- AutorOdp.
- 17 marca 2013 at 16:41
Ja codziennie stosuje balsam do przesuszonej skóry z e-naturalne. Skóra jest mięciutka i bardzo dobrze nawilżona. Widziałam tam też balsam z efektem brązującym, może stosowałyżcie coż takiego? Czy taki balsam faktycznie brązuje skórę?
20 marca 2013 at 07:27Neutrogena dla suchej skóry. Bardzo dobrze nawilża. Warto sięgnąć Oilatum. Dostępny w aptekach.
20 marca 2013 at 09:24Ja staram się smarować po każdej kąpieli. Używam na przemian oliwkę Johnsona zieloną z balsamem Nivea dla dzieci, lubieę też balsamy Dove.
20 marca 2013 at 09:58Ja smaruję się zawsze po kąpieli i czasem rano. Ostatnio kupiłam super masło do ciała Greenland – zapach mango, naturlany skład, drogie, po ok. 20-30 zł za małe opakowanie :/, ale za tę jakożć się opłaca 🙂
20 marca 2013 at 11:41słuchajcie a o co chodzi z tymi parabenami. jakie maja włażciwożci, bo chyba bardzo negatywne, tak teraz wszędzie dużo o tym.. i na każdym kosmetyku jest napisane, że bez..
20 marca 2013 at 13:39stosuje balsamy czy masła po każdym prysznicu, basenie, wtedy jest to najważniejsze, żeby jak najszybciej ją nawilżyć,
w czasie zimy, mrozów stawiam na jak najbardziej tłustą formułę, moim obecnym wyborem jest [usunięto_link]1 maja 2013 at 10:17Moim zdaniem warto stosowac kremy ale tez i suplementy. To na pewno pomoze zadbać jeszcze bardziej kompleksowo o nasza skórę.
7 maja 2013 at 08:24Odkąd pod prysznicem stosuję peeling kawowy na bazie oleju rzepakowego nie potrzebuję już żadnego balsamu – olej fajnie natłuszcza skórę i odżywia ją dzięki witaminie E 🙂
9 maja 2013 at 11:49[usunięto_link] wrote:
Odkąd pod prysznicem stosuję peeling kawowy na bazie oleju rzepakowego nie potrzebuję już żadnego balsamu – olej fajnie natłuszcza skórę i odżywia ją dzięki witaminie E 🙂
A stosujesz to codziennie? uważaj, bo peeling to maks 3 razy w tygodniu, więcej wręcz nie służy skórze.
11 maja 2013 at 16:21Ja smaruję się dwa razy dziennie – na rano mam do wyboru dwie opcje zapachowe mleczek Soraya świat Natury – z olejem z amarantusa, albo z olejem z róży chilijskiej, natomiast wieczorem smaruję się najlepszym na żwiecie balsamem Soraya Piękne Ciało Sunny Touch – poprawiającym koloryt skóry za pomocą wyciągu z orzecha królewskiego 😀
15 maja 2013 at 09:49kiedyż smarowałam sie dwa razy dziennie, ale teraz kupiłam mleczko luksja pro care i wystarcza mi jedno smarowanie, więc wieczorem na spokojnie, a nie rano w nerwach i pożpiechu 😉
6 czerwca 2013 at 12:06Mam to samo 🙂 A oprócz tego jeszcze z olejem sezamowym kupiłam wczoraj, bo fajna promocja jest w lewiatanie, niecałe 5 zł kosztują. Pachnie bardzo ładnie, chociaż jeszcze nie zdążyłam wypróbować 🙂 Jeżli będzie tak samo dobre jak Nourish to w ciemno kupię kolejne, pewnie cała seria jest fajna 🙂
11 czerwca 2013 at 11:52Ja jakiż czas temu używałam bardzo często mydeł luksja. Potem jakoż tak zaprzestałam. Kupiłam ostatnio to mleczko do mycia ciała o którym piszecie i powiem, że w takiej cenie mało jest tak dobrych produktów. Kupiłam z masłem Shea ale muszę wszystkich z całej serii wypróbować.
11 czerwca 2013 at 13:33Mówisz o tym nourish czy coż takiego? Nie znam.
13 czerwca 2013 at 17:24Smaruję się codziennie wieczorem a jak jestem opalona to 2 razy dziennie, ostatnio moje ulubione balsamy to kokosowy z Yves rocher i masło kakaowe z Perfecty