• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

to ja mam dlugie, ale sie nie podkrecaja, wiec uzywam tylko podkrecajacego, bo gestosc i grubosc ok:) dlugosc tez, w sumie czego kto potrzebuje:D

cocalola
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

Lancome Virtuose

na tusz podobnie jak na torebke czy buty moge wydac troche wiecej kasy. Jest obledny, podnosi i podkresa mi rzesy ze moge sie nimi podrapac z tylu glowy. polecam

Ola_La_A
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Rimmel Extra Super Lash 😀
    Uzywam już dwa lata i cąły czas jestem zadowolona :]
    Ładnie pogrubia,podkręca i podkreżla rzesy :>

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

teraz mam telescopic i jest rewelacyjny jedne ociagniecie i rzesy sa wydłuzone drugie pociagniecie i swietnie pogrubione:)

blekitna
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Aby uczcić podwyżkę w firmie postanowiłam zainwestować w coż droższego (eh te marzenia o lexusie ) . Kupiłam Estee Lauder Lash XL, koszt coż ponad 100 zł. Musze przyznać ze w tym wypadku jakożć produktu idzie w parze z cena. Wystarczy jedno maźniecie i rzęsy są ładnie umalowane (nie posklejane), tusz utrzymuje sie długo na rzęsach (nie rozsypuje sie po kilku godzinach ) . Mam go już 7 miesięcy ( maluje sie codziennie ) i nie wysechł, nie zrobił sie grudkowaty.100 za kosmetyk to całkiem spory wydatek ale jeżeli odłożę sobie co jakiż czas parę złotych na ten cel to wydatek zupełnie nie odczuwalny.

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Ja uzywam tuszu do rzes z avonu: „tusz ekstremalnie podkrecajacy rzesy”. Mała skręcona spiralka. Polecam na krótkie i rzadkie rzęsy.

mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

U mnie niestety tusze z avonu czy oriflame nie zdały egzaminu. Ostatnio też kupiłam loreala Artist i też zachwycona nie jestem. Ciągle poszukuję tego jedynego…

kremowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] dobry jest 🙂 🙂 🙂

grzeczna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Oriflame Beauty, Wonder Lash Mascara (Tusz do rzęs 'Wonder’)
    koszt to ok. 26 zł. Jak dla mnie najlepszy 😀

Agnyecha
    Member
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Najlepsze tusze robi Maybelline. 🙂

Dokladnie!

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Najlepsze tusze robi Maybelline. 🙂

Dokladnie!

Moja też go stosuje, więc chyba powinienem być solidarny, co?
    Jest piękna, a zatem, cooo mi taaam – niech żyje Meybelline!!! 😆

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Nie ma to jak facet wiedzący co nieco o kosmetykach!
    Mój też coż tam wie,nawet mogę go poprosić,żeby wracając do domu kupił mi załóżmy tusz taki i taki firmy tej i tej i przyniesie co trzeba!

ja lubię zmiany i do teraz stosowałam Maybelline Define A Lash rewelacyjny! Wczoraj kupiłam Rimmela Glam Eyes Flirt-zaraz testuje!

Katrisia
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Avon SuperSHOCK, nie skleja rzesów i nie trzeba wycierać szczoteczki bo choć duzo tuszu jest na szczoteczce to nie robi grudek na rzęsach 🙂

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

ja dostałam pod choinkę chanel inimitable — no i cóż, niezły tusz całkiem, bardzo ładnie rozdziela rzęsy, a efekt jest subtelny, czyli dobrze mi w nim na co dzień. chociaż pewnie sama nie kupię następnego opakowania, bo mimo że jestem bardzo zadowolona, to jednak uważam, że mogę dostać coż podobnego w niższej cenie. chociażby pupa ultraflex — bardzo go lubię i naprawdę polecam.

Magdallena
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Fajnie dostać taki tusz do rzęs w prezencie :))))

Mi takich prezentów nikt nie robi, więc staram się wybierać takie, które sa dobre i jednoczeżnie nie dobiją mojego portfela. Niby tusz kupuje się raz na jakiż czas ale… jak doliczyć do tego resztę niezbędnych kosmetyków, które kończą się zawsze w innym terminie to…wychodzą spore sumy.
    Ale wracając do tuszu: ja stosuję pogrubiającego tuszu do rzęs [usunięto_link] i przyznam, że bardzo fajnie pogrubia rzęsy – wydają się takie… promieniste 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Najlepszy tusz do rzęs?"

Przewiń na górę