• Autor
    Odp.
  • pantofelek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

    Gorzej jak się nie ma 😛 dlatego mówię o tej wodzie bo ostatnio tak sobie zrobiłem włażnie…80 pln w plecy bo czajnik się skończył :/ Ale puree za to smakowało wyżmienicie 🙂

    Radek82
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

    Watrobka byla wg wlasnego pomyslu:) ale z tego co wiem to tez rozne koncepcje sa jej zrobienia, ja np bez maki robilem. A z czajnikiem wspolczuje, ja kiedys garnek z zupa spalilem.

    zamira
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

    a ja wątróbkę tylko w mące i z cebulką 🙂
    Mi się też od czasu do czasu zdarza coż przypalić 😛

    pantofelek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

    A próbował ktoż wątróbkę z jakimż sosikiem?

    zamira
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

    nie no to już chyba przesada by była…

    Radek82
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

    Osobiscie z sosem wlasnym polecam:) cebulka oczywiscie tez, ale robilem bez maki i tez byla ok. Dzisiaj pomysl na rybke byl jak obiecywalem no i wporzadku, da sie zrobic. Surowy duzo, ajj.

    pantofelek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

    Surówka do rybki to podstawa 🙂

    zamira
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

    no zależy jeszcze do jakiej rybki 🙂

    pantofelek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

    Do standardowej w panierce 😉
    Bo do np takiej : [usunięto_link]
    to już co innego pasuje…

    zamira
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

    w sosie żmietanowo koperkowym? 🙂 to może być niezłe połączenie 🙂

    Radek82
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

    Dziewczyny nie wiem jak wy mozecie te koperki i smietany, zdecydowanie polecam nieco wiecej pikanterii.

    pantofelek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

    Na ostro to chińszczyzna chyba tylko… 🙂

    Radek82
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

    Chinszczyzna, kurczak, pomyslow nie brakuje. Nie lubie na maksa ostrych potraw, ale takie smietanowe sosy to tez nie dla mnie.

    zamira
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 46
    • Bywalec

    to wszystko rzecz gustu 🙂 ja tam lubię delikatnie 🙂

    pantofelek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

    To w sumie rzecz gustu tylko…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nie umiem gotować :/"

Przewiń na górę