• Autor
    Odp.
  • Paulina24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Dzięki Lady Comp chyba zwiększa się też żwiadomożć kobiety i jej zdrowia chyba żadna z nas by do tabletek hormonalnych już nie wróciła

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

A ja sobie radzę bez aparatów, same obserwacje. Kiedyż stosowałam metodę objawowo-termiczną, ale teraz już mi się nie chce mierzyć temperatury

Pindol
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

a mi się nie chce interpretowac 😛 wolę zmierzyć i mieć gotowy wynik, wiem przynajmniej, że wiarygodny 😀 sobie bym nie ufała 😛

katasha7
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

mery to skoro nie mierzysz to jak wyznaczasz dni płodne tylko po żluzie????

Ja niestety też zaufania do siebie bym nie miała i nie umiałabym chyba badać sobie żluzu rysować wykresiki i interpretować a pozatym jestem trochę leniwa więc wolę jednak jak Baby Comp wszystko zrobi za mnie

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

No ale na szczężcie mamy komputerki więc nie musimy polegać tylko na sobie dla mnie to też duża wygoda

kotlecik
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Witam ponownie.
    Zamierzam po wypłacie sierpniowej wreszcie nabyć Lady Comp ale pomyżlałam o czymż jeszcze czy można kupić to gdzież na raty ??? wtedy mniej obciążał by portwel

Pindol
    Member
    • Stały bywalec

można na raty normalnie na stronie głównego dystrybutora

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

Kotlecik tak na raty można ale jeżeli możesz to moim zdaniem lepiej od razu kupić i nie płacić odsetek za raty, wychodzi poprostu taniej.

Ale fakt jak nie masz od razu tyle kasy to wydatek miesięczny rzędu nie wiem 50 zł nie jest specjalnie odczuwalny a urządzenie można mieć szybciej 😛

kotlecik
    Member
    • Bywalec

No więc tak Lady Comp już zamówiony włażnie się ładuje 🙂

Ale teraz mam pytanie od kiedy najlepiej zacząć pomiary ???

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

Kotlecik pomiary możesz rozpocząć w każdym dniu cyklu tylko wtedy najlepiej wprowadzić datę ostatniej @ żeby Lady Comp wiedział jaki to moment cyklu.

kotlecik
    Member
    • Bywalec

ha i teraz tak a co zrobić kiedy rano nie wiem że mam @ a to włażnie rano Lady comp sie pyta o M wprowadzać ją kolejnego dnia???

Pindol
    Member
    • Stały bywalec

nie kolejnego tylko w dzien, w którym dostalaż okres. Po prostu wprowadzasz, nie musi to byc po pomiarze. W instrukcji napisali jak to zrobić 😉

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

No dokładnie jak dostaniesz @ to nie czekasz do kolejnego dnia z jej wprowadzaniem bo przecież pierwszym dniem cyklu jest dzień dostania @.
    A więc jak tylko dostaniesz to wprowadzasz od razu do urządzenia

kotlecik
    Member
    • Bywalec

Hmm już pierwsze pomiary za mną i nie było tak źle chociaż nie ukrywam ze przez pierwszy tydzień nerwy były i budziłam się przed pomiarem bo bałam się że przeżpie pomiar.
    Ale pomału oswajam się z Lady Comp -em

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

Kotlecik a miałaż już pierwsze zielone?? bo wiem że ciężko zaufać pierwszym zielonym lampom ciekawe jak z tym będzie u Ciebie??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " lady-comp"

Przewiń na górę