- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2012 at 15:05
my teraz niedawno zamówiliżmy Symbio Graco. ale wiodła do tego droga przez mękę – ile ja się najeździłam różnymi wózkami po sklepie… 😀 8) 😈 na szczężcie wybór okazał się strzałem w 10, bo bardzo fajnie i lekko wózeczek się prowadzi, dobrze skręca, Mały żpi, jak Aniołek. 🙂 składanie też już przerabiałam, bardzo łatwo to idzie. no i dla nas bardzo ważne było to, żeby wózek miał pompowane koła, a Symbio włażnie ma.
9 września 2012 at 07:50A my korzystamy od 7 miesięcy z Symbio od Graco. 🙂 Wózek się bardzo dobrze prowadzi, rączka jest wygodnie przekładana, co mnie bardzo cieszy i sprawdza się w praktyce.
Dla mnie ważnym było to, żeby wózek się dobrze składał i był lekki, a Symbio taki jest.9 października 2012 at 19:35SySunia186, a wiesz, że Mucha też ma ten wózek? 😀 hehe. ja w sumie niedawno zobaczyłam, bo Mąż mi pokazał w necie – temat u nas na czasie, bo dzidzia się już szykuje na żwiat i musimy jakąż „brykę” wybrać. 😀 tak mi się widzi, że tego Orbita weźmiemy, rewelacyjny jest.
9 października 2012 at 19:44pewnie, że wiem, już dawno to wyczaiłam. 😀 jak była ta akcja ze zdjęciami w gazetach. 🙂 ciąża i macierzyństwo jej służą, pięknie wygląda!
ostatnio tak w ogóle to widzę, że coraz więcej rodziców kupuje Orbity, ostanio w centrum widziałam 3. 🙂 jakbyż chciała jeszcze poczytać o nim, to tu masz info – [usunięto_link].
15 listopada 2012 at 07:40Ten orbit wygląda fajnie, ale wydaje mi się mało praktyczny pod kątem tego, że np. ma strasznie mało miejsca na cokolwiek, żeby wziąć ze sobą coż i nie targać tego w torbie na ramieniu, tylko kłażć do wózka.
25 kwietnia 2013 at 18:36wózek przede wszystkim ma służyć dziecku i rodzicom, zwróćcie uwagę, na to jak dziecko będzie leżeć/siedzieć w nim, czy wszystko jest ok,czy nie będzie krzywił kręgosłupa, czy nie będzie mu wiało,padało, czy będzie dla niego wygodny, ale też dla was-czy jest łatwy w rozkładaniu,ile miejsca zajmuje w bagażniku,ile waży, czy łatwo się nim jeździ itp.myżlę że po takiej analizie oczywiżcie także cenowej wybierzecie dobry wózek
24 października 2013 at 21:42Wózek nie musi być drogi ,żeby był dobry. Wiadomo bezpieczeństwo i wygoda dziecka ale nie trzeba kupować wózka za kilka tys.zł
Mam Rico Primo i jestem bardzo zadowolona. Duże pompowane koła,przednie skrętne. Duża wygodna gondolka-wbrew pozorom bardzo lekka. A wersję spacerową można wpinać przodem i tyłem do kierunku jazdy. Wózeczek wygląda bardzo zgrabnie. Z mężem bardzo lubimy podróżować i on super się sprawdza, był z nami nad morzem i na górskich szlakach.23 listopada 2013 at 18:39ja mam chicco i move i nie zamieniłabym nażaden inny, fotelik samochodowy w zestawi, bardzo dobrze prowadzi się, jest lekki obrotny i poręczny, zgrabny. wózek to moim zdaniem zakup jeden z tych najważniejszych w przypadku dziecka
28 listopada 2013 at 11:42Zgadzam się, że wózek ma być przede wszystkim wygodny dla dziecka a kwestia jaki model czy markę wybierzemy w dużej mierze zależy od naszego budżetu. Jak ktoż ma pieniążki to może poszaleć i wybór ma bardzo duży a jak się szuka czegoż tańszego, to trzeba naprawdę dobrze wybrać, bo za 1000-1500 zł można kupić dobry, solidny wózek jak wspomniany tu wózek Primo polskiej produkcji albo zupełne przeciwieństwo „no name”.
Warto wybać się do różnych sklepów i obejrzeć wiele wózków, zanim się podejmie decyzję.27 grudnia 2013 at 08:52ja wybrałam wygodne połączenie 2w1 a włażciwie 3w1 bo do mojego wózka primo można dokupić fotelik (w moim przypadku jeszcze nie jest potrzebny) chwilowo jesteżmy na etapie korzystania z gondoli, która co było dla mnie ważne, jest dosyć dużych rozmiarów, ma także wbudowaną funkcję bujania…
2 stycznia 2014 at 07:53z wózkiem nie ma co przesadzać, no chyba że nie ma się co z kasą zrobić 🙂 I rzeczywiżcie 3 w 1 to najlepsze rozwiązanie. A co do cen – warto sobie przejrzeć i porównać ceny w róznych sklepach internetowych, bo często można wyhaczyć jakąż fajną ofertę. Ja bywam na okazje.info jak własnie potrzebuję coż porównać. dzięki temu wiem jak się ceny kształtują i nie przepłacam w sklepach tradycyjnych 🙂
5 stycznia 2014 at 13:09przy wyborze wózka ważna jest cena,jakożć,i użycie, ja też jestem za wózkami 3w1,i mam wózek 3w1 mura,ja jestem bardzo zadowolona bo ma duże koła,amortyzatory,łatwo się nim jeździ i wygląda na dopracowany w każdym szczególe,przynajmniej zauważalnym przeze mnie,cena wózka?przystępna
6 stycznia 2014 at 16:33jak dla mnie ta mura z maxi cosi, to takie ferrari wżród wózków, najwyższa jakożć, nie ma z nimi takiego problemu jak z wózkami graco, które często się psują
6 stycznia 2014 at 17:36no nie oszukujmy się inna półka wózków,jednak rozumiem też wybór matek,które wybierają tańsze wózki ze względów finansowych,jednak gdy mamy możliwożć dać troche więcej za wózek to lepiej kupić lepszy,te wózki nie są wiele droższe ale dla niektórych to może być różnica,my mamy wózek z maxi cosi i sobie chwalę bo nie miałam żadnej usterki
17 stycznia 2014 at 14:16Ja szykuję się do zakupu wózka, patrzyłam na chicco, grac i maxi cosi… ale sama nie wiem czego chcę 🙂 Czy lepiej kupić gondolę a później od razu wózek spacerowy czy może te wózki 3w1… ❓ hmmmm…
- AutorOdp.