- AutorOdp.
- 2 maja 2010 at 22:13
[usunięto_link] wrote:
A co z kobietami które mają rude włosy? 😉
wiesz cholernie lubię je oglądać 😉
ale jednak mam dystans do zbliżeń 🙄
wciąż pokutuje u mnie mit że rude, to wredne! 😈a Ty zaprzeczysz? 😉
3 maja 2010 at 07:40Nie ma znaczenia kolor włosów(też i inne walory)ważny jest urok,charakter i to coż,to co cię ciągnie do danej osoby i najważniejsze że chce się być z tą osobą.
9 maja 2010 at 22:27[usunięto_link] wrote:
Kurcze jeszcze naturalnej rudej to chyba nie spotkałem hehe
9 maja 2010 at 23:22@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
Kurcze jeszcze naturalnej rudej to chyba nie spotkałem hehe
a ja taaak! i najczężciej mają rozliczne piegi 😀 wcale niebrzydkie 😉
tylko te rude bardzo szczypią i zwodzą 🙄 facetów takich, jak ja 😆
11 maja 2010 at 09:42Widocznie trafiłeż na „ten wredny egzemplarz” 😉 ja jestem naturalnym rudzielcem choć fakt, juz takiego koloru nie posiadam na głowie. A czy jestem wredna – każdy ma jakież wady 😉 choć ja u siebie akurat takiej nie widze 😀 a o resztę trzeba by zapytac mojego narzeczonego 😉
31 maja 2010 at 13:24[usunięto_link] wrote:
i najczężciej mają rozliczne piegi 😀
Ee no, pieguski są zajebiste 😀
1 czerwca 2010 at 11:49@Agnieszka2801 wrote:
brunetki, blondynki…
tak na prawdę to wszystkie jesteżmy piękne i wyjątkowe 😉Wcale nie wszystkie 😀
1 czerwca 2010 at 19:42nigdy sie nie zastanawialem nad tym, ale jak sobie przypomne jakie mialem dziewczyny to praktycznie same brunetki ;p
1 czerwca 2010 at 21:44@Agnieszka2801 wrote:
brunetki, blondynki…
wszystkie z was sa takie same, wykorzystuja uwierajaca sexualnosc meska aby ci zapewniali wam pozywienie przetrwanie i starali sie, a jesli by zaciagnal pod klatke schodowa calujac i mowiac mile slowa chcac to zrobic nie tworzac romantycznej atmosfery zostanie okreslony wykorzystywaczem jak to ostatnio bylo w rozmowach w toku.
wszystkie z was sa takie same, chcecie byc piekne i pozadane i nic niedawac od siebie bo wybacz, zrobienie sie piekna nierobisz dla mezczyzn tylko dla siebie, usmiechanie sie i gesty to tez nierobisz tego dla plci meskiej tylko dla siebie aby lowic mezczyzn, pozatym nieraz slyszalem ze lubicie podobac sie same sobie lub kobietom, a rozlozenie nog to nie jest zaden wysilek, nie mysl naprawde ze nam cos dajecie swoim wygladem bo wcale to nie sprawia przyjemnosci gdy sie jest mezczyzna uchodzi sie za plec brzydka a wkolo widzi sie piekne kobiety, a mezczyzna nawet niemoze nazywac sie silnym (bo wy moglybyscie mowic o sobie ze jestescie piekne kazdego dnia i wszedzie) bo nieinteresuja was miesnie, tylko mozg i slowo 'facet’- niebede opisywal co oznacza.3 czerwca 2010 at 22:36och tak,biedni,uciżnieni mężczyźni… 🙄
a jaki ma to związek z kolorem włosów?? 😛
4 czerwca 2010 at 00:54Myżle, ze to nie ma znaczenia jaki kolor włosów ma kobieta… Generalnie liczy sie to cos i czy kobieta jest gotowa na ciekawą grę 😉 Uwodzenie^^
4 czerwca 2010 at 01:10[usunięto_link] wrote:
Myżle, ze to nie ma znaczenia jaki kolor włosów ma kobieta… Generalnie liczy sie to cos i czy kobieta jest gotowa na ciekawą grę 😉 Uwodzenie^^
i bardzo się z Tobą, Erjen8819… zgadzam! 😈
i jeszcze dodam: dużo humoru :haha:
13 października 2010 at 14:08Ja wolę shaved. 🙂
18 października 2010 at 20:28A ja jestem blondynką i wole brunetów,o! 😀 😉
21 października 2010 at 21:21[usunięto_link] wrote:
A ja jestem blondynką i wole brunetów,o! 😀 😉
no to jesteż piękna WG i ja też… niczego sobie 😆
może popieczemy kartofelki w jesiennym ognisku? mniam $$
- AutorOdp.