- AutorOdp.
- 23 października 2007 at 07:01
oczywiżcie, że wtedy jakaż inna metoda wchodzi w grę. bez żadnej nawet nie ma mowy.
23 października 2007 at 10:47no wlasnie globulki…sporo o nich slyszalam ale przyzanm ze nawet nie wiem jaka maja skutecznosc jakas zapomniana metoda prawda?
25 października 2007 at 09:42no raczej srednio skuteczna, i duzo hmm… „niekomfortowych skutków” ma….
Ponoć w trakcie strasznie sie pieni… i musisz ja sobie zaaplikowac 15 min przed 🙂
poszukaj, polecana tu byla fajna str z róznymi metodami 🙂 Tam napewno masz opisany ten sposób, moze nawet ze wskaznikiem Perla, którego nie pamiętam….
😀25 października 2007 at 21:17ok sprawdze dzieki kochana:) ale z uzyciem to nie wiem myslalam ze jakas fajniejsza ta metoda tzn bez pienienia sie i odliczania 15minut przed…kogo stac na tyle „romantyzmu” w takim momencie 8)
25 października 2007 at 21:36ja tam wolę tabletki, ale prezerwatywy też są ok, choć nie dają mi komfortu psychicznego.
25 października 2007 at 22:25mi rowniez dlatego jestem nadal za pigulkami, ale na przyklad moja znajoma uzywa gumki i globulki co dla mnie jest jakims koszmarej skoro na serio to sie pieni i trzeba pilnowac czasu najpier globulki zeby nie za wczesnie i pootem prezerwatywy co by tez nie pekla….
28 października 2007 at 19:01Moi znajomi opowiadali jaki mieli ubaw kiedy to wszystko zacdzelo sie pienic. Nie musze wspominac ze cala atmosfera przeminela bezpowrotnie… Ale przynajmniej wzieli to na smiech.
a ostatnio rece mi opadły kiedy kolega powiedzial:” no bo kobieta to moze zajsc w ciaze tylko wtedy kiedy ma orgazm….” a ma 21 lat.
no poprostu… zenua… a dzieci z gwałtów to nie wiem skond by sie brały… yyyy halo!28 października 2007 at 19:15[usunięto_link] wrote:
Moi znajomi opowiadali jaki mieli ubaw kiedy to wszystko zacdzelo sie pienic. Nie musze wspominac ze cala atmosfera przeminela bezpowrotnie… Ale przynajmniej wzieli to na smiech.
a ostatnio rece mi opadły kiedy kolega powiedzial:” no bo kobieta to moze zajsc w ciaze tylko wtedy kiedy ma orgazm….” a ma 21 lat.
no poprostu… zenua… a dzieci z gwałtów to nie wiem skond by sie brały… yyyy halo!Szok 😯
29 października 2007 at 10:40😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 nie no Laluna dobilas mnie tym postem koledze przydalo by sie solidnie poczytac bez kitu bo to az wstyd
4 stycznia 2008 at 19:48a ja się zdecyduję chyba na wkładkę
jakoż po tabletkach mam niesmak, prezerwatywy łamią nastrój, a reszta utensyliów żrednio przemawia do mnie4 stycznia 2008 at 20:26Harmonet -rowniez bezobjawowo 😀
4 stycznia 2008 at 20:33ja od miesiąca mam znienione z cilest na novynette 😛
4 marca 2008 at 14:04My używamy prezerwatyw. środków hormonalnych nigdy nie użyje, ponieważ nie chce sobie roztroić organizmu lub odczuć różnych żrodków ubocznych…
4 marca 2008 at 20:27@-MENA wrote:
My używamy prezerwatyw. środków hormonalnych nigdy nie użyje, ponieważ nie chce sobie roztroić organizmu lub odczuć różnych żrodków ubocznych…
ja nie mialam zadnych skutków ubocznych 😛
4 marca 2008 at 21:31[usunięto_link] wrote:
@-MENA wrote:
My używamy prezerwatyw. środków hormonalnych nigdy nie użyje, ponieważ nie chce sobie roztroić organizmu lub odczuć różnych żrodków ubocznych…
ja nie mialam zadnych skutków ubocznych 😛
nie sądzę, że w każdym przypadku są skutki uboczne, ale często to się zdarza
- AutorOdp.