- AutorOdp.
- 28 czerwca 2007 at 20:01
plastikowa szczoteczka?…. jest coż takiego? to chyba wlażni grzebyczek, nie?…… załacze poniżej link do reklamy astora ten nowy z grzebyczkiem, zobacz i daj znać czym to się różni?…..
[usunięto_link]
daj znac co i jak?
28 czerwca 2007 at 21:28Maybelline. no i Manhatan.
1 lipca 2007 at 07:19dostałam od przyjaciółki na urodziny tusz VOLUMMETRIX ASTORA, reklamuje go przybylska. jestem bardzo zadowolona. ma żmieszną szczoteczkę i bardzo dobrze rozczesuje rzęsy. ja mam dosyć długie więc dla mnie jest idealny. polecam też tusze maybelline. zawsze byłam z nich zadowolona!
25 lipca 2007 at 21:22Rimmel wydłużający nadaje sie tylko do kosza, wcale nie wydłuża:/
19 sierpnia 2007 at 11:19Uwielbiam Rimmel Super Lash Black Black jak dla mnie rewelacja ❗ Mam przepiękne bardzo czarne rzęsy 😀
5 września 2007 at 12:55[usunięto_link] wrote:
A ja się pochwalę – wzięłam udział w konkursie na recenzję kosmetyku rimmela. I tak używam ich tuszu, jestem zadowolona, znalazłam info na ich blogu blog.rimmel.info, więc co mi szkodzi? Wygrała któras z Was coż kiedyż w takim konkursie?
Znam ten blog,jestem na nim prawie codziennie, ale zdaje sie teraz jest jakis nowy konkurs zwiazany z gazetą Joy [usunięto_link]
a co do Twojego pytania ,to nie zdarzyło mi sie nic nigdy wygrac,no cóż nie mam szczescia.
8 września 2007 at 19:19ja używam teraz Eweline Efekt sztucznych rzes jak dla mnie jest rewelacyjny:d
9 września 2007 at 21:36Podkręcający z Maybelline. Odkrycie roku;)
10 października 2007 at 19:38Ja używam Astor ten 3 w 1 i musze przyznać że jestem bardzo zadowolna z efektów choć niesteyy wysycha
13 października 2007 at 17:19ja używam tego za 9.90 rimela wydłużającego uważam że jest supe ri bardzo tani, ale chyba kiedys kupie sobie ten volumitrks zobacze jaki on jest choć 20 zł kosztuje ale nie jest az taki drogi niektóre kosztuja 40 zł
jak kupie to napisze o efektach:D:D
16 października 2007 at 07:31najlepszym moim zdaniem tuszem ze sredniej polki byl longitude l’oreala. teraz w zastepstwie wprowadzono telescopic, ale ten mi juz tak bardzo nie odpowiada.
wiec szukam idealu.
jesli chodzi o volumetrix…no coz…sredniak. nie ma sie czym podniecac.
ja chyba teraz zainwestuje z ktorys z tuszy lancome. bo coraz bardziej jestem przekonana, ze tzw srednia polka nie ma mi nic ciekawego do zaoferowania.
chociaz…chcialabym jeszcze przetestowac ten nowy tusz maybelline z gumowa szczoteczka. generalnie tuszy tej firmy nie znosze, ale to taniocha, wiec moze sprobuje.
no i jeszcze polecany czesto 2000 calorie mf…mialam go w wersji ze zwykla szczoteczka i zupelnie nie nadawala sie ona do moich rzes. ale jest tez szczoteczka zagieta i chyba sprobuje tej wersji.teraz mecze panoramic curl l’oreala. ciagle slysze, ze mam piekne rzesy, ale ja zawsze to slysze, bo one sa po prostu ekstremalnie dlugie i geste. a ten tusz srednio mi odpowiada.
16 października 2007 at 07:33dobrze, że ja nie mam problemu z doborem tuszu do rzęs. moje naturalne są czarne, długie i gęste. wszyscy myżlą, że używam mascary. a to sama natura : )
23 października 2007 at 11:52Mój ulubiony od prawie 10 lat to Bourjois Volume Glamour.
Kupuje inne, potem jestem rozczarowana i znowu wracam do niego.
Polecam24 października 2007 at 19:42A czy ktoras z was ma ten nowy tusz z avonu ze zginajaca sie szczoteczka??
ja go sobie zamowilam,ale jeszcze nie mam i tak jestem ciekawa jaki bedzie.25 października 2007 at 10:57Max Factor 2000 cal, żwietnie pogrubia rzęsy, nie rozmazuje się i mogą go używać osoby noszące szkła kontaktowe.
- AutorOdp.