- AutorOdp.
- 26 lutego 2013 at 10:29
Milana43 – ten laser ktory maja w laime jest nowoczesniejszy i nie boli tak jak ipl. Ale na temat efektu sie nie wypowiem bo nie slyszalam opini poczytaj po forach innych jupi
15 maja 2013 at 17:11Byłam tam i robiłam zabiegi na ciało i do tego depilacje tym laserem ale na wąsik, najpierw chce sprawdzic jakie są efekt. Narazie jestem po 3 zabiegach i mam mieć teraz 4rty a po nim dluzsza przerwa na wakacje, z efektu jestem zadowolona bo narazie wloski nie dorastają w ogóle więc jest ok, zobaczymy jak pojdzie z bikini, ale to juz chyba po wakacjach planuje 🙂
28 czerwca 2013 at 07:19Ja depilowałam nogi laserem soprano, zabieg ten to epilacja laserowa, która jest praktycznie bezbolesna i w sumie m.in. to zaważyło na tym że wybrałam ten zabieg, bo zawsze przeraża mnie wizja bólu (przez lata męczyłam się goleniem maszynką, bo elektryczna maszynka – nie do p****żcia jak dla mnie :P).
2 lipca 2013 at 18:05Ja jakoż nie wiem, małe mam przekonanie do lasera. Laser jednak nie usuwa wszystkich włosków, jażniejsze, mniejsze nie mają szans. W depilacji tradycyjnej woskiem czy pastą cukrową włoski są usuwane praktycznie w 100% a można np. potem jeszcze zadziałać preparatami które wnikają w głąb skóry i zwalniają proces odrastania włosków.
4 lipca 2013 at 10:49Polecam IPL + RF. Sama jestem w trakcie serii zabiegów w Yasumi ([usunięto_link]). Mam nadzieję, że do urlopu pod koniec sierpnia zdążę, a nogi i okolica bikini będzie wyglądać żwietnie, bo jak na razie wszystko wychodzi żwietnie, bez zbytnich podrażnień 😉
5 lipca 2013 at 08:29Jak dla mnie zabawa z woskiem i pastą cukrową jest dożć „upierdliwa”. 😉 wybrałam epilację i wcale nie żałuje.
9 lipca 2013 at 10:18Depilacji laserowej nie powinno się robić latem, przecież potem nie można się wystawiać na słońce przez kilka tygodni, nie mówię nawet o leżeniu plackiem na plaży, ale chociażby o zwykłym założeniu krótkiej spódniczki czy szortów. Po co wydawać krocie na depilację, skoro potem trzeba ją ukrywać przed żwiatem 😉 Latem o wiele lepszy jest już ten wosk i epilfree, bo jedynie 6 godzin nie można się pocić czy kąpać, żeby nie wypłukać tych preparatów, które zostały wtarte w skórę.
11 lipca 2013 at 13:00Jasne, racja :-). Dlatego wykonałam epilację jesienią, a wiosną czy latem. 🙂
13 lipca 2013 at 13:11Pewnie że chętniej się korzysta z metod które nas nie ograniczają, a mając żwiadomożć skutecznożci nie ma powodów do zmartwień.
19 lipca 2013 at 09:07moim zdaniem najlepsza będzie ta, której efektami można się będzie cieszyć przez bardzo długi czas. Dlatego zgodzę się z opiniami moich przedmówczyń, że depilacja laserowa jest jednym z lepszych rozwiązań. Sama byłam kilka lat temu w Studiu Laser i w dalszym ciągu nie mam problemu z niechcianymi włosami.
24 lipca 2013 at 10:28Zdecydowanie najlepszą depilacją będzie tutaj laserowa,gdzie mamy 100% skutecznożci jej działania. Może faktycznie jest nieco droższa,no ale uważam że warto,przynosi efekty.
25 lipca 2013 at 06:30Zdecydowanie. Jeżli tak zebrać wszystkie pieniądze, które wydajemy na maszynki, panki, plastry, wosk etc. to spokojnie uzbierałoby się niezłą sumkę, którą można przeznaczyć na epilację laserową. 🙂
30 lipca 2013 at 10:31Niby tak, chociaż jak ktoż ma jasne i cienkie włoski, to efekt może być żredni…
31 lipca 2013 at 15:05tylko, że do depilacji laserowej nadają się tylko ciemne i grube włosy..
1 sierpnia 2013 at 10:18Jasne też mogą, ale nie będzie to już takie skuteczne. Inna sprawa, że jak jasne odrastają to aż tak bardzo tego nie widać 🙂
- AutorOdp.