• Autor
    Odp.
  • iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Nie za ma co.. 🙂 🙂 🙂

Jeszcze jedna mała refleksja:
    Kilka m-cy temu pifkowałyżmy z kumpelami w pubie..Babski klimat, kupa żmiechu, zajefajnie spędzony czas.. Zero smętów i ponurych myżli na wspomnienie o ex..
    A w nocy… 😕
    A w nocy… przebudziłam się w pewnym momencie i coż pękło…Łzy same ciekły mi po policzku..nie mogłam ich powstrzymać…Rozbeczałam sie tak mocno, że musiałam wyjżć z łóżeczka żeby siorki nie zbudzić…To było jak jakiż przełom..

Dziwnie było tak ryczeć nie mogąc nad tym zapanować.. 😥
    Także WarnGirl… tak źle(gdy płaczesz), tak nie dobrze(gdy nie możesz płakać)… 🙄

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Warn Girl – dasz rade choc moge sobie wyobrazic jak to k…. boli i czlowiek roztrzasa dlaczego tak a nie inaczej a co ona takiego ma czego ja nie mam a w czym ona lepsz niz ja. Fakt, rzucenie sie w wir pracy troche pomaga, pomagaja kumple, najtrudniejsze sa chwile kiedy zostaje sie samemu, mysli przed zasnieciem. Dasz rade, tylko nie popijaj za duzo, to tylko na chwile pomaga usmierzyc bol. I nie pomagaja mysli, ze nie ja jedna jedyna jestem w takiej sytuacji, ze mozna zaczac wszystko od nowa, poznac kogos innego, a co zrobic jak sobie czlowiek tylko wyobraza zycie z tym jednym ? Twoje zdrowie Warn Girl, na razie czysta woda, bo jestem w pracy, ale na pewno wieczorem wypije jedno piwko za to zebys jak najszybciej przestala czuc ten bol i spojrzala na zycie z takim usmiechem jaki widzialam na twojej fotce.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dziękuję za miłe słowa… az mi sie łezka w oku zakręciła kiedy to czytałam… Dziękuje raz jeszcze.I za to piwko również dziękuję 🙂

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Dzisiaj nie ma na co narzekać-aż sama się dziwie. 😀

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

A ja sie nie wysypiam od 5 dni..heh Ale tak to jest jak sie zostaje na noc u chlopaka a on ma na 8 do pracy

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

Czerwona tez wracasz rano w poniedziałek i wstajesz razem zNIm? ja tak robie wstajemy o 5 bo ma na 7:/ i Oni jada do pracy z Bratem bo razem pracuja a ja do domku:D

Czerwona
    Member
    • Zasłużony

@Mar+A wrote:

Czerwona tez wracasz rano w poniedziałek i wstajesz razem zNIm? ja tak robie wstajemy o 5 bo ma na 7:/ i Oni jada do pracy z Bratem bo razem pracuja a ja do domku:D

No zawsze jak zostaje u Miska na noc w tygodniu lub w niedziele to musze wstac o 7.Misiek sie zbiera na 8 a ja w tym czasie ogladam tv.Przed 8 mnie odwozi do domu a potem jedzie do pracyJa zwykle ide dalej spac u siebie w domu a on musi pracowac…Heh

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

CZERWONA to tak samo jak ja potem przyjezdam do domku i ide spać:PP ale mamy duzo wspolnego:D masz gg zeby pogadac na gadu?czy nie bardzo

Czerwona
    Member
    • Zasłużony

@Mar+A wrote:

CZERWONA to tak samo jak ja potem przyjezdam do domku i ide spać:PP ale mamy duzo wspolnego:D masz gg zeby pogadac na gadu?czy nie bardzo

No rzeczywiscie kurcze mamy duuuzo wspolnego Mam gg, wysle Ci numer na pw.Ale od razu mowie,że rzadko siedzeAle jak bede akurat to mozemy podadac.Wyslij mi tez swoj nr jak mozesz na pw

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mam beznadziejne włosy… 😕 nie chce mi się isc do fryzjera nawet… ehh… 😕

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

jutro moja mam odbiera wyniki. okaze sie czy ma HCV
    jestem zalamana

LadyVic
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Mam okropny nastrój, brzydka pogoda, opycham sie chipsami i oglądam TV.. Do tego wszystkiego stresuje sie bo okres mi sie spóźnia kilka dni… Nie wiem czy to przez zmianę pogody czy niestety przez coż innego… Zaraz złapie dołka a moj facet w pracy do 23… Ciężki dzien 😛

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

no ja miałam raczej nudny dzień nic mi sie nie chciało ;/
    zobaczymy czy dzisiaj bedzie ciezki dzień… czy mój facet cos wymodzi dzisiaj…. bo jak tak to chyba bedzie bardzo ciezki dzien 😀

LadyVic
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Dobiło mnie to że kładłam dziż panele w przedpokoju… sama bo facet w pracy i jak doszłam do końca to sie okazało ze nie starczy mi na ostatni pasek a w zasadzie to pól… No i brakują mi 3 panele… Myżlałam że rozwalę wszystko… nie mam jak dokupić… i co teraz beznadzieja…

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

takie male pytanie na dobitke.
    jak moglas zaczac klasc na gotowo panele wczesniej nie mierzac czy ci starczy

ech no musialas byc bardzo rozkojarzona

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę