• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

jak do tej pory nie miałam i oby tak pozostało 😉
    dla mnie zaczął sie najgorszy okres, bo najczężciej mnie dopadało włażnie jesienią i zimą, zobaczymy czy sie uda 😉

mikka-1
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Mi pomogły ostatnio plasterki compeed.
    Są fajne bo bardzo dobrze zakrywają opryszczkę, nie wpływają na nią czynniki zewnętrzne przez co mniej boli (np. gdy zjemy coż kważnego-mnie zawsze piekła) no i można pomalować to szminką i nie widać nic!!!
    Plasterek jest mały, przezroczysty i zawiera jakież substancje uwalniające się powoli.
    Żadne mażci itp. mi nie pomagały a wręcz pogarszały stan. 🙂

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

a jam wiadomożć z zupełnie innej beczki bardziej na rozluźnienie ale ciągle w temacie opryszczki 🙂 znalazłam żwietna zabawę bardzo dobrze odstresuje każdą z Was [usunięto_link] tutaj można rzucać/atakować naszą opryszczkę która jest bałwanem!!! boskie ja użmiałam się do łez

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

A mnie dostrzętnie zszokowałą wiadomożć że aż 29 milionów Polaków jest nosicielami [usunięto_link] wirusa HSV – to MEGA DUŻO

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no dużo, ale połowa z nich nawet nie wie, że jest nosicielami, bo wirus się nigdy nie ujawnił… zastanawiam sie czy takie osoby też zarażają 🙄

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hmm a to nie jest tak że zaraża się tylko w momencie kiedy ma się wykwit??tzw. OPRYCHA??

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Chyba nie tylko mając oprycha można kogoż zarazić, a najbardziej z tego wszystkiego zarażone są dziecie awłąszcze jeszcze te nie narodzone!

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no własnie nie wiem do końca jak to jest… podobno w okresie wylęgania wirus zaraża, a wtedy jeszcze nie ma objawów, ale czy kiedy nigdy objawów nie było to nie wiem sama 🙄

Miska26
    Member
    • Zasłużony

W tej sprawie muszę zaczerpnąć kilka informacji na [usunięto_link] jest tam sporo ciekawych info o opryszczce.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

przeczytałam kiedys tą stronę w całożci, fajna, sporo cennych informacji

hostessa
    Member
    • Zasłużony

rzeczywiżcie to miejsce gdzie można znaleźć masę rzetelnych informacji sama skorzystałam z niej wielokrotnie dla mnie ważne jest żeby takie miejsca w sieci były… np dzieki temu żmiesznemu Oprychowi pod postacią bałwana udało mi się wytłumaczyć mojej młodszej siostrze na czym polega opryszczka i że nie można jej leczyć pastą do zębów. jak macie problem z dzieciakami to pokażcie im to: [usunięto_link]

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Ja mam włażnie kuzynkę w ciąży więc na bieżąco zbieram informacje o tym co może jej zaszkodxzić wiec teraz z tematem opryszczki jestem dobrze obeznana!

Mart
    Member
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

[usunięto_link]żka26 wrote:

Ja mam włażnie kuzynkę w ciąży więc na bieżąco zbieram informacje o tym co może jej zaszkodxzić wiec teraz z tematem opryszczki jestem dobrze obeznana!

to super ze ma Ciebie, wiele kobiet nie zdaje sobie sprawy ze jeszcze przed zajsciemw ciazy powinny zaczac dbac o siebie o swoje zdrowie, nie zapominajac o zębach !!!

a nawiasem ja czytałam [usunięto_link] czy to wlasnie ma cos wspolnego z bezopryszczki.pl ?
    Na obydwóch są rzetelne info ?

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Ja znajdują informacje które mnie interesują i na [usunięto_link] i na [usunięto_link] uważam że są informacje są rzetelne i można sie do nich z pewnożcią zastosować!

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ja też zawsze brałam potrzebne mi informacje z tych stron i cieszę się że są takie miejsca w sieci oby więcej takich inicjatyw

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak sobie poradzić z opryszczką?"

Przewiń na górę