- AutorOdp.
- 29 września 2012 at 20:26
Co dzień rano i wieczorem. Aktualnie końcówka kaszmirowego z Natural Body. Na noc czasem zamiast balsamu olejek.
1 października 2012 at 08:43Ja staram się smarować codziennie. Używam maseł do ciała zimą i jesienią a balsamów wiosną i latem. Zawsze wybieram te dożć mocno pachnące żeby jakoż sobie umilić ten rytuał 🙂
3 października 2012 at 12:27Staram się używać codziennie. Często zmieniam balsamy, choć równie często wracam do Garniera ujędrniającego
4 października 2012 at 12:35Ja też się staram codziennie, ale nie zawsze jest na to czas i chęci. Używam nivea od lat tego samego 😉
5 października 2012 at 18:41ja lubię zmieniać balsamy, by zapewnić skórze rozmaitożć składników odżywczych, a latem n****ętniej używam takich z błyszczącymi drobinkami, które lżnią w słońcu
9 października 2012 at 19:37Ja używam codziennie, obowiązkowo. 🙂 2x dziennie po każdej kąpieli. Najczężciej Dove, teraz wypróbowuję Lirene Intensywne Nawilżanie i widzę, że jest baardzo ok – mam suchą skórę, a nawilżenie na poziomie.
19 października 2012 at 15:37ja stosuje balsam Garniera ten taki czerwony do bardzo suchej skóry lub oliwkę do ciała dla niemowląt. Te dwa produkty jak dla mnie super nawilżają skórę. Sprawiają, że jest miękka i fajnie pachnie.
23 października 2012 at 21:58najlepiej codziennie, ja staram się tak przynajmniej, pachnącym z beEco 🙂 + dolewam emoleum do kąpieli – zapobiega wysuszaniu skóry.
24 października 2012 at 07:57Też staram się codziennie, ale z tymi staraniami bywa rożnie. Teraz kupiłam sobie masło do ciała czekoladowe Paloma body spa. Kosztował coż ok. 10zł. Nawilża ciało, ale wolno się wchłania. Za to zapach na 6 🙂
28 października 2012 at 11:48Dla wielbicielek balsamów marki NIVEA (i nie tylko) – zachęcam do wzięcia udziału w konkursie MĘŻCZYZNA MARZEŃ [usunięto_link] można wygrać m.in. zestawy kosmetyków NIVEA (w tym balsamy do ciała), ale przede wszystkim na uczestników czeka 5-dniowy pobyt w Spa, rabaty na zakupy w drogeriach, iPod, iPad i aparat /sony Cyber Shot.
29 października 2012 at 11:48Co za duzo to nie zdrowo, ale co 2-3 dni mozna sie nakremowac.
30 października 2012 at 19:23Ja staram się codziennie szczególnie nogi bo mam suchą skórę, a używam garniera w czerwonej butelce
8 listopada 2012 at 10:01A co sądzicie o masłach z Body Shop’u? Koleżanka może mi przywieźć z UK, oczywiscie jak będzie korzystna promocja typu 2 w cenie 1, ale to i tak cena spora za 250 ml bodajże. A jeżli warto, to które zapachy polecacie? 🙂
8 listopada 2012 at 13:32ja natomiast zakochałam się w tym balsamie do ciała z wanilią i czekoladą flosleku. cuuuuudnie pachnie i nie jest drogi! także z czystym sumieniem polecam! 😀
8 listopada 2012 at 14:38Ja pokochałam sorayę fioletową ale teraz szukam rozgrzewającego z ziaji, taka czerwona buteleczka. W rosie nie ma. 🙁
- AutorOdp.