• Autor
    Odp.
  • Pajka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja bardzo lubię cudować z balsamami, toteż często je zmieniam i często się nimi smaruję 😀 Tak jak koleżanka nade mną nie mogłam się ostatnio oprzeć promocjom, ale zdecydowałam się na pomarańczową Ziaję, o! Wyjątkowo mi ona podchodzi i chyba szarpnę się też – poki jest promocja – na ichnie masło do ciała. Probowała któraż ? 😆

Ayyo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Ja próbowałam masła do ciała i to kakaowego ale jak dla mnie zbyt ciężkie i tłuste.W ogóle osobiżcie nie lubię tych kremów i balsamów ziaji.N****ętniej używam tych z Avonu z serii Naturals lub tych z Sorai.Wiem,że na przykład po Dove mam uczulenie.

Pajka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Widzisz, no najwyraźniej mamy inną skórkę, może masz ciut wrażliwszą, inaczej reagujemy 😉 Dove używałam np [hydro fresh bodaj] i wszystko było ok, pewnie jeszcze do niego wrócę…

guapa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

kiedys tez uzywalam nivea,ale wydaje mi sie ze sie slabo wchlania. w sumie zmieniam balsamy, w zaleznosci od tego co kupie taniej. teraz mam czerwonego garniera. super jest do suchej skory i szybko sie wchlania, tez go zlapalam w SP.

mediamaniac
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Oczywiżcie codziennie po kąpieli. Używam zwykle [usunięto_link]. Czasami, jak najdzie mnie ochota to używam [usunięto_link].

pzdr!
    mediamaniac

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Jasne, że codziennie nawilżam swoje ciało. Jak raz się nie posmaruje balsamem to mam naprawdę tak suchą skórę, że mogę pisać sobie na niej paznokciami i malować wzorki 😉 Ostatnio znalazłam rewelacyjny balsam z masłem shea (o taki: [usunięto_link]) i nawilża mi ciało tak fantastycznie jak żaden inny balsam do tej pory 🙂

wiki5025
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

zawsze wieczorem po kąpieli zimą to stosowałam mleczko nawilżające z aloesem z mary cohr a teraz kiedy zbliża sie lato stosuje krem ujędrniający na przemian z żelem na celulitis z tej samej firmy.

ulka6
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

ja też używam kosmetyki mary cohr mleczko z aloesem jest dobry

lasiczka
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Minimum raz dziennie, balsam nawilżający lub odżywczy. I co jakiż czas anty-cellulit.

martitaxx
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja używam codziennie czasami zdarza mi się, że zapomnę wtedy strasznie źle się czuję moja skóra jest chyba uzależniona od balsamów, bardzo lubię balsam nivea Q 10 fajnie ujędrnia skórę odczuwa się to po każdym użyciu 🙂

monique22
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

garnier różowyy.
    przepięknie pachnie. 🙂
    a smaruję się codziennie.

kamarkaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 1
    • Początkujący

minimum raz dziennie, najlepiej wieczorem po kąpieli, ostatnio wypróbowuję balsam do ciała Nantes i powiem, że jestem bardzo zadowolona z efektów!

Kasia697
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

ja bardzo rzadko używam balsamu, bo wystarcza mi żel do mycia ciał z Dove. Myżlę że im czężciej balsamuje się ciao balsamem tym bardziej się ona przyzwyczaja i później nie można się bez niego obejżć.

awgusta
    Member
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

ja się balsamuje codzienne, najczężciej używam balsamów firmy Avon.

zonia30
    Member
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Ja używam rano i wieczorem ale jak jestem zmeczona to nikt mnie nie zagoni do balsamowania….no chyba że mam tak suchą skórę że aż piecze.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak często smarujecie ciało balsamem i jakim?"

Przewiń na górę