- AutorOdp.
- 21 marca 2012 at 12:03
moze wrocmy do tych wozkow:-)
21 marca 2012 at 16:58w dzien dobry TVN testowali wózki.. 🙂
22 marca 2012 at 13:48ja w pracy jestem jak to leci
30 marca 2012 at 21:34i co im wyszlo w tych testach?
4 kwietnia 2012 at 12:19Ja kiedyż też się naczytałam tych testów wózków jak wybierałam, jedno moge tylko powiedzieć od siebie i znajomych, którzy sprawdzili to np. te 3-kołowe są strasznie momentami kłopotliwe, a to krawężnik a to coż innego a jak kółko jest obracane o 360st to kiepsko to funkcjonuje ;/
26 kwietnia 2012 at 22:04[usunięto_link] wrote:
Mnie rodzice zafundowali wózek ORBIT BABY i jestem bardzo zadowolona 😀
świetny design, bardzo nowoczesny a co najważniejsze komfortowy dla dziecka
Ma kilka fajnych bajerów – żwietnie sprawdza się obrotowe siedzisko- jak oglądałam to nie było czegoż takiego w innych wózkach, kosz spod wózka zamienia się w torbę, ja dokupiłam sobie też kosze zawieszane po bokach wózka na zakupy, które można składać. No wg mnie idealny na codzienne spacerki- cena mogłaby byc odrobinkę mniejsza ale pomyżlałam, ze dla wygody dziecka i swojej warto 🙂 No i koleżanki mi zazdroszczą a to miłe uczucie:)Ja też mam własnie Orbit’a i sobie go chwalę 🙂 Funkcje bardzo fajne, nie jest to kolejna zgapa z innych wózków, mało takich jeździ – to jak dobry samochód, haha 😀 Mi bardzo podoba się to obracane siedzisko (jak chyba każdemu), no i jest stabilny – nie trzęsie nawet na wyboistej drodze 🙂
27 kwietnia 2012 at 06:35Dziewczyny a ile za tego Orbita płaciłyżcie? Kojarzycie może? Bo moja znajoma teraz wybiera i na zdjęciu jej się podobały i zastanawia się nad swoim „budżetem” :d
10 maja 2012 at 10:54nie wiem czy ja dobrze kojarze czy to ten, ale moja koleżanka chciała taki kupić tylko jakoż super duzo kosztował ok 4 tyż jak się nie mylę…
15 maja 2012 at 06:49WoW, no to jednak droga zabawa kurcze. Eh wszystko robi się takie drogie ostatnio… a w kasie każdego dnia mniej ;-))
15 maja 2012 at 08:24warto zainwestowac w dory wozek dla dziecka, w koncu chcemy dla niego jak najlepiej.
15 maja 2012 at 17:19dobry wózek nie znaczy że ma być mega drogi, bo jak dla mnie 4 tys to super dużo…
16 maja 2012 at 08:30w sklepach sa przerozne promocje, i np w Toys R Us byla taka promocja, ze przy zakupie wózka, fotelik samochodowy za 1zł. Wiec wydaje mi się, ze takie cos się opłaca.
16 maja 2012 at 13:56no jasne, że się opłaca, przecież foteliki samochodowe są drogie, za złotówkę nigdzie się nie kupi. Swoją drogą, jak kogoż stać na wózek za 4 tysiące to niech sobie kupuje, co bogatemu zabronisz;)
16 maja 2012 at 16:34jejku!! pewnie że się opłaca! trzeba tylko polowac na te promocje;P
11 czerwca 2012 at 01:20[usunięto_link] wrote:
warto zainwestowac w dory wozek dla dziecka, w koncu chcemy dla niego jak najlepiej.
dokładnie – dobry wózek to podstawa. też mam włażnie Orbita i to jest super sprawa – doskonała amortyzacja, wózek wygodny, pakowny, wielofunkcyjny… 😉 mogłabym tak mnożyć te zalety i mnożyć. ;P ja go mogę z czystym sumieniem polecić, bo spełnia swoją rolę fantastycznie. no i super wygląda. 😀
- AutorOdp.