• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ejjj…jest początek wrzeżnia a ja chodze w szaliku 😕 cóż to wogóle za pogoda jest?? 👿
    Jeżli o facetów chodzi to jestem bardzo nieomylna… to az nieprawdopodobne jest 😕 Poza tym przysżło mi cos dziwneo do głowy… ale to standard w moim wykonaniu-zawsze sobie coż wbiję i nie mogę przestać o tym myżlec 👿 mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu to się wyjasni 😕

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hehe ja jeszcze lato a ja żpię w ciepłej piżamie w bałwanki 😀 😆

WarnGirl
    Member
    • Guru

Myszka przepraszam,ale jak przeczytałam o piżamie w bałwanki to az jedzenie wyplułam 😆 😆

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Myszka przepraszam,ale jak przeczytałam o piżamie w bałwanki to az jedzenie wyplułam 😆 😆

dlaczego? wiesz jaka ona jest słodka.. 😛 ale przede wszystkim cieplutka 😛

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

dlaczego? wiesz jaka ona jest słodka.. 😛 ale przede wszystkim cieplutka 😛

Oj niewątpię 😀 Ale „piżama w bałwanki” mnie rozwaliła i nawet teraz się smieję 😆 niepowinnam,bo sama spię w piżamce z biedronką pod parasolem 😆

Myszka19
    Member
    • Ekspert

hehe 😛 no widzisz.. 😛 nie no wiem że bałwanki są dziecinne ale lubię tą piżamę bo jest naprawdę cieplutka 😛

Pogoda do d*** od 3 dni ciągle pada 🙁

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Niech już sie skończy ten wieczór. Siedzę sama w domu bo facet poszedł sam na imprezę. Zaraz się poryczę 🙁

kajdaaa
    Member
    • Maniak

Niech już sie skończy ten wieczór. Siedzę sama w domu bo facet poszedł beze mnie na imprezę. Zaraz się poryczę 🙁

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Niech już sie skończy ten wieczór. Siedzę sama w domu bo facet poszedł beze mnie na imprezę. Zaraz się poryczę 🙁

A to drań!! 👿

A ja zmokłam włażnie,bo znowu ten głupi deszcz zaczął padać 😡 SKANDAL ❗

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ogolnie nic tylko bym spala i spala i spala:? Ta pogoda mnie przybija,doluje,i jak patrze na dwor lub jestem na nim to odrazu zimno,wieje,szaro brrrr :/ No i dzisiaj znowu lekko boli mnie glowa :/

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

dlaczego Cie zostawil sama?

kajdaaa
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

dlaczego Cie zostawil sama?

U nas imprezy późno się kończą a ja w niedzielę szłam do pracy. Z drugiej strony była to męska impreza ale dowiedziałam się że jedna dziewczyna była . Za to wczoraj sobie nadrobiliżmy. Byliżmy na karuzeli, nastepnie w pubie na drinku, potem kolacja i deser w restauracji a co bylo dalej to zostanie naszą słodką tajemnicą. 😀

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Pogoda do kitu… wakacje zblizają sie ku końcowi… i prawdopodobnie znów czeka mnie samotny wieczór przed tv 😥 chociaż może T. się odezwie, ale coż czuję że nie…

anetta01
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Wszystko się wali! Nie cierpię niesłownych ludzi! Chyba mnie coż zaraz trafi.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

poparzyłam sobie wrzątkiem brzuch 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę