dla dzieciak贸w to teraz dobra zabawa i dla mnie i dla pociech 馃檪
30 maja 2012 at 08:40Aneczka zgadzam si臋, 偶e gry planszowe s膮 ok 馃檪 natomiast co jeszcze by偶cie polecili? Chcia艂abym mojego malucha zach臋ci膰 do rysowania, pisania. Sama natomiast szukam idealnego sposobu po艂膮czenia nauki i zabawy dla siebie 馃檪
6 czerwca 2012 at 12:06Ja na dzie艅 dziecka sprezentowa艂am mojemu synowi SuperQuiz Polska – tak膮 ksi膮偶eczk臋 z ciekawostkami i zagadkami o Polsce, historii, miastach, zabytkach. Sama mia艂am nielada radoch臋, jak czytali偶my razem te historyjki, wielu nowych rzeczy si臋 dowiedzia艂am. Polecam zw艂aszcza podr贸偶uj膮cym rodzinom, bo mo偶na dziecku zaszczepi膰 w ten spos贸b ch臋膰 poznawania 偶wiata i swojego kraju 馃檪
10 czerwca 2012 at 20:25najlepiej si臋 p****偶膰 po prostu do jakiego偶 wi臋kszego sklepu z zbabawkami typu w艂asnie wspomniane Toys czy smyk i co偶 napewno si臋 znajdzie, ja ju偶 dawno nigdzie nie by艂am wiec 偶rednio sie orientuje co jest aktualnie fajnego:)
11 czerwca 2012 at 15:35W toys R Us na pewno znajdziesz, ja kupilam tam zawsze to czego szuka艂am. 馃檪
14 czerwca 2012 at 10:32Dla malutkich dzieci edukacyjn膮 zabawk膮 s膮 maty edukacyjne, kolorowe, graj膮ce o r贸偶nych kszta艂tach i fakturach, polecam wszystkim 偶wiezym mamom, bo to si臋 maluszkom wcale nie nudzi, na wszystko patrz膮, dotykaj膮, staraj膮 si臋 chwyta膰, reaguj膮 na d藕wi臋ki 馃檪
29 czerwca 2012 at 10:54Gry planszowe gdize trzeba liczy膰 np monopoly, uczy kombinowania co jest potrzebne w dzisiejszym 偶wiecie 馃檪
21 lipca 2012 at 16:48Moj chrze偶niak teraz ma faz臋 na zabawki z film贸w, i pamietam ze ostatni膮 edukacyjn膮 zabawk臋 a w sumie gr臋 jak膮 kupi艂am jest ta [usuni臋to_link]
przynajmniej jest w swoim zywiole.7 sierpnia 2012 at 13:21No w艂asnie te偶 o tym pisa艂am, ze zdecydowanie powinnysmy sie skupi膰 na kupowaniu zabawek edukacyjnych, poniewa偶 takie tylko sa odpowiednie dla dziecka, dzi臋ki nim sie uczy, 膰wiczy pami臋膰 itd.
- AutorOdp.