• Autor
    Odp.
  • Zuzanna25
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Kupiłam dove, tak szczerze to trochę bez przekonania, ale powiem szczerze, że nawet dobrze działa na moje włosy. Doleję do tego szamponu olejku 🙂

Zuzanna25
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

świetnie to nie jestem już sama 🙂

Krysiaks
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja trafiłam ostatnio na maskę do włosów naprawdę godną polecenia, tj. Lifetex Extra Rich Welli, bardzo fajnie wygładza zniszczone włosy, szczególnie dobra na suche włosy po farbowaniu 😛

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ja trafiłam ostatnio na maskę do włosów naprawdę godną polecenia, tj. Lifetex Extra Rich Welli, bardzo fajnie wygładza zniszczone włosy, szczególnie dobra na suche włosy po farbowaniu 😛

Maski powodują wrażenie przylizanych włosó.Czy ta nie powoduje takiego efektu?

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Jezu, zapach jej włosów zawsze mnie oszałamiał! 🙄

kinka
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Mi fryzjerka poleciła kosmetyki Osmo. Ja używam odżywkę zwiększającą objętożć i jestem zachwycona. Mamie kupiłam maskę do włosów suchych i zniszczonych i też jest bardzo zadowolona (nie ma efektu przylizanych włosów).

aska1980
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Też kupowałam u fryzjerki produkty osmo, bo w drogeriach ich nie ma a są żwietne i niedrogie. Korzystam z serii odbudowa i nawilżenie mam szampon, odżywkę i spray regenerujący. Dodatkowo do stylizacji polecam fluid do prostowania włosów.
    A wyczaiłam, że osmo ma sklep internetowy można tam kupić jeszcze taniej niż w salonie fryzjerskim.

kinka
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Dobrze wiedzieć że Osmo ma sklep internetowy, szukałam na allegro tych kosmetyków, ale są tylko jakież pojedyncze, a ja chcę wypróbować farby osmo ikon, bo chcę mieć w końcu kolor na dłużej i włosy w dobrej kondycji.

MalaMi13
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Jeżli chodzi o kosmetyki do włosów to ja od lat jestem wierna kosmetykom Timotei, a konkretnie najbardziej lubię i stosuję regularnie szampon i odżywkę z henna do brązowych włosów. Bardzo je lubię. A przed suszeniem wcieram we włosy odżywkę bez spłukiwania Pantene do prostych włosów, bo trochę mi się kręcą więc muszę je ujarzmiać 🙂

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Ja ostatnio zamiast maseczki nakładam na włosy piankę panthenolu- tanie, sprawdzone i niezawodne;)

Marysienka
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja polecam kosmetyki do włosów firmy Subrima:) Można je kupić w sklepach fryzjerskich. Moje włosy po maseczce Subrimy odzyskały dawny blask ( jaki miały przed farbą 🙂 )

karolinka_24
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja kupiłam maskę dove do włosów i żałuję, szkoda kasy, nic nie daje, a jest z tych droższych. Gliskur był lepszy….albo Garnier czerwony! Zdecydowanie.
    Jeżli chodzi o stan włosów, to belissa zwykła cudownie mi poprawiła włosy, szczeglnie wtedy, kiedy bardzo miałam trudny czas i leciały mi oslabione przez to wszystko, ale po belissie była znaczna poprawa.

slim_jennifer
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

wszystkie z Kerastase oraz Joico + farmona ze skrzypu polnego

Nadanka
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja ostatnio zamiast maseczki nakładam na włosy piankę panthenolu- tanie, sprawdzone i niezawodne;)

Tak tylko, że maseczka ma inne zadanie a pianka inne, chyba że jest to maseczka w postaci pianki. Osobiżcie mi najlepiej służą ostatnio odkryte przeze mnie kosmetyki do włosów Osmo. Mam cienkie włosy i dożć ulizane a po nich wyglądają jakby było ich więcej i są nadal miękkie i lżniące.

Gloria25
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja mam swój „żelazny” zestaw kosmetyków do pielęgnacji i stylizacji włosów

– szampon najzwyklejszy z czarnej rzepy, albo radical z farmony
    – odżywka nawilżająca z Osmo
    – jedwab z farouka
    – płukanka ze skrzypu i pokrzywy
    – lakier do wlosow ellnett

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " najlepsze kosmetyki do włosów"

Przewiń na górę