• Autor
    Odp.
  • H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Co dzień rano i wieczorem. Aktualnie końcówka kaszmirowego z Natural Body. Na noc czasem zamiast balsamu olejek.

MACROVITA
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Ja staram się smarować codziennie. Używam maseł do ciała zimą i jesienią a balsamów wiosną i latem. Zawsze wybieram te dożć mocno pachnące żeby jakoż sobie umilić ten rytuał 🙂

krzyzak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Staram się używać codziennie. Często zmieniam balsamy, choć równie często wracam do Garniera ujędrniającego

kmag
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja też się staram codziennie, ale nie zawsze jest na to czas i chęci. Używam nivea od lat tego samego 😉

surenka
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

ja lubię zmieniać balsamy, by zapewnić skórze rozmaitożć składników odżywczych, a latem n****ętniej używam takich z błyszczącymi drobinkami, które lżnią w słońcu

sorbet-gruszkowy
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja używam codziennie, obowiązkowo. 🙂 2x dziennie po każdej kąpieli. Najczężciej Dove, teraz wypróbowuję Lirene Intensywne Nawilżanie i widzę, że jest baardzo ok – mam suchą skórę, a nawilżenie na poziomie.

SklepKokosowy_pl
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ja stosuje balsam Garniera ten taki czerwony do bardzo suchej skóry lub oliwkę do ciała dla niemowląt. Te dwa produkty jak dla mnie super nawilżają skórę. Sprawiają, że jest miękka i fajnie pachnie.

szarlotka
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

najlepiej codziennie, ja staram się tak przynajmniej, pachnącym z beEco 🙂 + dolewam emoleum do kąpieli – zapobiega wysuszaniu skóry.

Iloveshoes
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Też staram się codziennie, ale z tymi staraniami bywa rożnie. Teraz kupiłam sobie masło do ciała czekoladowe Paloma body spa. Kosztował coż ok. 10zł. Nawilża ciało, ale wolno się wchłania. Za to zapach na 6 🙂

karamba88
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Dla wielbicielek balsamów marki NIVEA (i nie tylko) – zachęcam do wzięcia udziału w konkursie MĘŻCZYZNA MARZEŃ [usunięto_link] można wygrać m.in. zestawy kosmetyków NIVEA (w tym balsamy do ciała), ale przede wszystkim na uczestników czeka 5-dniowy pobyt w Spa, rabaty na zakupy w drogeriach, iPod, iPad i aparat /sony Cyber Shot.

EustachyMotyka
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Co za duzo to nie zdrowo, ale co 2-3 dni mozna sie nakremowac.

Lika
    Member
    • Odp.: 49
    • Bywalec

Ja staram się codziennie szczególnie nogi bo mam suchą skórę, a używam garniera w czerwonej butelce

PachnacaAzalia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

A co sądzicie o masłach z Body Shop’u? Koleżanka może mi przywieźć z UK, oczywiscie jak będzie korzystna promocja typu 2 w cenie 1, ale to i tak cena spora za 250 ml bodajże. A jeżli warto, to które zapachy polecacie? 🙂

lauratyr
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja natomiast zakochałam się w tym balsamie do ciała z wanilią i czekoladą flosleku. cuuuuudnie pachnie i nie jest drogi! także z czystym sumieniem polecam! 😀

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Ja pokochałam sorayę fioletową ale teraz szukam rozgrzewającego z ziaji, taka czerwona buteleczka. W rosie nie ma. 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak często smarujecie ciało balsamem i jakim?"

Przewiń na górę