- AutorOdp.
- 25 września 2007 at 12:31
Okres mi się spóźnia… 😕
26 września 2007 at 14:22gdzież mi się zapodziała moja książeczka Honorowego Dawcy Krwi :((
26 września 2007 at 15:28Oblałam egzamin na prawo jazdy… Pół godziny już po mieżcie jeździłam…
26 września 2007 at 15:51zaczęłam wreszcie ten mój kurs rachunkowożci komputerowej. Fajna grupa dziewczyn, luźna atmosfera. Szkoda tylko że jedna z pań wykładających jest kobieta która 4 lata uczyła mnie w szkole. Na dodatek pamięta mnie.
Ta kobieta wykładając nic nie uczy. Centralnie jest wpatrzona w książkę i czyta nam zamiast opowiadać. Przez 4 lata nienauczyła mnie nic i wiem że teraz też nie nauczy. KOSZMAR26 września 2007 at 17:31Przed momentem szłam do sklepu.Moi pomysłowi rodzice wynieżli niektóre szafki i stół na klatkę i poustawiali je koło drzwi,pod żcianą.Super.Tylko,że ja wychodząc chciałam sobie na klatce żwiatło zaswiecić a że było ciemno to z impetem wlazłam w te szafki… poobijałam się znowu! 🙁 jestem straaaszna łamagą! 😥 chociaż jest jakis plus.Wczoraj upierałam się żeby wynieżc na klatkę szafę.I chwała Bogu,ze rodzice mnie nie posłuchali bo miałabym teraz zapewne wielkiego guza na czole 😆 a tak skończyło się na poturbowanej ręce 🙂
26 września 2007 at 22:53Jestem chora:( Nie dosć, że ręka to teraz gardło.
27 września 2007 at 13:59bylam wczoraj na wieczorku panienskim i teraz mam tak zwanego kaca 😕 i sie zle czuje a trzeba sie pakowac i isc na zakupy,poza tym jestem wsciekla jak osa bo moj facet nie pojedzie ze mna na slub mojej przyjaciolki bo musi nagle niespodziewanie na weekend pracowac! 👿
powinnam kazac mu teraz wybierac JA albo PRACA 😉 😉 😉29 września 2007 at 11:28jestem zła! zła! zła! zła! aaaaaaa 👿 👿 👿 👿 👿 👿 miły wczorajszy wieczór poszedł sie ********* po dzisiejszym smsie porannym 👿 👿 że Tomek znów cały tydzień będzie pracował na popołudnie do nocy! ZAJEBIśCIE!!!! 👿 👿 więc cały tydzień będzie pracował a w weekend co? UCZELNIA! aaaaaaaa!! Jak on mnie denerwujeeee że daje się tak zapisywać na same popołudniowe zmiany 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 Jak zwykle musiał mi popsuć humor :((
29 września 2007 at 12:53jestem zdenerwowana na wszystkich i wszystko, wszystko mnie drażni…. jestem przed okresem 😕
29 września 2007 at 15:16Ta jesien mnie dobija:/ Stale bym tylko spala,senna jestem ,apetytu ni mam i do tego ta wichura na dworze 😯 az kwiatki moje z korytkiem z balkonu zmiotlo na dol 🙁 Naszczescie nikiomu nic sie nie stalo,ale buuu moje kffiatushki ;(((((((((((((((
29 września 2007 at 17:56[usunięto_link] wrote:
jestem zła! zła! zła! zła! aaaaaaa 👿 👿 👿 👿 👿 👿 miły wczorajszy wieczór poszedł sie ********* po dzisiejszym smsie porannym 👿 👿 że Tomek znów cały tydzień będzie pracował na popołudnie do nocy! ZAJEBIśCIE!!!! 👿 👿 więc cały tydzień będzie pracował a w weekend co? UCZELNIA! aaaaaaaa!! Jak on mnie denerwujeeee że daje się tak zapisywać na same popołudniowe zmiany 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 Jak zwykle musiał mi popsuć humor :((
Tak bywa, taka praca. Mój Wojtek będzie od października pracował w godzinach nocnych, od 18-ej do 6-ej… 😕
29 września 2007 at 18:40ehh ale on tak nie musi! 😕 😕 a że tak sie daje…. i to mnie wkur****
29 września 2007 at 18:56Jest sobotni wieczór a ja siedzę samotnie przed kompem i nie wiem co ze sobą zrobić;? moj facet daleko..u siebie w domu, bolą mnie oczy, gardło, mam katar i kaszele tak, ze zaraz płuca chyba wypluje…
29 września 2007 at 19:07Po moich nocnych przygodach jestem strasznie niewyspana… 😕 no i budze się wczesnie,bo remont mam… 😕 k***a!! 👿
29 września 2007 at 19:218 godzin w pracy. meczarnia. a jeszcze zaraz wychodzimy na impreze. jedna z takich „przymusowych”.
jestem straszliwie zmeczona. dwa drinki, do domu i spac. szczegolnie, ze jutro tez pracuje. i o zgrozo…w poniedzialek rowniez.
- AutorOdp.