- AutorOdp.
- 20 kwietnia 2010 at 13:21
Włażnie pomyżlałam, że muszę kupić sobie nową maskę do włosów bo stara się powoli kończy i się zastanawiam czy macie jakież swoje ulubione i najlepsze kosmetyki do włosów 🙂
Jest ich sporo, bo są maski, maseczki, fluidy, jedwabie, pianki itp i jestem ciekawa które lubicie najbardziej 🙂20 kwietnia 2010 at 19:05Ja najbardziej lubię Dove lub Maske ABSOLUT REPAIR Loreala – maska do włosów zniszczonych. Włosy po niej są tak gładkie i delikatne że szok.
21 kwietnia 2010 at 13:03A znam ten sklep, znam, kupuję tam 🙂
Moim ulubionym kosmetykiem jest chyba jedwab, którego używam co drugi dzień. Później Intensive Mask firmy Yellow – stosuję raz na jakiż czas, ale bardzo fajnie odżywia moje włosy, które sa okrutnie zniszczone suszarką i prostownicą. No i numer 3 to jest Deep Weekly Treatment Serum intensywnie nawilżające do włosów z tej samej firmy. Stosuję je raz w tygodniu i nie spłukuję 🙂
Ostatnio wzięłam się otro za pielęgnacje swoich włosów bo po zimie były w tragicznym stanie7 maja 2010 at 11:41szampony odżywki maski serum jedwab to podstawa
21 maja 2010 at 12:32Wiesz jeżli chodzi o kosmetyki do włosów to ja mam całą długą listę ulubionych kosmetyków, ale moim ostatnim odkryciem jest URT-OIL z naftą oczyszczoną, żrodek, który pomaga w regeneracji zniszczonych włosów.
Wystarczy nałożyć na włosy na 10 minut przed każdym myciem.
Niestety moje włosy się trochę zniszczyły przez częste używanie suszarki i prostownicy, ale mam nadzieję, że z czasem się wzmocnią i odbudują22 maja 2010 at 11:44@madzix wrote:
Fajna jest linia Subrina Recept-znajdziesz w niej na pewno coż dla siebie,szczegolnie jak masz włosy z problemami.
Dawno nie kupowałam Subriny,ie wiedziałam ze jest na ryku.dzięki za informację:)
16 września 2010 at 08:25Ja też byłam bardzo zadowolona z Subriny. Poza tym cenię sobie serum do włosów Radical oraz odżywkę regeneracyjną Gliss Kur. Czytałam włażnie o nowej serii kosmetyków do pielęgnacji włosów I. Eris. Do tej pory ta firma kojarzyła mi się głównie z kremami do twarzy i balsami do ciała. [usunięto_link]
Myżlicie, że warto w to zainwestować?
🙂16 września 2010 at 09:00Odżywki GlissKur są żwietne. Polecam
16 września 2010 at 11:30Ja nauczyłam się zwracać uwagę na składniki tych kosmetyków. Dlaczego o tym piszę? Ponieważ większożć kosmetyków zawiera SLS, SLES – szkodliwe, często uczulające substancje. Z czystym sumieniem mogę polecić serię biovax (szampon, odżywka).
16 września 2010 at 23:52Czeżć Dziewczyny,
jestem tu nowa i dopiero się rozglądam, ale szczerze mogę polecic kosmetyki ze sklepu [usunięto_link]
Dobre ceny w tym miejscu, naprawde – efekt – ja poszlam w antycelullitowe oraz pielęgnację skóry. Rewelacja. Do tego ceny za te kosmetyki mają atrakcyjne. Ekologia i zdrowie. Dużo hipoalergicznych. Oczywiscie asortyment maja szerszy 🙂
17 września 2010 at 22:29Ja sobie bardzo chwalę odżywki GlissKura, są żwietne. A ostatnio używałam odżywki Joanna Naturia o zapachu truskawki, też fajna 🙂
19 września 2010 at 18:48Ja używam serii Loreala do jasnych włosów farbowanych i jestem bardzo zadowolona. Kolor utrzymuje się dłużej i odżywki są ok.
20 września 2010 at 14:11L’oreal Elseve Re-Nutrition – szampon i odżywka 🙂 świetna seria do regeneracji zniszczonych farbowaniem włosów. Mi bardzo pomogła!
28 października 2010 at 13:22Ja odkryłam ostatnio olejek rycynowy. Zaczynam nim kurację. Mam zamiar do szamponu dolewać troszeczkę i myć głowę. To powinno wspomóc działanie innych preparatów.
28 października 2010 at 13:27to się przyłączam do chętnych na kuracje rycynową
- AutorOdp.