- AutorOdp.
- 30 grudnia 2011 at 20:22
[usunięto_link] wrote:
Prawda głosi jedno. Na pierwszą randkę zabierz kobietę na basen 😉
co Ty pieprzysz, Kowal2. zabierz ją nad morze 😆
30 grudnia 2011 at 21:05Może być i morze. Wtedy masz pewnożć co do sylwetki bez gaci wyszczuplających i brak makijażu 😉
4 stycznia 2012 at 02:28ja tam lubię, jak kobieta się pitrasi – znaczy z tym makijażem :-
wynika z tego, że jej na Tobie zależy Głąbie 👿
PS. no i jak potem ją prowadzę, to się szczycę, że mam takie bóstwo, a co!? 😀
5 stycznia 2012 at 21:20Tutaj nie chodzi o pitraszenie ,a o pierwsze randki. Ja lubię widzieć z kim jestem, a nie budzić się rano z kimż innym 😉
Głąbie? Może Ty 😉8 stycznia 2012 at 01:00Kowal2, powiem Ci wprost, w kobiecych genach leży podrabianie pięknożci…
przestań tulić swe męskie usteczka na kształt tulipanka 👿
zwłaszcza że jesteż Modem babskiego forum :-8 stycznia 2012 at 14:30Jestem modem kilku for 😉 Może i się poprawiać, mimo wszystko chcę wiedzieć z kim jestem. Nie lubię mieć brzydala obok siebie, nawet poprawionego 😈
22 stycznia 2012 at 23:00aaa tam, Kowal2, szczężć Boże 😀
co do kobiecego makijażu > to uwielbiam patrzeć na kobiety, które…
potrafią człowieka wytrącić z równowagi 😆31 stycznia 2012 at 09:07Ja uwielbiam kobiety zadbane, o pieknych gładkich dłoniach. Wykonturowanych i nabłyszczonych ustach. Od razu wtedy myslę, tylko o całowaniu.
Makijaż, jak najbardziej, niezbyt nahalny, ale delikatny i ciekawy.
Babeczki malujcie się dla nas, bo my to lubimy!2 lutego 2012 at 01:16chociaż ja czasem lubię takie naturalne, przyłapane na realu, żywe i bez pomady 😉
ps. zresztą w przeważającej większożci 🙂 życia tak jest!
moje kobitki robią makijaż zawsze w pożpiechu… w toalecie – intensywnie 😯
od poniedziałku do czwartku 😉2 lutego 2012 at 13:22Wszystko w granicach zdrowego rozsądku jest akceptowalne. Nie róbcie maniaczki z kobiety, która zwyczajnie o siebie dba. Kiedyż oglądałam rozmowy w toku, gdzie były dziewczyny które 5-6h pożwięcały na dopracowanie swojego makijażu. Czężć z nich nawet do łóżka robiły perfekcyjny makijaż 😯 To uważam za lekką przesadę w przeciwieństwie do cienkiej warstwy podkładu czy błyszczyku na ustach.
13 maja 2012 at 13:32Mężczyźni myżlą, że im masz więcej sztucznej tapety tym jesteż brzydsza!! Na stałe przecież pudru nie dokleisz XD
19 maja 2012 at 12:12Niewiele z nas natura obdarzyła w nieskazitelną cerę. Nie mamy co się oszukiwać ;/ Chcemy być piękne to niestety wiele z nas musi ukrywać swoje niedoskonałożci pod pudrem. No ale jakie efekty daje perfekcyjnie zrobiony makijaż … 🙂 faceci … w większożci myżlę, że mają podobne zdanie.
29 maja 2012 at 13:32jak kobieta ładnie wygląda bez makijażu, to lekko umalowana musi wyglądać bosko.
29 maja 2012 at 14:03Moim zdaniem makijaż powinien podkreżlać zalety kobiety, a nie maskować jej wady. Jeżli widzę za dużo nałożonego na twarz makijażu, taka kobieta nie jest dla mnie w żaden sposób przyciągająca.
2 czerwca 2012 at 18:02Jak dla mnie delikatny makijaż nie jest zły. Ale delikatny. Ostry mnie odstrasza. Z dodatków do urody tipowane paznokcie na przykład mnie żmieszą.
- AutorOdp.