• Autor
    Odp.
  • Tarina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Zgadzam sie 🙂 Trzeba podejżć chlodno do obietnic producenta, najlepiej spradwzić opinie uzytkowniczek np. na forum czy na blogach. Poza tym, tak na logike – serum scalające końcówki, srsly? 🙄 Przecież rozdwojone końcówki nadają się tylko do żcięcia…

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

najlepsze kosmetyki do włosów to te naturalne, a więc oleje naturalne, czyste 100% np. oliwa z oliwek, rycyonowy, kokosowy, ze słodkich migłdałów, można je stosować odziellnie lub razem. ale oczywiżcie z umiarem.
    ale potrafią działać cuda 🙂

Tak, zgadza się. Ja łącze olejki z maską biovax i taki kompres trzymam na głowie ok godziny pod czepkiem i ręcznikiem, a potem dokładnie spłukuję. Włosy jak marzenie.

jagoda87
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja niedawno odkryłam szampon przeciw wypadaniu włosów Biokap, według mnie to rewelacyjny produkt. miałam duży problem z wypadającymi włosami, po myciu było ich naprawdę sporo. ten szampon w ciągu 2 miesięcy znacznie ograniczył problem z wypadaniem. Polecam!

mistrzunio84
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

ELESTABionR do włosów suchych i zniszczonych – moje logi się odżywiły, a odżywka glisskur hair repair nadała im połysk. dla mnie kosmetyki pierwsza klasa 😉

sabina_m
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja niedawno odkryłam szampon przeciw wypadaniu włosów Biokap, według mnie to rewelacyjny produkt. miałam duży problem z wypadającymi włosami, po myciu było ich naprawdę sporo. ten szampon w ciągu 2 miesięcy znacznie ograniczył problem z wypadaniem. Polecam!

A co to za nowożć? ja kiedyż dostałam szampon Biokap na urodziny, ale to był jakiż regenerujący, nie wiedziałam, że mają też przeciw wypadaniu. Naprawdę działa, gdzie można kupić?

jagoda87
    Member
    • Bywalec

jest też przeciw wypadaniu i jest żwietny! można kupić w aptece bądź zamówić przez internet. U mnie sprawdził się żwietnie, po 2 miesiącach stosowania wypadało znaczenie mniej włosów.

pikna
    Member
    • Tematów: 1
    • Bywalec

skoro mowa o Biokapie, to ja polecam farby. poleciła mi je farmaceutka, jak szukałam czegoż delikatnego, co nie powodowałoby podrażnienia. Farby mają żwietny skład, a do tego są trwałe, co mnie naprawdę zaskoczyło, bo myżlałam, że się będą wypłukiwać. A największym plusem jest to, że fantastycznie nabłyszczają włosy 🙂

sabina_m
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

jest też przeciw wypadaniu i jest żwietny! można kupić w aptece bądź zamówić przez internet. U mnie sprawdził się żwietnie, po 2 miesiącach stosowania wypadało znaczenie mniej włosów.

Skoro go polecasz, to chyba wypróbuję 🙂 ja akurat po zimie mam problemy z wypadanie, pije herbatkę z pokrzywy, ale oprócz działania od wewnątrz chciałabym zadziałać jeszcze zewnętrznie. A czy Ty stosowałaż jakież suplementy czy sam szampon ograniczył wypadanie?

czekoladka946
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Do pielęgnacji włosów polecam eliksir Orofluido lub olejek arganowy …..Rewelacja .. 😀

HolderDrogeria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Na temat olejku arganowego także słyszałam wiele pozytywnych opinii,myżlę że warto się nim zainteresować. Z szamponów to już bardziej skomplikowany wybór,ale najlepiej wybrać 2w1 na wzmocnienie jak i przeciwłupieżowy.

sabina_m
    Member
    • Bywalec

Ostatnio na stronie Biokapu trafiłam na nowożć – kurację przeciw rozdwojonym końcówkom. Czy stosowała któraż z Was? Przyznam, że bardzo mnie ten produkt zainteresował, bo włażnie kończy mi sie moje serum na końcówki, a z produktów Biokapu zawsze byłam zadowolona!

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Przekonałam się do garnier goodbye damage. stosuję od niedawna ale są naprawdę fajnie w dobrej cenie.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

A ja od dawna jestem wierna serii szamponów H&S teraz zresztą jest nowożć z eukaliptusem i bardzo ciekawi mnie czy także będzie skuteczny. Wczeżniej używałam Loreala i także się sprawdzał.

AdusiaM
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja używam jedwabiu i oleju kokosowego.

fitaminka
    Member
    • Bywalec

Z dożwiadczenia wiem, że najlepsze są te naturalne. W moim przypadku to oleje: rycynowy, oliwa z oliwek i arganowy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " najlepsze kosmetyki do włosów"

Przewiń na górę