• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

a mój ostatnio zaczął grać w turbo golfa 🙂

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Wild Angel, moj tez ma takiego zjoba, ze jak sie juz zdarzy ze jest w tym czasie w domu (akurat nie ma zadnego turnieju rycerskiego), to potrafi mi bezczelnie wlaczyc TV gdzie spimy i ogladac Formule 1 o 4 rano:twisted: Rownież przy sniadaniu Wilelkanocnym, koszmar 👿

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

mój facet pływa, trenuje karate i tekwondo, do tego uwielbia swoje sportowe auto i mnie;p

b_sylwik
    Member
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

mój uwielbia samochody, a szczególnie swój i jego „łagodny” tuning zloty itp. 🙂 niedzielne wypady we dwoje, komputery 🙂 na sczeżcie nie interesuje go piłka nozna 😛 chyba bym tego nie wytrzymała 😆

may
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

mój też piłka nożna. ale nie tylko ta w telewizji 😛
    gra gdzie tylko popadnie. a potem jaki brudas 😆

zoska samoska
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

Moj misiek ma dwie ogromne pasje, jedna to gitara :D, ma zespol i w ogole, fajnie mu idzie, druga to pilka nozna, ale oczywiscie czynny udzial w meczach 😀 nawet sobie ostatnio kupil nowy telefon w plusie, zeby dostac oryginalna pilke z ligi mistrzow, jezu ile ja sie o tym nasluchalam 😛

Rybka
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

hehe, moj arturek tez mi gadal o tej pilce, ale nie pozwolilam mu kupowac nowego telefonu, ma dobry, wiec poki co musi sobie odpuscic, chociaz przyznam szczerze, ze na urodziny to bym mu chciala zrobic niespodzianke, ma w lipcu , ale wtedy ich juz nie bedzie, z reszta co ja zrobie z telefonem kolejnym:D

justynkalpl
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Moj mezczyzna uwielbia samochody, i wszystko co jest z nimi zwiazane, bardzo duzo czasu siedzi w internecie , sledzi nowinki motoryzacyjne i udziela sie na roznycj autokacikach 😀

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Muzyka – we wszystkich formach: słuchana i robiona przez niego 🙂 Ostatnio odrobinę zdjęcia, a tak poza tym to denerwowanie mnie 😈 8)

maju
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

@~misia~ wrote:

Hobby mojego faceta to Airsoft, pewnie nic Wam nie mówi,więc już żpieszę z wyjażnieniem. Więc Airsoft jest to strzelanie się najczężciej gumowymi kuleczkami wielkożci 6 mm przy pomocy replik broni w skali 1:1 [jest to jak najbardziej legalne]. Mój chłopak należy do grupy Airsoftowej. Jest to po prostu paczka przyjaciół, których połączyło wspólne zainteresowanie. Czasem się żmieję, że są jak mała armia, ponieważ mają swojego dowódcę, każdy ma swój stopień i swoje zadania w szeregach. Spotykają się co pewien czas na tzw. kombatach, najczężciej w opuszczonych fabrykach, czy też po po prostu w lesie i rozgrywają scenariusze. Bardzo często na „kombatach” jest więcej niż jedna grupa ASG. Wtedy robi się jeszcze cieakawiej.
    Powiem Wam szczerze, że gdy na początku usłyszałam o Airsoftcie nie byłam do niego przekonana, ale teraz po czasie nie mam nic przeciwko temu. Ba, nawet sama mam w planach strzelanie się z nimi.

heheh!!mam to samo 🙂 moj mezczyzna jest zapalonym airsoftem:) mialm podobne obawy i dluuuuugo nie moglam sie do tego przekonac ale co ciekawe ostatno bylam nawet na jednej ze strzelanek 😀 bylo super!!!! adrenalinka jest wiellllka 🙂 oczywiscie nie mialm szans ze specjalistami ,ale fajnie bylo 🙂

Dormeo
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

mój facet ma 3.
    1. fotografia
    2. oglądanie meczów piłkarskich (nieważne kto z kim i kiedy…)
    3. paintball

Ot takie hobby, ale czasami mam tego dosyć, szczególnie jeżli jest mowa o nr. 2…

Aluniaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Motoryzacja 😈

Dormeo
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

auta czy moze motory? A moze jeszcze cos innego? 🙂

Aluniaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

auta czy moze motory? A moze jeszcze cos innego? 🙂

Auta :/

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Ło matko:P Mój to by ciągle jeździł na ryby- a ja albo mam zostać w domu(nudzić się) albo jechać z nim(i jeszcze bardziej się nudzić);[ Już się boję tegorocznych wakacji nad morzem- będzie tylko ryby, kąpać, spać, jeżć:P A JA??? No może na chwilkę… 🙂

A i jeszcze: śCIGACZE! Marzy o takim- ale ja się nie zgodzę… oj nie…:D

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " hobby waszych facetow"

Przewiń na górę