• Autor
    Odp.
  • katasha7
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

chore to jest ale cóż.
    A ciekawe były by badania szczególnie mnie by ciekawiły dzieci które podczas karmienia dostawały niby bezpieczne hormony.
    Ja nigdy karmiąc dziecko nie zgodziłabym się na przyjmowanie hormonów.
    Dlatego dla mnie jedynym wyjżciem przy karmieniu jak wróci już @ to włażnie Lady Compy

krasnoludka
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

A wiecie że ta najwyższa skutecznożć przy pigułach jest tylko wtedy gdy się spełnia wszystkie założone parametry, powinno się brać tabletkę zawsze o tej samej porze , bez pominięcia dawki, i powinno się mieżcić w przedziale wagowym 50-70kg bo na taka masę jest to odpowiednia dawka hormonów. no i te skutki uboczne:((( Masakra, ale o takich „szczegółach” skutecznożci już się nie mówi. Dla mnie komputerki wypadają najlepiej 🙂 a przy wpadce z hormonami to nasze dzieci byłyby jak te króliki dożwiadczalne.

Paulina24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Ja już dawno wiem że Lady comp to dla mnie na dzień dzisiejszy jedyna skuteczna i zdrowa antykoncepcja dopóki nie wymyżlą czegoż lepszego to nie zamierzam z niej rezygnować.

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

mi się marzy skuteczna i zdrowa antykoncepcja dla mężczyzn żebyżmy my już nie musiały nic robić 😛

Ale w sumie u facetów ciężko z systematycznożcią więc chyba bym i tak nie ufała 😛

mala mysza
    Member
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

no ja też ie wiem czy byłabym w stanie zaufać w takiej kwestii 🙂

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

oj nie nie ja bym mężczyzną na pewno nie zaufała w tej kwestii nie wyobrażam sobie mojego faceta jak np mierzy sobie Lady Compem temperaturę codziennie.
    bo tak tabletek nie chciałabym aby brał bo kocham go i nei chciałabym aby sobie zdrowia marnował.
    Ale to tylko nasze gdybanie bo i tak jak dotąd antykoncepcja naprawdę skuteczna jest tylko dla kobiet.

lampikon
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

my nie stosujemy antykoncepcji tylko NPR i jesteżmy bardzo zadowoleni; trzeba to robić skrupulatnie, są okresy, że tylko idzie się grzecznie spać, ale za to zdążymy się za sobą strasznie stęsknić i wszystko jest w zgodzie z naturą 😉

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

hmm ale NPR to też jest forma antykoncepcji tzn unikasz poczęcia jezeli stosujesz odpowiednie reguły tak jak w Lady Compach .
    A twierdzenie że to nie jest forma antykoncepcji tylko odkładania poczęcia to tylko ideologia

mala mysza
    Member
    • Stały bywalec

mi też się tak wydaje bo jednak napisałaż, że „są okresy kiedy idziemy grzecznie spać” czyli odkładacie to poczęcie, a jeżli odkładacie to jest to antykoncepcja jak dla mnie 🙂 ale nie będę tutaj filozofować 😉

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

No tak też mnie to trochę żmieszyło jak Pani na naukach przedmałżeńskich wmawiała nam że NPR to tylko odkładanie poczęcia a nie antykoncepcja ale co jeżeli para ma już 2 dzieci i nie chce więcej to co do usranej żmierci odkłada to poczęcie czy raczej się zabezpiecza przed niechcianą kolejną ciążą

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

Nie ma co gdybać hehe w sumie można to samo powiedzieć o kompach bo one chyba sa zgodne zarówno z nauką kożcioła jak i z NPR

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

Dobra koniec tematu NPR ja wracam do Lady Compa.
    Ostatnio na wizycie u gina wypytywał mnie trochę o komputerek i powiedział ze chciałby zobaczyć i urządzenie i wykres z niego.
    I tak się zastanawiam w jakim najlepiej momencie go wysłać na ten wydruk chyba po owu co??

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

A tu nam się pożmieciło jakimiż linkami.

Paulina najlepiej jeżeli wyżlesz zaraz po owu jak da pierwsze zielone żeby wrócił do ciebie przed M abyż mogła ją wprowadzić.

mala mysza
    Member
    • Stały bywalec

też myżlę że najlepiej jak już po owu wejdzie na zielone, wtedy i tak wiadomo że będzie żwiecił tymi zielonymi w najbliższym czasie

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

Też tak włażnie myżlę muszę więc poczekać na Owu niedługo będzie żebym zdążyła z wysyłką przed tym szałem żwiątecznym bo wtedy poczta może mieć mega opóźnienia

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " lady-comp"

Przewiń na górę