- AutorOdp.
- 5 września 2007 at 20:39
Ejjj…jest początek wrzeżnia a ja chodze w szaliku 😕 cóż to wogóle za pogoda jest?? 👿
Jeżli o facetów chodzi to jestem bardzo nieomylna… to az nieprawdopodobne jest 😕 Poza tym przysżło mi cos dziwneo do głowy… ale to standard w moim wykonaniu-zawsze sobie coż wbiję i nie mogę przestać o tym myżlec 👿 mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu to się wyjasni 😕6 września 2007 at 10:10hehe ja jeszcze lato a ja żpię w ciepłej piżamie w bałwanki 😀 😆
6 września 2007 at 15:26Myszka przepraszam,ale jak przeczytałam o piżamie w bałwanki to az jedzenie wyplułam 😆 😆
6 września 2007 at 18:58[usunięto_link] wrote:
Myszka przepraszam,ale jak przeczytałam o piżamie w bałwanki to az jedzenie wyplułam 😆 😆
dlaczego? wiesz jaka ona jest słodka.. 😛 ale przede wszystkim cieplutka 😛
6 września 2007 at 21:18[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Myszka przepraszam,ale jak przeczytałam o piżamie w bałwanki to az jedzenie wyplułam 😆 😆
dlaczego? wiesz jaka ona jest słodka.. 😛 ale przede wszystkim cieplutka 😛
Oj niewątpię 😀 Ale „piżama w bałwanki” mnie rozwaliła i nawet teraz się smieję 😆 niepowinnam,bo sama spię w piżamce z biedronką pod parasolem 😆
7 września 2007 at 10:05hehe 😛 no widzisz.. 😛 nie no wiem że bałwanki są dziecinne ale lubię tą piżamę bo jest naprawdę cieplutka 😛
Pogoda do d*** od 3 dni ciągle pada 🙁
8 września 2007 at 20:30Niech już sie skończy ten wieczór. Siedzę sama w domu bo facet poszedł sam na imprezę. Zaraz się poryczę 🙁
8 września 2007 at 20:30Niech już sie skończy ten wieczór. Siedzę sama w domu bo facet poszedł beze mnie na imprezę. Zaraz się poryczę 🙁
8 września 2007 at 21:22[usunięto_link] wrote:
Niech już sie skończy ten wieczór. Siedzę sama w domu bo facet poszedł beze mnie na imprezę. Zaraz się poryczę 🙁
A to drań!! 👿
A ja zmokłam włażnie,bo znowu ten głupi deszcz zaczął padać 😡 SKANDAL ❗
10 września 2007 at 08:21Ogolnie nic tylko bym spala i spala i spala:? Ta pogoda mnie przybija,doluje,i jak patrze na dwor lub jestem na nim to odrazu zimno,wieje,szaro brrrr :/ No i dzisiaj znowu lekko boli mnie glowa :/
10 września 2007 at 15:01[usunięto_link] wrote:
Niech już sie skończy ten wieczór. Siedzę sama w domu bo facet poszedł beze mnie na imprezę. Zaraz się poryczę 🙁
dlaczego Cie zostawil sama?
10 września 2007 at 15:34[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
dlaczego Cie zostawil sama?
U nas imprezy późno się kończą a ja w niedzielę szłam do pracy. Z drugiej strony była to męska impreza ale dowiedziałam się że jedna dziewczyna była . Za to wczoraj sobie nadrobiliżmy. Byliżmy na karuzeli, nastepnie w pubie na drinku, potem kolacja i deser w restauracji a co bylo dalej to zostanie naszą słodką tajemnicą. 😀
11 września 2007 at 07:06Pogoda do kitu… wakacje zblizają sie ku końcowi… i prawdopodobnie znów czeka mnie samotny wieczór przed tv 😥 chociaż może T. się odezwie, ale coż czuję że nie…
11 września 2007 at 09:21Wszystko się wali! Nie cierpię niesłownych ludzi! Chyba mnie coż zaraz trafi.
11 września 2007 at 19:45poparzyłam sobie wrzątkiem brzuch 🙁
- AutorOdp.