- AutorOdp.
- 28 października 2010 at 13:30
Kupiłam dove, tak szczerze to trochę bez przekonania, ale powiem szczerze, że nawet dobrze działa na moje włosy. Doleję do tego szamponu olejku 🙂
28 października 2010 at 13:31świetnie to nie jestem już sama 🙂
4 listopada 2010 at 11:05Ja trafiłam ostatnio na maskę do włosów naprawdę godną polecenia, tj. Lifetex Extra Rich Welli, bardzo fajnie wygładza zniszczone włosy, szczególnie dobra na suche włosy po farbowaniu 😛
4 listopada 2010 at 11:19[usunięto_link] wrote:
Ja trafiłam ostatnio na maskę do włosów naprawdę godną polecenia, tj. Lifetex Extra Rich Welli, bardzo fajnie wygładza zniszczone włosy, szczególnie dobra na suche włosy po farbowaniu 😛
Maski powodują wrażenie przylizanych włosó.Czy ta nie powoduje takiego efektu?
5 listopada 2010 at 00:37Jezu, zapach jej włosów zawsze mnie oszałamiał! 🙄
8 listopada 2010 at 14:27Mi fryzjerka poleciła kosmetyki Osmo. Ja używam odżywkę zwiększającą objętożć i jestem zachwycona. Mamie kupiłam maskę do włosów suchych i zniszczonych i też jest bardzo zadowolona (nie ma efektu przylizanych włosów).
9 listopada 2010 at 18:07Też kupowałam u fryzjerki produkty osmo, bo w drogeriach ich nie ma a są żwietne i niedrogie. Korzystam z serii odbudowa i nawilżenie mam szampon, odżywkę i spray regenerujący. Dodatkowo do stylizacji polecam fluid do prostowania włosów.
A wyczaiłam, że osmo ma sklep internetowy można tam kupić jeszcze taniej niż w salonie fryzjerskim.9 listopada 2010 at 21:21Dobrze wiedzieć że Osmo ma sklep internetowy, szukałam na allegro tych kosmetyków, ale są tylko jakież pojedyncze, a ja chcę wypróbować farby osmo ikon, bo chcę mieć w końcu kolor na dłużej i włosy w dobrej kondycji.
10 listopada 2010 at 13:13Jeżli chodzi o kosmetyki do włosów to ja od lat jestem wierna kosmetykom Timotei, a konkretnie najbardziej lubię i stosuję regularnie szampon i odżywkę z henna do brązowych włosów. Bardzo je lubię. A przed suszeniem wcieram we włosy odżywkę bez spłukiwania Pantene do prostych włosów, bo trochę mi się kręcą więc muszę je ujarzmiać 🙂
14 listopada 2010 at 19:55Ja ostatnio zamiast maseczki nakładam na włosy piankę panthenolu- tanie, sprawdzone i niezawodne;)
15 listopada 2010 at 13:45Ja polecam kosmetyki do włosów firmy Subrima:) Można je kupić w sklepach fryzjerskich. Moje włosy po maseczce Subrimy odzyskały dawny blask ( jaki miały przed farbą 🙂 )
15 listopada 2010 at 22:58Ja kupiłam maskę dove do włosów i żałuję, szkoda kasy, nic nie daje, a jest z tych droższych. Gliskur był lepszy….albo Garnier czerwony! Zdecydowanie.
Jeżli chodzi o stan włosów, to belissa zwykła cudownie mi poprawiła włosy, szczeglnie wtedy, kiedy bardzo miałam trudny czas i leciały mi oslabione przez to wszystko, ale po belissie była znaczna poprawa.21 listopada 2010 at 12:41wszystkie z Kerastase oraz Joico + farmona ze skrzypu polnego
20 stycznia 2011 at 13:06[usunięto_link] wrote:
Ja ostatnio zamiast maseczki nakładam na włosy piankę panthenolu- tanie, sprawdzone i niezawodne;)
Tak tylko, że maseczka ma inne zadanie a pianka inne, chyba że jest to maseczka w postaci pianki. Osobiżcie mi najlepiej służą ostatnio odkryte przeze mnie kosmetyki do włosów Osmo. Mam cienkie włosy i dożć ulizane a po nich wyglądają jakby było ich więcej i są nadal miękkie i lżniące.
24 stycznia 2011 at 16:54Ja mam swój „żelazny” zestaw kosmetyków do pielęgnacji i stylizacji włosów
– szampon najzwyklejszy z czarnej rzepy, albo radical z farmony
– odżywka nawilżająca z Osmo
– jedwab z farouka
– płukanka ze skrzypu i pokrzywy
– lakier do wlosow ellnett - AutorOdp.