• Autor
    Odp.
  • Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

glowa mi peka…z nosa mi cieknie…przeziebilam sie, a jutro pierwszy dzien w pracy, a tak bardzo nie chce nawalic 🙁 uciekam wziac goraca kapiel, moze mi sie troszke polepszy 🙁

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Myszko, moze jakiż film sobie włącz? To najlepszy zabijacz czasu, gdy jest się chorym ;-). Albo serial na dvd…

tylko ze ja na niczym sie nie umiem skupić.. 🙁 oglądałam „na dobre i na złe” i nic z tego nie wiem…

Hmm… miałam na myżli racze jakąż komedię, coż lżejszego. Albo kreskówki ;).
    W każdym razie zdrówka życzę, wiem jak to jest…

hehe oglądałam kreskówki… i mi się zasnęło 😛 i bardzo dziękuję za życzenie zdrówka!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jestem zmęczona… znowu czuję,że wpadam w rutynę… poza tym za tydzień zaczynam studia i boję sie trochę,bo nikogo tam nie znam.W życiu osobistym jest tak fajnie,że nawet zapomniałam,ze mam jakież życie osobiste… 😕 Dziwnym trafem wszystko kręci się wokół jednego miejsca i zapowiada się kolejny sezon pod znakiem knajpy w wagonie kolejowym… Jak cos nie ruszy z miejsca to traf mnie szlag,a jesli nie zjawi się jakiż oszołom,który mnie wybawi z rutyny to też będzie nie wesoło… (nie mam tu na myżli miłożci mojego życia,ale kogoż kto bez zobowiązań zaprosi mnie do kina 😉 ).Muszę odbudowac moje życie osobiste,które w tym momencie jest życiem wszystkich wokół… 😕 Uhhh 😕

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ząb madrosci mi n****…..ala od lat i kuzwa mam go dosyc:/ ała! 😈

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Czeka mnie wizyta w szpitalu:/

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Mam juz dożć nastrojów mojego faceta, uganiania się za nim i proszenia o spotaknie. Mam dożć wstawania rano i zmiennej pogody.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

taka piekna pogoda a ja siedzę w domu… mam ochote jechac gdzies na łono natury ale facet nie może 🙁

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Pojutrze mój pierwszy egzamin ma prawo jazdy. Jak ja bym chciała, żeby ostatni… A znając p****żcia znajomych, to już czarno to widzę. żebym chociaż z placu wyjechała. Stres okropny. Jeszcze niczym się tak nie denerwowałam.

bejbi21
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Czuje się strasznie…choć dziż to już i tak sukces – pierwszy dzień bez gorączki, ale i tak moje migdałki są tak wielkich rozmiarów, ze zasłaniają mi pół przełyku 😥 umieram z bólu gardła 😥

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

wróciłam z pracy..głowa mi pęka…katar doskwiera 🙁 🙁
    zamiast wygrzać się gdzież na słoneczku, będę musiała wskoczyc do łóżka 😥 😥

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

głowa mi pęka.. 🙁

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Spać mi się chce:/

Black
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Znowu zostałam sama. I jak zwykle bez szansy na cokolwiek ;/.

Jezu, no… miałam się w kupie trzymać ;(.

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Wkurzam się, bo wyprałam ulubiony golf dwa dni temu.. do tej pory jest wilgotny, bo nie wysechł łobuz i żmierdzi….. 👿

Kajzerka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Bo mam za godzine kartkówke z chemii… A łatwa raczej nie będzie… 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę