- AutorOdp.
- 16 lutego 2009 at 18:42
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Jak już nie będę prawiczkiem, to dziewicy nie będę szukał
16 lutego 2009 at 18:47@zasadniczy wrote:
Jak już nie będę prawiczkiem, to dziewicy nie będę szukał
Wtedy będziesz miał takie obleżne baby które tyle miały facetów… weee 🙂 spoko 🙂
PS> Zmieniasz swój ideał ?
16 lutego 2009 at 18:53Anonymous
- Maniak
Nie wiadomo, czy będąc prawiczkiem i tak trafię na dziewicę. Póki co na dziwki nie idę, ale kto wie
16 lutego 2009 at 19:20@zasadniczy wrote:
Nie wiadomo, czy będąc prawiczkiem i tak trafię na dziewicę. Póki co na dziwki nie idę, ale kto wie
O wtedy i ja bym dziwkarza nie chciała… nie chodzi o to co o tam z nią… tylko CO ON OD NIEJ ZŁAPAŁ :/
16 lutego 2009 at 19:35Anonymous
- Maniak
No to najwyżej bym był skazany na kobiety, które np. miały przygodny seks 😆
16 lutego 2009 at 20:14nie możecie sobie pogadac na gg? już 4 temat o tym samym.. eh.. 😕
16 lutego 2009 at 20:20[usunięto_link] wrote:
nie możecie sobie pogadac na gg? już 4 temat o tym samym.. eh.. 😕
To nie czytaj :p
16 lutego 2009 at 20:32ale tu nie ma co czytać… wysililibyżcie się i byżcie napisali z 5 zdań więcej w każdym pożcie.. bo to do niczego nie prowadzi, rozmawiacie w kółko o tym samym i nie pamiętacie co było na poprzedniej stronie.
16 lutego 2009 at 20:35[usunięto_link] wrote:
ale tu nie ma co czytać… wysililibyżcie się i byżcie napisali z 5 zdań więcej w każdym pożcie.. bo to do niczego nie prowadzi, rozmawiacie w kółko o tym samym i nie pamiętacie co było na poprzedniej stronie.
No na przykład. 🙂
nie znasz się to nie pisz 🙂16 lutego 2009 at 21:46@zasadniczy wrote:
No to najwyżej bym był skazany na kobiety, które np. miały przygodny seks 😆
No to co? Może Ty byż je nauczył trzymania się w czystożci, Moralisto!?
A swoją drogą – takie posłuszne Zasadniczemu panny – byłyby niezłą gratką dla superażnych facetów 🙄 Co byż zrobił, gdyby Ci jakiż ją zmłócił?
16 lutego 2009 at 21:49Strasznie chciałem odpowiedzieć na temat, ale przez te 5 stron zapomniałem, o co chodziło.
Bardzo mi przykro.
16 lutego 2009 at 21:55[usunięto_link] wrote:
Strasznie chciałem odpowiedzieć na temat, ale przez te 5 stron zapomniałem, o co chodziło.
Bardzo mi przykro.Fury, pisz od serca, co Ci w końcu szkooodzi 😉
Facetów tu nigdy za wiele 😀Masz jakąż receptę na te 'niesforne panny’?
16 lutego 2009 at 21:58Anonymous
- Maniak
Nie jestem żadnym moralistą, nikogo nie pouczam
16 lutego 2009 at 22:05[usunięto_link] wrote:
nie możecie sobie pogadac na gg? już 4 temat o tym samym.. eh.. 😕
Szczerze? to pomyżlałam o tym samym.. Szczególnie, że to wymiana zdań głównie pomiędzy dwiema osobami.. taki ping-pong
18 lutego 2009 at 01:13W kilku wypowiedziach padł tekst, że nie dziewice to gorsza kategoria ??!! Odnoszę wrażenie, że piszą to n****żwiadczeni, niedojrzali itp. I od kiedy jest to miarką oceniającą kobietę? Znam wielu dojrzałych facetów, którzy nie związali by się na stałe z dziewicą i nie z powodów dożwiadczenia czy umiejętnożci.
Ten stereotyp dziewictwa jest wręcz obrzydliwy, szczególnie gdy cnotki uznają to za powód do dumy.Czersi poczucie szacunku do swego ciała to sprawa subiektywna, więc nie oceniaj nikogo swoją miarą, bo każdy postępuje według swoich zasad.
- AutorOdp.