• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ALe to zabijanie zwierząt dla hobby, rozrywki. To dla mnie okropne. Może dlatego, że ze zwierzętami wszelkiego rodzaju od małego zawsze miałam do czynienia i to nie tylko tymi „typowymi” domowymi.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jako ze z racji wyksztalcenia mamy sporo do czynienia ze srodowiskiem lesnym, to i bucowatych mysliwych sie zdarza spotkac…zgadzam sie z onione. nie pierwszy raz zreszta. kazdemu z tych frajerow naladowalabym srutu w tylek. tak…wychowawczo:)

myszka 09
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

hobby mojego faceta to nasze autko Fiat Tempra nazwał ją,, Zielona Smoczyca jest przerobiona na sportowo w maju jedziemy na zlot, 😀 😀 😀 [/u]

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@Onione wrote:

[usunięto_link] wrote:

Mój facet za to kocha myżlistwo.

Mój by tylko spróbował to lubić…. 👿

jw.

Nie chciałabym być z facetem, który zabija zwierzęta.

Anonymous
    Guest
    • Tematów: 10
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Hobby mojego faceta to Airsoft, pewnie nic Wam nie mówi,więc już żpieszę z wyjażnieniem. Więc Airsoft jest to strzelanie się najczężciej gumowymi kuleczkami wielkożci 6 mm przy pomocy replik broni w skali 1:1 [jest to jak najbardziej legalne]. Mój chłopak należy do grupy Airsoftowej. Jest to po prostu paczka przyjaciół, których połączyło wspólne zainteresowanie. Czasem się żmieję, że są jak mała armia, ponieważ mają swojego dowódcę, każdy ma swój stopień i swoje zadania w szeregach. Spotykają się co pewien czas na tzw. kombatach, najczężciej w opuszczonych fabrykach, czy też po po prostu w lesie i rozgrywają scenariusze. Bardzo często na „kombatach” jest więcej niż jedna grupa ASG. Wtedy robi się jeszcze cieakawiej.
    Powiem Wam szczerze, że gdy na początku usłyszałam o Airsoftcie nie byłam do niego przekonana, ale teraz po czasie nie mam nic przeciwko temu. Ba, nawet sama mam w planach strzelanie się z nimi.

kobieca
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Mój lubi wszystko, co męskie: samochody, noże/scyzoryki, ogólnie sport (szczególnie piłka nożna i sztuki walki), gry komputerowe, no i sex…. 😀

cocalola
    Member
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

[usunięto_link] 09 wrote:

hobby mojego faceta to nasze autko Fiat Tempra nazwał ją,, Zielona Smoczyca jest przerobiona na sportowo w maju jedziemy na zlot, 😀 😀 😀 [/u]

„Zielona Smoczyca”? 😆
    ..jest zle..

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

moje słonko ma bzika na punkcie komputerów i nowych technologii
    nawet nie wiecie ile można gadać o sieci komputerowej i o czężciach…

😈 😈

Tharna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Hobby mojego faceta to przede wszystkim jazda konna. Ale nie typowy styl angielski, a bardziej rajdy konne, jazda w stylu west i również powożenie. To w sumie takie nasze wspólne hobby. Prócz tego interesuje się terenówkami 🙂

cocalola
    Member
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

jesu Tharna .. :)))) jaki Ty masz piekny avatar -=

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

aa u mnie podobnie jak u Onione moj facet też jest fanem pewnych samochodów tylko ja powiem ze konkretniej to bmw 😛 jest klubowiczem i też zloty i to wszystko co sie z tym wiąze 😛

hmm byłam pare razy i też jak Onione załowałam ze nie mam ksiązki :))

no i oprócz konkretnej marki to motoryzacja ogólnie 🙂

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

hm… cóż mogę powiedzieć!Hobby mojego mężczyzny jestem JA! 😀 😉

paulik
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

moj luby uwielbia siedziec w necie i grac w szachy i inne gry. no i przy okazji blokowal mi kompa na pare ladnych godzin…ale tarez wygralam laptoka toshiby z konkursu knorra, wiec niech sobie siedzi 😛 Ja mam lapka 😉

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

piłka nożna : ) i bardzo dobrze bo też lubię więc jak jest mecz to razem siadamy, piwko, chipsy i oglądamy : ]

O jak ja bym chciała, żeby mój się sportem interesował a szczególnie piłką nożna bo uwielbiam… No ale on niestety nie prowadzi zdrowego trybu życia tylko kompy, komórki a teraz jeszcze samochód, ładuje w niego całą kasę. 🙁

Wild_Angel
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Formuła 1.
    wstaje co niedziele o 4:30 i ogląda 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " hobby waszych facetow"

Przewiń na górę