• Autor
    Odp.
  • Rencia
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

A propos zestaw贸w typu „majsterkowicz” to faktycznie fajna sprawa. Ah pami臋tam jak kiedy偶 dla du偶ych dzieciak贸w by艂y zestawy typu „ma艂y chemik” :))

nejtan
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

hmm nawet moze byc, w jakim sklepie to dostane?

bera_87
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

Toys”R”Us z tych wi臋kszych, smyk, ale i pewnie w jaki偶 stacjonarnych sklepikach z zabawkami;) ale jak szukasz jakiego偶 fajniejszego zestawu to raczej wybierz si臋 do wi臋kszego jakiego偶…

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

Jestem dosyc wybrednym konsumentem, wi臋c pewnie odwiedz臋 Smyk’a i Toys’a. A w Blue City jest Smyk?

okm
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

jest, ale ma艂y, za to Toys R Us ogromny;))

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

por贸wnuj膮c te dwa sklepy to raczej toys wygrywa i to zdecydowanie, zreszta tam trzeba p贸j偶膰 i zobaczy膰 i samemu sie przekona膰…

Rencia
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Ja uwielbia艂am kiedy偶 puzzle, ale nie takie typowe dla dzieci tylko normalnie puzzle, najlepiej tak z tysiac element贸w jak mia艂y 馃榾 Dlatego puzzle dla dzieciak贸w to teraz dobra zabawa i dla mnie i dla pociech 馃檪

kamilka85
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Aneczka zgadzam si臋, 偶e gry planszowe s膮 ok 馃檪 natomiast co jeszcze by偶cie polecili? Chcia艂abym mojego malucha zach臋ci膰 do rysowania, pisania. Sama natomiast szukam idealnego sposobu po艂膮czenia nauki i zabawy dla siebie 馃檪

kalinka_111
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja na dzie艅 dziecka sprezentowa艂am mojemu synowi SuperQuiz Polska – tak膮 ksi膮偶eczk臋 z ciekawostkami i zagadkami o Polsce, historii, miastach, zabytkach. Sama mia艂am nielada radoch臋, jak czytali偶my razem te historyjki, wielu nowych rzeczy si臋 dowiedzia艂am. Polecam zw艂aszcza podr贸偶uj膮cym rodzinom, bo mo偶na dziecku zaszczepi膰 w ten spos贸b ch臋膰 poznawania 偶wiata i swojego kraju 馃檪

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

najlepiej si臋 p****偶膰 po prostu do jakiego偶 wi臋kszego sklepu z zbabawkami typu w艂asnie wspomniane Toys czy smyk i co偶 napewno si臋 znajdzie, ja ju偶 dawno nigdzie nie by艂am wiec 偶rednio sie orientuje co jest aktualnie fajnego:)

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

W toys R Us na pewno znajdziesz, ja kupilam tam zawsze to czego szuka艂am. 馃檪

okm
    Member
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

Dla malutkich dzieci edukacyjn膮 zabawk膮 s膮 maty edukacyjne, kolorowe, graj膮ce o r贸偶nych kszta艂tach i fakturach, polecam wszystkim 偶wiezym mamom, bo to si臋 maluszkom wcale nie nudzi, na wszystko patrz膮, dotykaj膮, staraj膮 si臋 chwyta膰, reaguj膮 na d藕wi臋ki 馃檪

djlevine
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 86
    • Sta艂y bywalec

Gry planszowe gdize trzeba liczy膰 np monopoly, uczy kombinowania co jest potrzebne w dzisiejszym 偶wiecie 馃檪

kosmo79
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Moj chrze偶niak teraz ma faz臋 na zabawki z film贸w, i pamietam ze ostatni膮 edukacyjn膮 zabawk臋 a w sumie gr臋 jak膮 kupi艂am jest ta [usuni臋to_link]
    przynajmniej jest w swoim zywiole.

kosmo79
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

No w艂asnie te偶 o tym pisa艂am, ze zdecydowanie powinnysmy sie skupi膰 na kupowaniu zabawek edukacyjnych, poniewa偶 takie tylko sa odpowiednie dla dziecka, dzi臋ki nim sie uczy, 膰wiczy pami臋膰 itd.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Edukacyjne i ciekawe zabawki dla naszych dzieci"

Przewi艅 na g贸r臋