• Autor
    Odp.
  • nejtan
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

lepiej sprzedac taniej i wiecej niz drogo i mniej.. 馃檪

okm
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

no maj膮 najtaniej i mog膮 wi臋cej promocjiz lego robi膰

Rencia
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Fakt faktem maj膮 tam tego sporo, jak otwierali to my偶la艂am, 偶e taki sklep b臋dzie drogi, a okazuje si臋, 偶e nie a偶 tak 馃檪 tak czy siak, raj dla dzieci, byle nie za cz臋sto bo nie da si臋 wyj偶膰 nie kupuj膮c czego偶 馃榾

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

o taaak… z dziecmi tam wejsc to od razu trzeba pol sklepu kupic.:)

okm
    Member
    • Zapaleniec

oj tak, dlatego nie za cz臋sto chodze na zakupy z dzieciakami, nawet do spo偶ywczaka;D

szpileczka99
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 80
    • Sta艂y bywalec

teraz jest fajnie, bylam na promocji i kupilam 2 figurki LEGO Hero Factory, i drug膮 figurk臋 dostalam z rabatem 30% 馃檪

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

O wlasnie o tym slyszalam, ze jak sie kupi jedna to druga jest o 30% taniej. 馃檪

okm
    Member
    • Zapaleniec

jak bym mia艂膮 jakiego偶 maniaka lego w domu, to pewnie u mnie w domu te偶 ju偶 by sta艂y te figurki hehe

szpileczka99
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 80
    • Sta艂y bywalec

ty pewe=nie jakies inne kolekcje stawiasz na polkach- lalki barbie albo cos;-)?

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

A co my偶licie o zabawie w teatrzyk? taki z pacynkami albo kukie艂kami? My偶licie, 偶e to by si臋 sprawdzi艂o?

krolkaroli
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 53
    • Sta艂y bywalec

No jasne, 偶e fajny pomys艂. Jak moja ma艂a mia艂a z p贸艂 roku to tak rechota艂a jak si臋 bawi艂y偶my pacynkami – uwielbia艂a te zwierz膮tka z IKEI – mamy s艂onia, krokodyla, zebr臋. A ostatnio kupi艂y偶my sobie 偶wietne (ma ju偶 1,5 roku wi臋c i wi臋ksze wymagania) w Endo. Teraz sama ju偶 zaczyna je zak艂ada膰 i robi膰 to swoje „tup, tup, tup” – udaj膮c jak porusza si臋 pacynka. Polecam!

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Je偶li chodzi o pluszaki z IKEI i te偶 mi si臋 zawsze podoba艂y, dzieciom te偶, wi臋c nie zawsze je zabieramy do IKEI bo wychodz膮c ka偶de trzyma potem jakiego偶 misia albo pluszowego w臋偶a 馃榾

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ikea faktycznie nie ma sklepu online (a mogli by w ko艅cu pomy偶le膰;)), ale Endo ma – wpis endo.pl i w zak艂adce 偶wiaty endo jest teatrzyk :).
    Ale co tu si臋 dziwi膰 dzieciom, 偶e wychodz膮 z Ikei z misiem, a czy mamusie wychodz膮 z pustymi r臋kami? cho膰by nawet nie znalaz艂y tego po co przysz艂y to i tak co偶 kupi膮 ;). Wiem z w艂asnego przyk艂adu.

Rencia
    Member
    • Pasjonat

No tak, to taki typ sklepu gdzie zawsze co偶 w r臋ce wpadnie, dlatego niecz臋sto zagl膮dam 馃槢

bera_87
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

hehe a my偶la艂am 偶e tylko ja tak mam:) ale faktycznie zabawki tam sa nietypowe i bardzo oryginalne, dlatego nie a si臋 co dziwi膰;)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Edukacyjne i ciekawe zabawki dla naszych dzieci"

Przewi艅 na g贸r臋