• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Straszne głupoty to pojęcie względne i mocno subiektywne.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

no i co w zwiazku z tym?

oczywiste jest to, ze kazdy ma swoje wlasne, subiektywne pojecie glupoty. trudno, zebym poslugiwala sie twoim…

Zielonooka
    Member
    • Guru

Tego, że oceniasz osobę, której nie znasz i o której nie masz zielonego pojęcia.

parvati
    Member
    • Guru

coz…forum, to forum. nie znamy sie i oceniamy sie po swoich postach. w zwiazku z tym nie mozna mowic o ocenianiu konkretnych osob. raczej o ocenianiu pewnych postaw.

i dla mnie przedstawiona postawa „albo slub, albo popamieta!!! bo za nos sie wodzic nie dam!!” jest zenujaca, smieszna, groteskowa i kojarzy mi sie z czyms w rodzaju ciemnogrodu. i o tym pisze wprost.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Myżlę, że to nie jest kwestia tego czy ktoż chce nagiąć kogoż do wzięcia żlubu, bo z tym nie należy się spieszyć. Chodzi tu o byt związku. Żeby związek był ugruntowany i stabilny (oczywiżcie nie wszyscy tak uważają) potrzebny jest żlub. Ja nie widzę sensu „tkwienia” w związku, który nie jest zalegalizowany. Inaczej słyszy się z ust mężczyzny słowa: „To jest moja dziewczyna”, niż „To jest moja żona”. Chcę w wieku starczym, móc powiedzieć, że mam męża, dzieci, rodzinę, wnuki.
    Dla mnie małżeństwo jest najwyższym etapem w relacjach damsko- męskich i zawsze tak zostanie. 😉

parvati
    Member
    • Guru

juz ci raz to napisalam: twoj facet nie zacznie cie traktowac lepiej, gdy wezmiecie slub. poza tym…rzadko ktory facet oswiadcza sie swojej panience do lozka…

Manora
    Member
    • Maniak

A skąd Ty to możesz wiedzieć? Nie jestem „panienką do łóżka”, gdybym nią była, to chciałby się ze mną spotykać tylko po to, a my robimy jeszcze inne rzeczy.

parvati
    Member
    • Guru

taaa…

chodzicie na imprezy i on podrzuca cie koledze, a sam baluje z ekspanna.

sorry…nie chce mi sie znowu rozprawiac o twojej zalosnej sytuacji. jak juz napisalam: kazdy ma to, na co zasluguje.

Manora
    Member
    • Maniak

Każdy ma nie to na co zasługuje, bo ja zasługuję na coż lepszego, tylko każdy ma to, co chce mieć.
    Nie zawsze życie jest usłane różami, ale będę się starała, żeby było coraz lepiej. Uważam, że to nie jest sytuacja bez wyjżcia.

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

juz ci raz to napisalam: twoj facet nie zacznie cie traktowac lepiej, gdy wezmiecie slub. poza tym…rzadko ktory facet oswiadcza sie swojej panience do lozka…

Ona pisze o tym co uważa na temat, którego nie odnosi do swojej sytuacji.

parvati
    Member
    • Guru

jest wyjscie: puscic palanta kantem.

ale jeslib ty nie potrafisz, znaczy po prostu ze zaslugujesz na to, co masz.

Manora
    Member
    • Maniak

Zrywanie nie przychodzi łatwo, zwłaszcza, gdy się kogoż kocha.
    Obiecałam sobie, że nie będę już ranić.

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ano

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Obiecałam sobie, że nie będę już ranić.

buahahaha

ranic?
    poszedlby na impreze i tego samego wieczora znalazlby sobie nowa panne do lozka. niezbyt madra pewnie, ale chyba nie ma specjalnych potrzeb jesli o to chodzi. idiotki tez maja pochwe.
    zatem…bez obaw.
    to bardziej by zranilo ciebie. po nim by to splynelo.

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

mogłoby być mu przykro, że nie ma z kim pójżć do łóżka tego wieczora 🙂 a to może zranić męską psychikę.

manora… ja jednak wierzę, że kiedyż przejrzysz na oczy

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ………nie będzie żlubu"

Przewiń na górę