• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Okres mi się spóźnia… 😕

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

gdzież mi się zapodziała moja książeczka Honorowego Dawcy Krwi :((

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oblałam egzamin na prawo jazdy… Pół godziny już po mieżcie jeździłam…

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

zaczęłam wreszcie ten mój kurs rachunkowożci komputerowej. Fajna grupa dziewczyn, luźna atmosfera. Szkoda tylko że jedna z pań wykładających jest kobieta która 4 lata uczyła mnie w szkole. Na dodatek pamięta mnie.
    Ta kobieta wykładając nic nie uczy. Centralnie jest wpatrzona w książkę i czyta nam zamiast opowiadać. Przez 4 lata nienauczyła mnie nic i wiem że teraz też nie nauczy. KOSZMAR

WarnGirl
    Member
    • Guru

Przed momentem szłam do sklepu.Moi pomysłowi rodzice wynieżli niektóre szafki i stół na klatkę i poustawiali je koło drzwi,pod żcianą.Super.Tylko,że ja wychodząc chciałam sobie na klatce żwiatło zaswiecić a że było ciemno to z impetem wlazłam w te szafki… poobijałam się znowu! 🙁 jestem straaaszna łamagą! 😥 chociaż jest jakis plus.Wczoraj upierałam się żeby wynieżc na klatkę szafę.I chwała Bogu,ze rodzice mnie nie posłuchali bo miałabym teraz zapewne wielkiego guza na czole 😆 a tak skończyło się na poturbowanej ręce 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Jestem chora:( Nie dosć, że ręka to teraz gardło.

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

bylam wczoraj na wieczorku panienskim i teraz mam tak zwanego kaca 😕 i sie zle czuje a trzeba sie pakowac i isc na zakupy,poza tym jestem wsciekla jak osa bo moj facet nie pojedzie ze mna na slub mojej przyjaciolki bo musi nagle niespodziewanie na weekend pracowac! 👿
    powinnam kazac mu teraz wybierac JA albo PRACA 😉 😉 😉

Myszka19
    Member
    • Ekspert

jestem zła! zła! zła! zła! aaaaaaa 👿 👿 👿 👿 👿 👿 miły wczorajszy wieczór poszedł sie ********* po dzisiejszym smsie porannym 👿 👿 że Tomek znów cały tydzień będzie pracował na popołudnie do nocy! ZAJEBIśCIE!!!! 👿 👿 więc cały tydzień będzie pracował a w weekend co? UCZELNIA! aaaaaaaa!! Jak on mnie denerwujeeee że daje się tak zapisywać na same popołudniowe zmiany 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 Jak zwykle musiał mi popsuć humor :((

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

jestem zdenerwowana na wszystkich i wszystko, wszystko mnie drażni…. jestem przed okresem 😕

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ta jesien mnie dobija:/ Stale bym tylko spala,senna jestem ,apetytu ni mam i do tego ta wichura na dworze 😯 az kwiatki moje z korytkiem z balkonu zmiotlo na dol 🙁 Naszczescie nikiomu nic sie nie stalo,ale buuu moje kffiatushki ;(((((((((((((((

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jestem zła! zła! zła! zła! aaaaaaa 👿 👿 👿 👿 👿 👿 miły wczorajszy wieczór poszedł sie ********* po dzisiejszym smsie porannym 👿 👿 że Tomek znów cały tydzień będzie pracował na popołudnie do nocy! ZAJEBIśCIE!!!! 👿 👿 więc cały tydzień będzie pracował a w weekend co? UCZELNIA! aaaaaaaa!! Jak on mnie denerwujeeee że daje się tak zapisywać na same popołudniowe zmiany 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 Jak zwykle musiał mi popsuć humor :((

Tak bywa, taka praca. Mój Wojtek będzie od października pracował w godzinach nocnych, od 18-ej do 6-ej… 😕

Myszka19
    Member
    • Ekspert

ehh ale on tak nie musi! 😕 😕 a że tak sie daje…. i to mnie wkur****

bejbi21
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Jest sobotni wieczór a ja siedzę samotnie przed kompem i nie wiem co ze sobą zrobić;? moj facet daleko..u siebie w domu, bolą mnie oczy, gardło, mam katar i kaszele tak, ze zaraz płuca chyba wypluje…

WarnGirl
    Member
    • Guru

Po moich nocnych przygodach jestem strasznie niewyspana… 😕 no i budze się wczesnie,bo remont mam… 😕 k***a!! 👿

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

8 godzin w pracy. meczarnia. a jeszcze zaraz wychodzimy na impreze. jedna z takich „przymusowych”.

jestem straszliwie zmeczona. dwa drinki, do domu i spac. szczegolnie, ze jutro tez pracuje. i o zgrozo…w poniedzialek rowniez.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę