• Autor
    Odp.
  • Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

na poczatku ja placilam za tabletki (on gumki) a teraz sam zaproponowal ze bedzie sie polowe kosztow do moich tabletek dorzucac 🙂 odpowiada mi to 🙂

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

A u mnie nikt nie płaci, gdyż w Anglii tabletki antykoncepcyjne są za darmo 😀 Także jeden problem z głowy 😀

Magdalenka123
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 21
    • Bywalec

nie wiedzialam to super sprawa z tymi tabletkami w Angli!! 🙂

kobieca
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Dzielimy się kosztami 🙂

Milena
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

my na początku się dzieliliżmy co miesiąc po równo z uwagi na to że te, których uzywam nie należą do najtańszych.
    teraz juz nie zwracamy na to uwagi. kto ma akurat kase w kieszeni ten kupuje.

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

Płace zawsze ja, bo to ja mam recepty i ja wiem kiedy trzeba je wykupic. Ale fajnie by bylo gdybysmyoboje za to odpowiadali. Moj A. co dzien dzwoni do mnie o porze brania atabl-i upewnia sie czy juz wzielam<-- to nasza metoda zebysmy oboje pamietali. Ale jesli chodzi o pieniadze to jakos glupio bylo by mi mu wreczyc recepte i wyslac do apteki albo poprosic o 20zl... hehe jak alimenty co miesiac :lol:
    Co radzicie? JAk mu zasugerowac zebysmy sie dzielili? (nie miedzkamy razem)

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie rozumiem: dorosliscie do seksu, a do rozmowy na taki blahy temat nie?

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hmm ja mu od razu powiedziałam że się będziemy dzielić 😛

Milena
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

ja swojemu walnęłam prosto z mostu… co powie na to żeby się dzielić kosztami?
    bo to w końcu też dla jego przyjemnożci i komfortu psychicznego:P

taisa
    Member
    • Zapaleniec

w sumie racja.

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

szczerze mówiąc jakoż się nad tym nie zastanawiałam, pigułek używałam jeden cykl, a prezerwatywy zawsze wychodziły jakos po równo, raz ja kupiłam, raz partner…hmm, faktycznie – warto sprawę przemyżleć…

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Ja kupuje prezerwatywy. Za namową dziewczyny rzuciłem palenie. Więc lepiej kupić paczkę durexa niż L&M

taisa
    Member
    • Zapaleniec

hehe.. faktycznie tez bym wolala sex niz papierosy ;]
    co do wydawania na zabezpieczenie to w sumie nie sa duze pieniadze i jakos glupio sie o to rozwodzic…

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

A to prawda. Tzn zależy kto co używa. My używamy prezerwatyw, ale podejżewam, że tableteczki to już droższa sprawa.

taisa
    Member
    • Zapaleniec

No drozsza, moje kosztuja ok 30 paru zlotych. Przeciez nie bede prosic zeby facetr dal mi 15zl, nie ;> Płaci za rozne inne rzeczy. Z reszta nie rozliczamy sie co do grosza, wiec chyba w moim wypadku nietaktem bylo by robienie afery z tej sprawy 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kto płaci za żrodki antykoncepcyjne?"

Przewiń na górę