- AutorOdp.
- 22 września 2007 at 16:38
Mam nastrój odwrotnie proporcjonalny do pogody…
A pogoda na dworze żliczna… 😯 😯 😯
Nic tylko siążć i płakać…..masakra 😥 😥
Czy ktoż zna dobry sposób na takie smuteczki? Ehh..
🙁22 września 2007 at 17:00Spać mi się chce, a przespałam cały dzień:/
22 września 2007 at 17:16@iga81 wrote:
Nic tylko siążć i płakać…..masakra 😥 😥
Czy ktoż zna dobry sposób na takie smuteczki? Ehh..
🙁Ja znam,ale nie wiem czy dla każdego jest skuteczny… nalezy zapomnieć jak najszybciej o wszelkich zmartwieniach i robić coż,co sprawia radożć 😀 a najlepiej spotkać się z jakimis znajomymi oszołomami i zapomnieć,że istanieje cos takiego jak smutek 😉
22 września 2007 at 18:42jak to dobrze, ze ktos wpadl na pomysl zalozenia kacika w ktorym mozna troche ponarzekac…jestem wkurzona na maxa.. przeziebilam sie, jest mi smutno i zle 😥 .. na dodatek dostalam wlasnie propozycje wyjazdu ze znajomymi jutro do Krakowa a raczej przez to glupie chorobsko nie bede mogla pojechac 😥 😥 😥
poza tym mam problemy ze swoim bylym…non stop wydzwania i nie daje mi spokoju…nic tylko plakac 🙁
22 września 2007 at 22:50[usunięto_link] wrote:
jak to dobrze, ze ktos wpadl na pomysl zalozenia kacika w ktorym mozna troche ponarzekac…
To ja miałam przypływ geniuszu 8) wiadomo-potrzeba matką wynalazku 😉
22 września 2007 at 22:51ooo dzieki Ci matko 😀
23 września 2007 at 08:17Niech mnie przestanie boleć ta ręka po operacji:(
23 września 2007 at 08:31@iga81 wrote:
Nic tylko siążć i płakać…..masakra 😥 😥🙁
Mam to samo…. nie wiem co sie dzieje ze mną ostatnio ;/ smutno mi 🙁
23 września 2007 at 13:45Zielonooka a co Ci się stało??
Jestem chora i mam już dożć 🙁 nos mnie boli, głowa mi pęka i do d*** :((
23 września 2007 at 14:37W styczniu na treningu trener złamał mi obojczyk, miałam jedna operację a przedwczoraj drugą.
23 września 2007 at 14:40Co za ironia, by dostać uczulenie od żelu na trądzik… Wyglądam jak chodzący piegusek 👿
Myszko, moze jakiż film sobie włącz? To najlepszy zabijacz czasu, gdy jest się chorym ;-). Albo serial na dvd…
23 września 2007 at 15:06[usunięto_link] wrote:
Myszko, moze jakiż film sobie włącz? To najlepszy zabijacz czasu, gdy jest się chorym ;-). Albo serial na dvd…
tylko ze ja na niczym sie nie umiem skupić.. 🙁 oglądałam „na dobre i na złe” i nic z tego nie wiem…
[usunięto_link] wrote:
W styczniu na treningu trener złamał mi obojczyk, miałam jedna operację a przedwczoraj drugą.
ojej.. nie fajnie..
23 września 2007 at 15:40[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
tylko ze ja na niczym sie nie umiem skupić.. 🙁 oglądałam „na dobre i na złe” i nic z tego nie wiem…
Hmm… miałam na myżli racze jakąż komedię, coż lżejszego. Albo kreskówki ;).
W każdym razie zdrówka życzę, wiem jak to jest…23 września 2007 at 15:46Mam przed sobą pierwszą wizytę na basenie od… niepamiętnych czasów. Co tu dużo mówić, boję się 🙁
23 września 2007 at 16:52Nie ma co się bać 😉 Ja jutro na basenik jade i już nie moge sie doczekac 🙂 8)
Mnie przeraża jednak myżl, że musze tłumaczyć tekst z niemca .. i strasznie mi się nie chce… no i posprzątać 2 klatki chomików mojej siostry, która wybyła teraz z rodzicami na grilla …
- AutorOdp.