- AutorOdp.
- 14 października 2011 at 16:11
@sepultura wrote:
Ja ostatnio zmieniłam formę zakupów i najczężciej kupuję w Internecie. Jako fanka stylu streetowego najczężciej odwiedzam taniebuty.pl Szczególnie podobają mi się tam promocje markowych ciuchów. Dzięki temu nie wydaję na nie majątku 🙂
Nie kupowałam jeszcze butów w sieci,choć sporo robię tu zakupów. Mam pytanie: zwracałaż w takim sklepie kupione już buty?
23 października 2011 at 21:46sh i coco-fshion.com
24 października 2011 at 09:07Może od dziż sklep [usunięto_link] będzie waszym ulubionym?
Zapraszam na moją stronę. Zadowolenie klienta liczy się dla nas najbardziej.7 listopada 2011 at 17:02dla mnie najlepsze to
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
do tego mają super rabaty i promocje :ok:8 listopada 2011 at 14:33A w Katowicach, jaki sklep polecacie, lubię ciuchy eleganckie ale też niekonwencjonalne?
15 listopada 2011 at 13:59Warto szukać promocji oraz sklepów w internecie,ponieważ tam mamy największy wybór. Włażnie to zainspirowało mnie do otwarcia własnego sklepu z odzieżą:)
25 stycznia 2012 at 14:43Polecam aktualnie najlepszy sklep internetowy w Polsce [usunięto_link]
Po rejestracji należy wpisać kod zniżkowy TWOJEWALENTYNKI2012 a otrzymasz dużą zniżkę:)10 lutego 2012 at 14:12Pamiętajmy aby wczeżniej poczytać opinie na temat danego sklepu z ubraniami. Im więcej pozytywnych,tym oczywiżcie lepiej. Teraz jest dobry czas na zakupy,ponieważ mamy szereg promocji.
30 maja 2012 at 13:12[usunięto_link] wrote:
dla mnie najlepsze to
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
do tego mają super rabaty i promocje :ok:Też polecam japanstyle.sklep.pl. Można dostać fajny rabat za zakupy jeżli będziecie kupować przez Szmalback. Oni za każde zakupy dają rabat:)
31 maja 2012 at 18:22Ja polecam Ekostile fajne sukienki, bluzki stroje kąpielowe i wiele innych….I co chwila pojawiają się nowożci
31 maja 2012 at 18:35Mi niestety nie odpowiada gust i ubrania z tego sklepu,wolę coż bardziej tradycyjnego. Nie mam jednego ulubionego,chociaż sama prowadzę sklep z bielizną 🙂
10 września 2012 at 19:30Dzięki,w wolnej chwili sprawdze ten adres. Poza tym do każdej kreacji warto dobrać odpowiednią biżuterię,w naszym sklepie jest szeroki wybór 🙂
11 stycznia 2013 at 12:53Jeżeli chodzi o sklep z ubraniami,to zapraszam do nas- mamy teraz ciekawe promocje oraz atrakcyjne kolekcje. W razie pytań chętnie pomogę na forum.
11 stycznia 2013 at 20:50Zara, Orsay 🙂
7 lutego 2013 at 12:38Akurat ubrania z Zary nie trafiają w mój gust,uważam że są zbyt sztywne i oficjalne,a do tego cenowo także dosyć wysoko,można trafić taniej a lepiej. To oczywiżcie moje zdanie,jak wiadomo każde w tej kwestii będzie inne:)
- AutorOdp.