- AutorOdp.
- 21 maja 2013 at 10:36
ha coraz bardziej mnie zaskakuje ich wytrwałożć mi już niejednokrotnie spadał z szafki nocnej i nawet raz z większej wysokożci i też nic nie było hehe widać porządna niemiecka konstrukcja
27 maja 2013 at 06:39No na szczężcie ja już byłam przerażona bo mi ostatnio komórka się rozwaliła bo wypadła mi z kieszeni kórtki i niestety przestała działać więc jak zobaczyłam LC na trawie w deszczu to juz myżlałam że po nim ale na szczężcie działa:P
4 czerwca 2013 at 13:08oo ja tez sie kilka razy przekonałam że mój komputerek jest mega wytrzymały raz mój mąż żcielił łóżko i tak nim szmyrgnął z kołdry niechcący że leeeeeciaaaał i wlaną zdrowo ale działał dalej uff
ostanio moja komórka podobnego lotu nie przezyła ..
5 czerwca 2013 at 09:17dziewczyny mam pytanie czy wy macie przed owu jakież bule jajnika albo coż podobnego??
I zastanawiam się jak jest taki bul tzn że owu jest czy że będzie np jutro??
Bo bolał mnie wczoraj jajnik ale dzisiaj rano przy pomiarze tem. nie była podniesiona i zastanawiam się czy to bolał bo zbliża się owu.5 czerwca 2013 at 11:06witam
ja zawsze wiedziałam kiedy mam owulacje bolał mnie tak dziwnie brzuch, ale obecnie czekam na miesiączkę pierwsza po porodzie i sama już nie wiem jak to będzie. Myżlę też intensywnie o Lady compie dlatego też jestem na tym forum 🙂Pozdrawiam wszystkich!
5 czerwca 2013 at 11:58witaj krasnoludka!
ja raczej nigdy nie zauważyłam żadnych bóli owulacyjnych u siebie. A szkoda bo to dodatkowy objaw płodnożci.
Ja zauważyłam że mam jeden dzień tuż przed owu kiedy widzę że mam żluz i to ten płodny. Zawsze pokrywa się to ze wskazaniami ladycompa5 czerwca 2013 at 12:50u mnie z tymi bólami to mam nawet przez 2 dni więc nie wiem kiedy dokładnie ta owu jest, ale LC zawsze jakoż ja tam znajdzie 🙂 co do żluzu to ja kompletnie się na tym nie znam i wydaje mi się, ze u mnie jest to przez cały cykl 🙂 tylko raz bardziej gęsty raz mniej dobrze, że nie musze się na tym znać i wprowadzać tych danych do kompa
6 czerwca 2013 at 11:42no o tym mówię przed erą ladycompa też wydawało mi sie że ciągle mam żluz ale teraz wiem kiedy jest to ten płodny choc fakt ten płodny jest tylko przez 1 dzień
6 czerwca 2013 at 11:54Amelia ty to widzę stara wyjadaczka kompowa:) ja po moich kliku miesiącach tej sztuki rozpoznawania żluzu jeszcze nie opanowałam mam nadzieję, że z czasem sie to zmieni
7 czerwca 2013 at 07:21Krasnoluda witaj 🙂
Ja tam żluzu nigdy nie umiałam u siebie rozpoznawać a najlepsze kiedys myżlałam że to coż nienormalnego że to upławy itp i chodziłam się leczyć.
Ale młoda i głupia byłam a żaden lekarz mi wtedy nie wytłumaczył że żluz w okreżlonym czasie cyklu jest czymż prawidłowym.7 czerwca 2013 at 10:25Paulina myżlałam dokładnie tak jak Ty, upławy i koniec 😀
10 czerwca 2013 at 11:14hehe też tak myżlałam i to najgorsze że chyba wiele dorastających kobiet nie ma pojęcia o tym jak wygląda cykl i co jest normalne a co nie.
Ja już jestem po owu i zauważyłam że ten ból miałam 2 dni przed owu wedle wskazań BC
11 czerwca 2013 at 10:06no po tylu latach się już naumiałam ale to tylko dzięki kompowi bo miałam punkt odniesienia i wiedziałam kiedy mam owu:)
katasha ja bólu nigdy nie mam
12 czerwca 2013 at 06:43Fakt dzięki kompowi można nauczyć się rozpoznawać objawy płodnożci no i poznać swój organizm.
Hehe jestem dzięki niemu mądrzejsza:)A teraz mam zielone więc mogę poszaleć:)
12 czerwca 2013 at 08:37to fakt że żwiadomożć wzrasta
mi pewnie bez kompa nic chciało by się tego wszystkiego obserwować 🙂 - AutorOdp.