• Autor
    Odp.
  • loreen
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Super tylko polec mi jeszcze jak na taki dom zarobić. 🙂

fanfan
    Participant
    • Tematów: 7
    • Odp.: 9
    • Bywalec

W Warszawie są większe zarobki. O wiele łatwiej jest równeiż dostać kredyt. Gdyby nikt nie kupował takich mieszkań to by nie powstawały. Tak wiec muszą mieć jednak klientów. Jestem zdania ,że ciekawe obecnie mieszkania powstają na Teodorowicza na Wilanowie. Zora Wilanów. Jak oglądałam sobie zdjęcia to wszystko prezentuje sie bardzo okazale.Jest nowoczesne. Okna nie wchodzą w okna jak w niektorych innych inwestycjach. Dla mieszkańców jest jeszcze fajne patio. Ciekawi mnie jakie są tam ceny.
    Czy ktoż może wie coż na ten temat?

miastowakobitka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A może warto znaleźć rozwiązanie pożrednie, np. kawalerkę, albo małe mieszkanie? Na stronie [usunięto_link] znajdziesz ciekawe rozwiązanie problemu. Mieszkania znajdą się w centrum miasta, w pobliżu terenów zielonych, więc żona zawsze będzie mogła odpocząć 🙂 a jak zbierzecie resztę pieniędzy na budowę domu, to sprzedacie kawalerkę, albo zaczniecie ją komuż wynajmować 🙂

emila22
    Participant
    • Tematów: 17
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

moja siostra szuka mieszkania dla siebie po powrocie z zagranicy, oczywiście pomoc spadła na mnie i myślę jaka okolica dla niej będie najlepsza, Ożarow Mazowiecki wydaje mi się ciekawy, polecono mi home premium, budują teraz blisko centrum mieszkania, ktoś z was stamtad dojeżdża do WArszawy?

pyrkapoznanska
    Participant
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

WEole zdecydowanie mieszkanie, bo koszta ogólnie remontów są o wiele tańsze, bo jeżeli piec ci wysiądzie to jednak nie jest tak wesoło, jak samemu trzeba za niego zapłacić.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mieszkanie czy dom?"

Przewiń na górę