• Autor
    Odp.
  • moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

oczywiżcie, że wtedy jakaż inna metoda wchodzi w grę. bez żadnej nawet nie ma mowy.

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

no wlasnie globulki…sporo o nich slyszalam ale przyzanm ze nawet nie wiem jaka maja skutecznosc jakas zapomniana metoda prawda?

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

no raczej srednio skuteczna, i duzo hmm… „niekomfortowych skutków” ma….
    Ponoć w trakcie strasznie sie pieni… i musisz ja sobie zaaplikowac 15 min przed 🙂
    poszukaj, polecana tu byla fajna str z róznymi metodami 🙂 Tam napewno masz opisany ten sposób, moze nawet ze wskaznikiem Perla, którego nie pamiętam….
    😀

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ok sprawdze dzieki kochana:) ale z uzyciem to nie wiem myslalam ze jakas fajniejsza ta metoda tzn bez pienienia sie i odliczania 15minut przed…kogo stac na tyle „romantyzmu” w takim momencie 8)

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ja tam wolę tabletki, ale prezerwatywy też są ok, choć nie dają mi komfortu psychicznego.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

mi rowniez dlatego jestem nadal za pigulkami, ale na przyklad moja znajoma uzywa gumki i globulki co dla mnie jest jakims koszmarej skoro na serio to sie pieni i trzeba pilnowac czasu najpier globulki zeby nie za wczesnie i pootem prezerwatywy co by tez nie pekla….

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Moi znajomi opowiadali jaki mieli ubaw kiedy to wszystko zacdzelo sie pienic. Nie musze wspominac ze cala atmosfera przeminela bezpowrotnie… Ale przynajmniej wzieli to na smiech.
    a ostatnio rece mi opadły kiedy kolega powiedzial:” no bo kobieta to moze zajsc w ciaze tylko wtedy kiedy ma orgazm….” a ma 21 lat.
    no poprostu… zenua… a dzieci z gwałtów to nie wiem skond by sie brały… yyyy halo!

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Moi znajomi opowiadali jaki mieli ubaw kiedy to wszystko zacdzelo sie pienic. Nie musze wspominac ze cala atmosfera przeminela bezpowrotnie… Ale przynajmniej wzieli to na smiech.
    a ostatnio rece mi opadły kiedy kolega powiedzial:” no bo kobieta to moze zajsc w ciaze tylko wtedy kiedy ma orgazm….” a ma 21 lat.
    no poprostu… zenua… a dzieci z gwałtów to nie wiem skond by sie brały… yyyy halo!

Szok 😯

hostessa
    Member
    • Zasłużony

😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 nie no Laluna dobilas mnie tym postem koledze przydalo by sie solidnie poczytac bez kitu bo to az wstyd

Wiedziemka
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

a ja się zdecyduję chyba na wkładkę
    jakoż po tabletkach mam niesmak, prezerwatywy łamią nastrój, a reszta utensyliów żrednio przemawia do mnie

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

Harmonet -rowniez bezobjawowo 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja od miesiąca mam znienione z cilest na novynette 😛

-MENA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

My używamy prezerwatyw. środków hormonalnych nigdy nie użyje, ponieważ nie chce sobie roztroić organizmu lub odczuć różnych żrodków ubocznych…

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@-MENA wrote:

My używamy prezerwatyw. środków hormonalnych nigdy nie użyje, ponieważ nie chce sobie roztroić organizmu lub odczuć różnych żrodków ubocznych…

ja nie mialam zadnych skutków ubocznych 😛

-MENA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

@-MENA wrote:

ja nie mialam zadnych skutków ubocznych 😛

nie sądzę, że w każdym przypadku są skutki uboczne, ale często to się zdarza

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaką stosujecie antykoncepcje? Jakie metody?"

Przewiń na górę