• Autor
    Odp.
  • Meg77
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

zaczyna się drugi tydzień mojego urlopu i jednoczeżnie drugi tydzień urządzania mieszkania u sąsiadów – od dwóch lat mieszkanie stało puste, kilka razy ktoż się na chwilę pojawiał i tyle … a teraz ja mam urlop, a oni zabrali się remontowanie … cholender …. wiertarkę słyszę przez żcianę ….. 😈 i od 7 rano trzaskanie drzwiami, wiercenie, szuranie 😈

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Wszystko sie znów popsuło 👿 👿

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jestem zmęczona… 🙁

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Jestem zmęczona… 🙁

ja też.. idę zaraz się położyć..

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Jestem zmęczona… 🙁

ja też.. idę zaraz się położyć..

Dobry pomysł,też się wybiorę spać… 🙂

anetta01
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

A ja nie mogę chociaż bardzo potrzebuję snu…

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ogolnie znowu pogoda do d… szaro,sennie,leje deszcz i wieje .DO tego temp. w szybkim tempie spada i spada :/ Rano po bulki bylamw krotkim rekawku i z bananem na buzi ,ze tak cieplutko 😆 a teraz jak wrocilam z kumpela z zakupow to yhm z lekka pogodoa zwariowala :/ Dobrze,ze sie rpzed wyjsciem przebralam ciut cieplej. :f A wogole to boli mnie glowa ale humor mi dopisuje! 😆

WarnGirl
    Member
    • Guru

Tigerka,widzisz ja to w przeciwieństwie do Ciebie wypużciłam się dziż w japonkach i zwiewnej spódnicy (uhhh… można to lansem nazwać) i niestety bardzo poźniej zmarzłam 😡 ale tak to jest-słońce żwieciło,więc tym się sugerowałam przy wyborze odzieży na dziż 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Kiedy będzie ten czwartek?:(

Myszka19
    Member
    • Ekspert

bleeeh 🙁 jest mi smutno bo CAŁY weekend spędzę sama.. no i poniedziałek też.. i w dodatku zła i w ogóle 👿 👿 🙁 🙁

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Namówiłam mężulka na zakupy. Pojechaliżmy z samego rana do sąsiedniego miasta. Lipa, W ogóle nie było stoisk ze spódnicami. Jedyne te na topie teraz (szare). Pojechaliżmy do innego miasta – lipa. Była jedna spódnica ale jak ją przymierzyłam to czułam się jak baba ze wsi. Wróciliżmy do naszego miasta. Też nic nie kupiłam. Złaziłam się, nogi bolały nic nie kupiłam. A kurcze tak się napaliłam na jakąż spódniczkę

Myszka19
    Member
    • Ekspert

jest mi cholernie nudno 🙁 umieram z nudów.. 🙁 POMOCY! 🙁
    jest mi smutnooo ;(
    jestem chora.. ;( głowa mi pęka ;(

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Myszka19 nie zasmucaj mnie. Fajna jesteż, często zgadzamy sie w wypowiedziach, jak ty jesteż smutna to i ja sie robię

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Myszka19 nie zasmucaj mnie. Fajna jesteż, często zgadzamy sie w wypowiedziach, jak ty jesteż smutna to i ja sie robię

ojj… dziękuję bardzo, zrobiło mi się jakoż tak milej… :przytul:

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Opryszczka mi wyskoczyła, brrrr … 👿

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę